Esqueleto Explosivo 2 Online 

Esqueleto Explosivo 2 Online is een eigenaardige, maar wel veelbewogen slot. Net wat anders dan je standaard Mexicaanse salsa-les, komen er bij deze slot doodshoofden kijken die angstaanjagend feestelijk zijn. In het teken van de Mexicaanse dag van de dood heeft Thunderkick een gave game geproduceerd. Met een minimum inzet van 0,10 eurocent en een maximum van 100 euro heeft deze slot een prima reikwijdte qua inzet bedragen. Bovendien zit je met een RTP van 96.13% prima bij deze gokkast, zeker wanneer je in acht neemt dat de maximale uitbetaling van je inzet x5000 is. 

Thunderkick wijkt niet af van haar normale bedrijfsvoering omtrent het creëren van slots: curieus, opmerkelijk en met een hoge kwaliteit. Met een pakkend deuntje, leuke graphics en een verbeterde RTP heeft Thunderkick Esqueleto Explosivo 1 verbeterd. Wij zijn content.

 • Thema: een uniek thema! 
 • Prima RTP: 96.13%
 • Veel eventuele winst opties: wilds, multipliers en free spins.
5.000x je inzet

Maximale winst 

99
Winlijnen
10 -14
Free spins
€100

Maximale inzet

Esqueleto Explosivo 2 online: een Mexicaanse dodenherdenking

Om de doden te herdenken heeft Thunderkick haar eerste versie van de slot verbeterd. Na lang gewacht te hebben, is de Esqueleto Explosivo 2 verbeterd in bijna alle aspecten van het spel. Alles staat in het teken van de Mexicaanse feestdag. Dit eigenaardige thema uit zich op een levendige manier in verschillende aspecten. Op een plein van een Latijns-Amerikaans dorpje wordt de dag gevierd, wat terug is te zien aan een skeletten-band, vuurwerk en Mexicaanse muziek. Je wordt dus in een leuke ambiance gegooid waardoor je een goed excuus hebt om nog een paar spins door te spelen. 

De notaire setting van Esqueleto Explosivo 2 vertaalt zich in nog meer doodshoofden. Op jouw beurt moet je zoveel mogelijk cashen terwijl je kan genieten van het hoogwaardige decor. Om nog meer informatie over de gokkast te verkrijgen, heeft DutchGamblers voor jou uiteen gezet hoe de kast werkt, wat de winkansen zijn, hoe de bonus game werkt en meer.

Prima RTP

96.13%

Formidabel thema!

Iets dergelijks kom je nergens anders tegen

Spannende free spin bonus

Hartslagverhogend!

Voor ieder een inzet

€0,10 tot €100

Verbeterde versie van de voorganger

Voor nog meer speelplezier

Hoge variantie

Telkens weer wat anders!

Unieke symbolen

Voor nog meer spanning!

Lekkere multiplier

Tot 5.000 keer je inzet!

Hoge kwaliteit

Vertaald in elk aspect van het spel

Hoe werkt Esqueleto Explosivo 2 Online?

Esqueleto Explosivo 2 heeft zich behoorlijk verbeterd ten opzichte van de voorganger. Er zijn aanzienlijk meer winlijnen, de RTP is verhoogd en er is een gratis spin bonus aan toegevoegd. Dit is terugvertaald in een gokkast die een hoogwaardige kwaliteit bevat. Door deze aspecten heeft de slot wel een hogere volatiliteit dan zijn voorganger. Hierdoor kun je  je wisselende resultaten hebben, maar op lange termijn is er zeker een mogelijkheid dat je je dikke winsten kunt pakken. Het unieke slot heeft 5 rollen, 3 rijen en 99 winlijnen. Met een minimum inzet van 0,20 en een maximum van 100 euro kan ieder een geschikt bedrag voor zichzelf uitzoeken. De echte magie begint bij de vermenigvuldigers van de free spins! Ben je benieuwd naar meer informatie over de casino bonus in Nederland? We hebben een artikel voor je erover geschreven.


Esqueleto Explosivo 2 Online heeft een autoplay functie. Dus wil je lekker achterover hangen en kroelen met je huisdier? Met een paar knoppen kan je verschillende limieten instellen hoeveel spins de slot draait. Handig voor de luiaards onder ons. 

Je moet proberen om zoveel mogelijk combinaties te verkrijgen. Je winst bij het spelen van Esqueleto Explosivo 2 begint wanneer je vanaf de linkerzijde drie symbolen hebt verkregen. De symbolen zijn de vormgevende en sfeerbrengende doodshoofden. De zogeheten ‘cascadíng rolls’ zullen je winstgevende symbolen vervangen door nieuwe symbolen, waardoor je meer en meer winst kan pakken. Cashen dus!

Symbolen van Esqueleto Explosivo 2 Online

Esqueleto Explosivo 2 spelen is niet voor iedereen weggelegd. Als je van actie, spanning, excentrieke symbolen en een hoge variantie houdt is deze kast wél voor jou weggelegd. De centrale symbolen zijn de doodshoofden. Deze kom je in verschillende kleuren tegen, die verschillende waarden hebben. De reikwijdte van deze symbolen loopt van 0,7 tot 2,5 maal je inzet De hoogste waarde vindt je terug bij de vrouwelijke doodskop, hopen dat je deze gezellige dame dus dikwijls tegenkomt. Deze dame heeft een waarde van 5x. 

Love me tender! Voor de muziekliefhebbers: Elvis is ook terug te vinden in dit spel. Met een doodskop jasje bekleedt dit symbool de wildcard. Niet alleen met zijn daadwerkelijke stem blaast Elvis je weg, in Esqueleto Explosivo 2 blaast hij alle overbodige symbolen weg en kan het dus absoluut een nuttige wildcard zijn!

Veilig gokken, en  van de risico’s, staat bij DutchGamblers hoog in het vaandel. Lees daarom ons artikel voor additionele informatie over gokken. 

Hoe betrouwbaar is Esqueleto Explosivo 2 Online?

Thunderkick staat bekend om haar unieke gameplays. Met eigenaardige thema’s en originele graphics weet het keer op keer haar consumenten te verrassen. Het bedrijf brengt maar enkele titels per jaar uit, maar wanneer dit plaatsvindt, weet het haar consument weer positief te verbluffen. Het in Zweden gevestigde bedrijf is betrouwbaar en levert hoogstaande gokkasten. DutchGamblers is dus te spreken over de kwaliteit en acht de betrouwbaarheid van de gokkast aanzienlijk.

Een balans: voor- en nadelen van Esqueleto Explosivo 2 Online

Met ontploffende doodshoofden zit je dus niet verkeerd als je van enige actie houdt tijdens het spelen van een kast. Je zult tijdens het spelen van Esqueleto Explosivo 2 jezelf wanen in mexicaanse sferen. De ambiance wordt alleen maar versterkt door externe effecten als vliegende vuurvliegjes, aangestoken kaarsen en zingende doodshoofden. DutchGamblers heeft voor jou een aantal voor- en nadelen op een rijtje gezet zodat je een helder beeld kunt creëren over Esqueleto Explosivo 2. 

 • Swingend thema: uniek en nergens anders vind je iets soortgelijks
 • Bespeelbaar op meerdere apparaten 
 • Een klassieker van Thunderkick 
 • Prima winsten: maximaal 5000 x je inzet
 • Cool design en hoogwaardige audio
 • Autoplay functie 
 1. Geen jackpot
 2. Kan een te hoge variantie hebben 
 3. De maximale win is verslechterd ten opzichte van de voorganger

Heb je nou een flinke buit gepakt? Er is een kans dat je kansspelbelasting moet betalen. Bekijk snel wat de regels omtrent belasting zijn. 

Wat zijn je winkansen tijdens het spelen van Esqueleto Explosivo 2?

Naast dat de game er ontzettend goed uitziet, wil je als speler natuurlijk ook wat winnen. Met een RTP van 96.13% ligt de game net wat boven het gemiddelde. Het is dus nét wat aantrekkelijk om Esqueleto Explosivo 2 te spelen dan een andere game. Wil je liever een slot met een hogere RTP? Probeer dan zeker eens Diamond Mine Megaways of  Legacy of Dead. Voor een lagere RTP raden wij Narcos Videoslot aan.

Verder heeft Esqueleto Explosivo 2 Online geen lastige gameplay. De inzet reikt van 0,20 cent tot 100 euro: voor elke speler is er dus een geschikt bedrag. Er zijn 99 winlijnen en de maximale uitbetaling is 5000 maal je inzet. 

Esqueleto Explosivo 2 is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van haar voorganger. Doordat er een extra free spin bonus aan is toegevoegd wordt het spel alleen maar aantrekkelijker. Wanneer je deze ontgrendeld door drie scatter symbolen te krijgen, welke te herkennen zijn aan de sleutel door het hoofd, kun je vette prijzen pakken met een multiplier van wel x64!

Waarom is de bonusgame van Esqueleto Explosivo 2 Online zo leuk?

De euforie start natuurlijk met de bonusgame. Esqueleto Explosivo 2 Online heeft 5 rollen en 3 rijen. Als je hierbij drie scatter symbolen (skelet met sleutel door het hoofd) ontvangt, kun je de felbegeerde bonus activeren. 3 symbolen leveren je 10 free spins op, 4 symbolen 12 free spins en 5 symbolen 14 free spins. Tijdens deze free spins kun je nog meer scatters ontvangen, die nog meer free spins leveren: nog meer plezier dus.


Als je een echte Guus Geluk bent ontvang je de Mucho Multiplier. De naam zegt het al: je inzet zal aanzienlijk meer worden. Mucho inzet en de Mucho Multiplier zorgen ervoor dat jij met Mucho plezier deze kast speelt. In het reguliere spel zul je beginnen met je inzet x1, welke zichzelf constant zal verdubbelen tot een maximum van x64. In het bonusspel zul je op de x2 beginnen. Ongetwijfeld zul je dus lekker cashen met de bonus in combinatie met de Mucho Multiplier! 

Review Esqueleto Explosivo 2: top of flop?

Het moment waar je op hebt zitten wachten tijdens het lezen van dit artikel: wat zegt DutchGamblers over Esqueleto Explosivo 2 Online?  Wij vinden dat Thunderkick zichzelf behoorlijk heeft overtroffen ten opzichte van de voorganger. Er zijn meer featurings en de audio en visuele effecten zijn beduidend beter, wat de algehele spelervaring naar een hoger level tilt. Door een uniek concept te hebben onderscheidt Esqueleto Explosivo 2 Online zich van andere slots. Dat er geen jackpot is mag de pret niet drukken, het excentrieke format zorgt dat je daar geen seconde meer aan denkt! Je kunt je inzet flink meer zien worden wat een lach op jou, en ons, gezicht tover. Esqueleto Explosivo 2 Online is dus zeker een aanrader voor de spelers. 

FAQ Esqueleto Explosivo 2 Online

Kan ik Esqueleto Explosivo 2 Online ook op mijn telefoon spelen?

Zeker! De slot is op alle apparaten te spelen, zo ook op de telefoon.

Wat kan mijn winst zijn bij het spelen van Esqueleto Explosivo 2?

Je maximale winst bedraagt je inzet vermenigvuldigd met 5000.

Heeft Esqueleto Explosivo een free spin functie?

Jazeker! Met 3 scatter symbolen kun je 10 free spins ontvangen wat door meer scatter symbolen op kan lopen tot 14. Tijdens de bonus kun je door meer scatter symbolen te ontvangen, meer free spins krijgen.

Wat is de RTP van Esqueleto Explosivo 2?

De RTP bedraagt 96.13%, boven het gemiddelde dus.

Wat onderscheidt Esqueleto Explosivo 2 van de voorganger?

Heel veel aspecten zijn verbeterd: audiovisueel, meer opties en betere graphics. Een echte verbetering dus!

Wellicht ook interessant voor jou

EXTRA CHILLI MEGAWAYS ONLINE

MEDALLON MEGAWAYS ONLINE
KINGMAKER MEGAWAYS ONLINE

Esqueleto Explosivo 2 Online

arrow_drop_up arrow_drop_down