Break Da Bank Again Megaways - Review 2024

Euro maximale inleg
0
Megaways
0
Keer je inzet: maximale multiplier
0

Break Da Bank Again Megaways Online is een gokkast waar, de naam zegt het al, alles draait om geld. Het is een gokkast met klasse en een grof randje. Jij moet zoveel mogelijk monies opeisen door de bank te kraken. Break Da Bank Again Megaways Online heeft een return to player van 96,05%. Inzetten doe je met een vast bedrag per draai, wat loopt van 0,20 euro tot 20 euro. Je zult het beste resultaat treffen wanneer je de felbegeerde bonus hebt geactiveerd, dit doe je door scatters te draaien of de bonus te kopen. De maximale multiplier die aan Break Da Bank Again Megaways Online zit gekoppeld is 19.650 maal je inzet. Break Da Bank Again Megaways Online is een gokkast met een hoge variantie: de uitkomst van elke spin zal dus anders uitpakken.

  • Hoge maximale multiplier: 19.650 is niet mis
  • Hoge variantie: elke spin zal anders uitpakken
  • Gaaf thema: je voelt je een heuse bandiet door de bank te kraken
Tof thema

Je voelt je net een dief

Prima RTP

96,05 ligt op het gemiddelde

Goede audio en visuele effecten

Prettig voor de gameplay

Easy gameplay

Break Da Bank Again heeft een makkelijke gameplay

Hoge variantie

Elke spin is weer anders

Lucratieve wilds

Met vette vermenigvuldigers

Speel nu direct bij:

5/5
8.8

Break Da Bank Again Megaways spelen: een introductie

Break Da Bank Again Megaways Online is een verbeterde opvolger van de voorganger. Tijdens het spelen van de online gokkast ben je een dief die de kluis open moet maken. MicroGaming is een producent die bekend staat om degelijke slots te produceren, wat gelukt is met Break Da Bank Again Megaways. Met een goede audiovisuele gameplay is de amusementswaarde van de online gokkast op een degelijk niveau. Enfin, DutchGamblers heeft het een en ander voor je uitgezocht om jou in volledig in staat te stellen om te oordelen of je Break Da Bank Again Megaways een toffe slot vindt. In onderstaande blog lees je de werking, de voor- en nadelen, de werking van de bonus game en veel meer!

Break Da Bank Again Megaways: hoe werkt de online gokkast?

Break Da Bank Again Megaways Online is een gokkast waarbij je jezelf moet identificeren als een ware dief. Het is jouw taak om de bank te kraken en de monies op te eisen. Met progressieve multipliers en lucratieve wilds moet je jouw cash balance omhoog krikken. De RTP van de online gokkast is 96,05%. Wil je een gokkast met een hogere RTP? Probeer dan eens Royal Mint MegawaysPirate Kingdom Megaways of  Who Wants To Be A Millionaire Megaways.

Winnen doe je bij Break Da Bank Again Megaways door een van de 117.649 Megaways te hitten. Lees ons artikel over wat Megaways nou zo leuk maakt, als je geïnteresseerd bent in het Megaways systeem. Er zijn in totaal 6 rollen, met 2 tot 7 symbolen per rol. Je verkrijgt een winnende combinatie als je startend vanaf de linkerzijde 3 identieke symbolen op je beeldscherm ziet landen. De kans is het grootst dat je de maximale multiplier behaalt tijdens de free spin ronde, de maximale multiplier heeft een waarde van 19.650 maal je inzet. 
Inzetten doe je met een vast bedrag per draai. Dit loopt van 0,20 euro tot 20 euro. De reikwijdte is dus niet heel groot qua inzetten, maar dat wordt gecompenseerd door het feit dat de gokkast erg vluchtig en behoorlijk volatiel is. Je uitkomsten kunnen dus behoorlijk schommelen, gok daarom altijd veilig en verantwoord.

Wat zijn de symbolen van Break Da Bank Again Megaways Online?

De laagbetaalde symbolen zijn de 10 tot en met de aas op een regulier kaartspel, ze kunnen variëren van 0,2 tot 1,5x je inzet. Verder heb je nog de medium symbolen die horen bij een online gokkast met het kraken van een kluis als centraal thema. De munten, rekeningen, bankbrieven en de gouden staven zijn 0,3 tot 4 maal je inzet waard. De paarse edelsteen is het meest waard: deze paarse kanjer kan een waarde aannemen van x1 tot x15 je inzet. 

De features van Break Da Bank Again Megaways Online

Rolling Reels is de naam die Microgaming eraan heeft gegeven voor de functie die vaak wordt aangetroffen in een online gokkast met een Megaways format. Wanneer een winnende combinatie op je beeldscherm neerdaalt, verwijdert de Rolling Reels-functie deze van het speelveld en vallen symbolen boven de gaten om ze op te vullen, wat mogelijk kan leiden tot herhaalde overwinningen. Rolling Reels blijft munten winnen totdat er geen nieuwe combinaties meer landen. Je kunt ook de Hot Mode activeren, hier koop je voor een flink bedrag de bonus, maar kun je wel starten met een extreem hoge multiplier en een aanzienlijk aantal free spins.

Review Break Da Bank Again Megaways:hoe betrouwbaar is de gokkast?

Break Da Bank Again Megaways is ontwikkeld door Microgaming. Het is een bedrijf dat zich al zeer lang in de industrie begeeft. Microgaming vindt privacy heel belangrijk en hecht er enorm veel waarde aan. Mede hierdoor heeft het bedrijf door de jaren heen behoorlijk wat prijzen weten te vergaren. Mede door hun betrouwbaarheid heeft het bedrijf door de jaren heen aanzienlijke internationale successen behaald. Terugvertaald zien we dit absoluut terug bij Break Da Bank Again Megaways Online. De gokkast komt van een bekende provider, die het beroemde Megaways concept heeft overgenomen van Big Time Gaming. Het is een betrouwbare online slot waar DutchGamblers goede ervaringen mee heeft.

Wat zijn de voor- en nadelen van Break Da Bank Again Megaways Online?

Break Da Bank Again Megaways Online is een gokkast met klasse, en is een tikkeltje ruw. De klasse is terug te zien in de mooie grafische aspecten die je bemerkt tijdens het spelen. De ruwheid zie je terug in het gave thema. Bovendien, de gokkast is een absolute verbetering ten opzichte van de voorganger. DutchGamblers heeft voor jou alle voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Voordelen:

  • Klassiek thema, audiovisueel goed uitgewerkt
  • Enerverende free spin ronde
  • Je kunt bonus kopen, inclusief een hogere RTP
  • Hoge variantie: elke spin is dus anders
  • Je kunt er veel geldprijzen winnen

Nadelen:

  • Geen unieke gameplay
  • Kleine range qua inzet reikwijdte

Wat kun je winnen bij Break Da Bank Again Megaways slot

Break Da Bank Again Megaways Online heeft een return to player van 96,05%. Zo anno 2021 is dit het gemiddelde in de industrie. Online gokkasten als  Zeus SlotsEsqueleto Explosivo 2 en Giant’s Fortune Megaways.

Je zult het beste resultaat treffen tijdens de free spin ronde, die je activeert door 3 scatters te draaien of de bonus te kopen. De maximale multiplier die hiermee gepaard gaat is 19.650x. Inzetten doe je met een vast bedrag per draai, wat loopt van 0,20 euro tot 20 euro. Verder heeft Break Da Bank Again een behoorlijk hoge variantie: dit houdt in dat de uitbetalingen van de online gokkast flink kunnen schommelen. Er zijn in totaal 117.649 Megaways: of te wel, manieren om te winnen. Het is over het algemeen bekend dat je ook in het basisspel van Break Da Bank Again Megaways flinke monies kunt pakken. Indien je dit doet, bestaat er een kans dat je kansspelbelasting moet betalen. Check daarom ons artikel: kansspelbelasting, hoe zit dat ook alweer.

De bonus game van Break Da Bank Again Megaways

De bonus kan je op 2 manieren activeren. De eerste manier om de bonus te activeren is door de bonus te kopen. Je hebt hierbij 3 opties: voor 100x je inzet krijg je 10 gratis spins en een RTP van 96,49%. Voor 130x je inzet krijg je 15 gratis spins en een RTP van 96,60%. De laatste optie is by far het duurst maar je krijgt er wel het meest voor terug: voor 500x je inzet krijg je 15 free spins met een RTP van 96,59% en een start vermenigvuldiger van 20x.

De andere manier is om 3 of meer scatters te draaien. Voor elke extra scatter krijg je meer free spins. De scatters nemen de vorm van een geldkluis aan. Wanneer je tijdens de free spin ronde een extra scatter draait krijg je nog meer free spins, bij drie scatters ontvang je een gehele nieuwe set aan free spins. Bovendien zijn er progressieve vermenigvuldigers aanwezig: na elke winnende combinatie gaat je multiplier met +1 vooruit..

3.25/5
Break Da Bank Again Megaways
Speel nu direct bij:
5/5
8.8

Break Da Bank Again Megaways Online eindoordeel

Break Da Bank Again Megaways Online is een prima gokkast. Het is niet een hele innovatieve gokkast die allemaal nieuwe features met zich meebrengt. Het originele concept is echter wel verbeterd door er een leuk Megaways jasje aan toe te voegen. Verder heeft de slot een prima RTP en kun je flinke geldbedragen winnen. Uiteindelijk snak je ernaar om de bank te kraken en flink te cashen. Al met al is Break Da Bank Again een prima online gokkast, waar menig speler van zou kunnen genieten.

FAQ Break Da Bank Again Megaways

De return to player is 96,05%, wat op het industriegemiddelde ligt. Verder land je gemiddeld een op de drie spins een winnende combinatie, en is de variantie hoog: je uitbetalingen kunnen dus schommelen.

Er zijn in totaal 6 rollen, waar elk 2 tot 7 symbolen op voor kunnen komen. Je kunt winnen door een van de 117.649 Megaways te hitten.

Je inzet kan variëren van 0,20 euro tot 20 euro. Niet een hele brede range, maar dat maakt niet heel veel uit aangezien de online gokkast behoorlijk vluchtig is.

Het centrale thema betreft het beroven van de bank.

Jazeker, de maximale multiplier in het spel is 19.650x je inzet.

Break Da Bank Again Megaways direct spelen?

Bonus:
100% tot
€200
+
25 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.