Black Gold Megaways - Review 2024

Megaways
0
Euro maximale inleg
0
Free spins
0

Black Gold Megaways Online 1 is een klassieke gokkast en misschien wel het beste product wat Stakelogic ooit heeft geproduceerd. Black Gold Megaways 1 Online gaat over het zwarte goud in het echte leven, of te wel olie. Je speelt de online gokkast met een vast bedrag per draai, wat loopt van 0,20 euro tot 40 euro. Black Gold Megaways 1 Online heeft een return to player van 96,02%, wat prima op het industriegemiddelde ligt. Een feitje dat de menig gokker zal aantrekken: er zit geen maximale multiplier op de online gokkast. Winnen doe je op een van de 117.649 Megaways. Verder heeft Black Gold Megaways een aantal leuke features en een spannende free spin ronde.

  • Veel manieren om te winnen: Megaways
  • Veel inzetmogelijkheden
  • Leuk thema
Voorloper

Van Black Gold Megaways 2

Hoge maximale multiplier

Geen plafond

Prima RTP

Met een RTP van 96,02%

Betrouwbare leverancier

Stakelogic is betrouwbaar

Sfeervolle gokkast

Inclusief de audio

Veel inzetmogelijkheden

Van 0,20 euro tot 40 euro

Speel nu direct bij:

4/5
8.4

Black Gold Megaways Online 1 spelen: ga jij de uitdaging aan?

De landen die een monopolie hebben op dit goedje, hebben bijna een monopolie op de wereld. We hebben het natuurlijk over olie, het zwarte goud. In het echte leven veel waard, bij Black Gold Megaways 1 Online is dat evenzo. De rauwe typerende Amerikaans vibe komt goed tot uiting in de gokkast, alle aspecten die je zou verwachten heeft Black Gold Megaways: een vallei, dieren, en een dikke cowboy, getopt met hillbilly muziek. Black Gold 1 Online is een product van Stakelogic. Na een make-over maakt de producent online gokkasten van hoogwaardige kwaliteit met leuke features. Ben je benieuwd of Black Gold 1 Online wat voor jou is? Blijf dan dit artikel lezen om meer te weten te komen over de: werking, symbolen, betrouwbaarheid, features en veel meer!

De werking van Black Gold Megaways 1

Black Gold Megaways 1, is een online gokkast met een duidelijk uitgewerkt thema en met mooie grafische aspecten. Tijdens het spelen van de slot begeef je jezelf in een wereld vol wilde Westen: een hillbilly met hoed, een mooie vallei, olie (ofcourse) en een goede audio. Vind je gokkasten met een dergelijk thema gaaf? Check dan eens onze uitgebreide reviews over Joe Exotic Red Tiger en Diamond Mine Megaways. Black Gold Megaways 1 bezit het Megaways principe. Dit houdt in dat er 6 rollen zijn, met 2 tot 7 symbolen per rol. Bovendien heb je ook een bovenste rol die het reguliere speelveld aanvult. Check ook ons artikel: wat maakt Megaways zo leuk?. Winnen doe je door combinaties te verkrijgen met 3 identieke symbolen, startend vanaf de linkerzijde. Ook kun je via de bovenste rol winnende combinaties verkrijgen.Inzetten doe je bij de online gokkast met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,20 euro tot 40 euro: genoeg inzetmogelijkheden dus. Verder zit je qua RTP goed bij deze gokkast: 96,03% ligt op het gemiddelde. Black Gold Megaways 1 heeft geen plafond betreffende de maximale multiplier, je kunt dus flink cashen bij dit slot.

Black Gold Megaways 1 vs 2

Allereerst de inzetten en de RTP, deze zijn vrijwel exact hetzelfde bij beide gokkasten. Ook zitten er geen verschillen in de gameplay en lay-out. Black Gold Megaways 2 heeft echter een Super Stake functie, waarbij je de inzetten kunt verdubbelen tegen een aantal voordelen. Ook zijn de grafische aspecten iets verbeterd. De free spin ronde is ook wat aantrekkelijker geworden. De voorganger beschikt weer over een oneindig plafond, gezien de maximale multiplier. Concluderend verschillen beide gokkasten niet heel veel van elkaar. Jij, als speler zal zelf moeten bepalen wat je het belangrijkst vindt omtrent een gokkast. DutchGamblers kan je verzekeren dat beide gokkasten van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Black Gold Megaways 1 Review: de features

Stakelogic heeft uitgepakt met de features van de online gokkast. Deze features zorgen ervoor dat het basisspel al spannend is. Boven de bonus rol zie je een rij met symbolen. Hier kunnen random features op komen, in totaal 5 features. De random feature zorgt ervoor dat je een aantal wilds op de middelste vijf reels krijgt. De multiplier resulteert in een aantal wilds met multipliers tot maximaal 10 maal je inzet. De double-up feature zorgt voor een verdubbeling van je maximale winst. De stacked feature levert je één of twee wild symbolen op, op de middelste 5 reels. Als laatste is er de destroyer, die zorgt ervoor dat de reguliere symbolen ontploffen, waardoor je nieuwe kans hebt op winnende combinaties. Ook heeft de online gokkast een cascading wheels systeem. Dit houdt in dat winnende combinaties ontploffen, zodat er ruimte komt voor nog meer winnende combinaties. Al met al zijn dit dus absoluut leuke toevoegingen die aan de online gokkast zijn toegevoegd.

Hoe betrouwbaar is Black Gold Megaways 1 slot?

Black Gold Megaways 1 Online is een product van de Nederlandse softwareleverancier Stakelogic. Dit bedrijf is een relatief nieuwe speler in de industrie, dus heeft dingen moeten ondernemen om naar de top te klimmen. En we kunnen je verklappen: dit is aardig gelukt. Vrijwel alle slots die het bedrijf produceert zijn van hoogwaardige kwaliteit en absoluut betrouwbaar. Met een ISO-27001 certificaat op zak, stevent het bedrijf af op maximale bedrijfsvoering omtrent veiligheid. Al met al is Black Gold Megaways Online dus een betrouwbare online gokkast. Wil je wat meer informatie over betrouwbaarheid van gokkasten? Check ons artikel over online gokken en privacy.

De voor- en nadelen van Black Gold Megaways 1

Black Gold Megaways 1 Online behoort tot de bovenlaag binnen de gok industrie. Met hoge multipliers, mooie grafische aspecten, veel features en een fijne gameplay heeft de online gokkast absoluut een hele degelijke amusemetswaarde. Check ons casino als je meer criteria wil weten: wat maakt een online slot een goede slot.

Voordelen:

  • Veel features en een spannende free spin ronde
  • Mooie grafische details
  • Megaways principe
  • Cascading rolls

Nadelen:

  • Redelijk lastig om de bonus te activeren
  • De maximale multiplier is onbekend

Wat kun je winnen bij Black Gold Megaways 1 Slot

Gokkasten speel je natuurlijk om te winnen! Dat doe je door te kijken naar het gemiddelde rendement, of te wel de RTP. Black Gold Megaways 1 heeft een RTP van 96,03%. Dit ligt op het gemiddelde en is dus feitelijk gezien prima. Toch zijn er gokkasten die een hogere RTP hebben, zoals Gorilla Gold MegawaysDiamond Mine Megaways of Immortal Romance.

Inzetten doe je bij de online gokkast met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,20 euro tot 40 euro. De maximale multiplier is onbekend, maar het staat absoluut dat er zeker mogelijkheden zijn om vette winsten te pakken bij Black Gold Megaways 1. De kans om te winnen is zeker aanwezig, maar de kans om te verliezen ook. DutchGamblers benadrukt daarom ook om altijd veilig en verantwoord te gokken.

De reguliere symbolen op de online gokkast zijn de 9 tot en met aas op een regulier spel kaarten. Verder zijn de symbolen met een hogere waarde de stier, goudzoekers lamp- en helm. De goudzoeker is het meest lucratief en levert bij 6 stuks 50x je inzet op. Leuk feitje: bij 2 goudzoekers krijg je al een win. Verder zijn de dynamietstaven de wild symbolen.

De werking van de bonus

Natuurlijk wil je de bonus activeren. Laat het nou zo zijn dat de bonus van Black Gold Megaways behoorlijk spannend en leuk is. Door 4 scatters (de glimmende boortorens) te draaien activeer je 12 free spins. Elke extra scatter resulteert in 5 extra spins. Tijdens de bonus zijn er cascading wheels actief. Dit houdt in dat je via progressieve multipliers na elke winnende combinatie een +1 krijgt op je multiplier. Na elke winnende spin wordt je multiplier dus verhoogd, en dit kan in theorie oneindig doorgaan.

4.5/5
Black Gold Megaways
Speel nu direct bij:
4/5
8.4

Black Gold Megaways 1 eindoordeel

Black Gold Megaways. Eigenlijk kunnen we heel weinig nadelen bespeuren aan deze gokkast. Een prima RTP,  fijne gameplay, mooie grafische details, je komt het allemaal tegen bij de online gokkast. Bovendien beschikt de slot over, in theorie, een oneindige multiplier. Hierdoor is het winstpotentieel enorm. Al met al snappen wij de keuze absoluut om de online gokkast een dergelijke naam te geven, je kunt namelijk goud winnen. Al deze factoren resulteren absoluut in een hoge amusementswaarde.

FAQ Black Gold Megaways

Er wordt gebruik gemaakt van het Megaways principe. Dit houdt in dat er in totaal 6 rollen zijn, met 2 tot 7 symbolen per rol.

De online gokkast beschikt over een uitkeringspercentage dat prima op het gemiddelde ligt, namelijk 96,03%.

Jazeker. Door 4 scatters te draaien activeer je de gratis spins. Je begint met 12 free spins, en elke extra scatter resulteert in 5 extra free spins.

Zeker! De online gokkast is een product van Stakelogic. Dit bedrijf komt uit ons eigen kikkerlandje en is met meerdere certificaten op zak een betrouwbare provider.

De minimale inzet is 0,20 euro en de maximale inleg is 40 euro. Voor ieder zit er dus een geschikt bedrag tussen.

Black Gold Megaways direct spelen?

Bonus:
100% tot
€150
+
60 gratis bet
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.