Black Gold 2 Megaways - Review 2024

% RTP
0
Free spins
0
Manieren om te winnen
0

Back Gold 2 Megaways Online is een gokkast met een industriële stijl. De gokkast speelt zich af in het Wilde Westen. Het is een gokkast met een vloeiend systeem en een behoorlijk hoge variantie. Inzetten doe je bij Black Gold 2 Megaways Online vanaf 0,20 euro tot maximaal 40 euro. Met een prima return to player van 96,01% ligt de gokkast keurig op het industriegemiddelde. De mogelijkheid om het meest te kunnen cashen is er bij de tweeledige bonusronde: gratis spin bonus en een respin bonus. Bovendien, Black Gold 2 Megaways Online heeft maar liefst 117.649 Megaways, ons hoor je niet klagen.

  • Gaaf en rauw thema
  • Behoorlijk veel megaways: 117.649
  • Voor de échte gokkers: een behoorlijk hoge variantie
Apart en uniek thema:

Olie thema

Gemiddelde en dus prima RTP:

Return To Player van 96,01%

Tweedelige bonus game:

Free spins en re-spins

Coole graphics:

En dat is te zien

Behoorlijk aantal winlijnen:

Bevat 117.649 winlijnen

Voor de echte gokkers:

Een gokkast met een hoge variatie

Speel nu direct bij:

5/5
8.5

Black Gold 2 Megaways spelen: zoektocht door het Wilde Westen

Black Gold 2 Megaways Online is geproduceerd door Stakelogic. Waar het bedrijf vroeger gewoonlijk standaard en oncontroversiele slots produceerde, heeft Stakelogic met Black Gold 2 Megaways Online een totale ommekeer gemaakt. De slot is aanlokkelijk door het mooie design en gave featurings. De voorganger, Black Gold 1 Megaways, is volledig overtroffen.

We zijn aanbeland in een rauwe ambiance te midden van het Wilde Westen in Amerika tijdens het spelen van Black Gold 2 Megaways Online. Stakelogic heeft een uniek onderwerp gelanceerd met deze gokkast: olie. Te midden van een olieraffinaderij moet jij zorgen zoveel mogelijk monies te cashen. DutchGamblers heeft daarom het een en ander voor jou uitgezocht: wat zijn je winkansen, wat maakt Black Gold 2 uniek, hoe werken de bonus games, en veel meer!

Black Gold 2 Megaways Stakelogic slot: hoe werkt de gokkast?

We zijn aanbeland in het Wilde Westen. Olie, in de volksmond zwart goud genoemd, is het centrale thema binnen Black Gold 2 Megaways Online. Een dikke, vermoedelijk rijke en sigaarrokende oliebaron zit zijn geld te tellen terwijl jij op de gokkast zit te draaien. Leuk extraatje: een ezel hinnikt bij elke Super Big Win waardoor elke win als nog leuker kan worden ervaren. Wanneer je winnende combinaties verkrijgt, zullen de winnende symbolen verdwijnen en plaatsmaken voor nieuwe symbolen, waardoor je nog meer winnende combinaties kunt verkrijgen. Winnende combinaties, altijd leuk. Er zit wel veel meer achter dan je denkt. Check snel onze pagina over het Online Casino Nederland voor meer informatie over gokken!

Black Gold 2 Megaways Online heeft een RTP van 96,01%. Dit ligt op het industriegemiddelde. Klein minpuntje: er is geen grote inzet reikwijdte. Inzetten doe je vanaf een vast bedrag per draai wat loopt van 0,20 euro tot 20 euro. Wat wél leuk is aan de meeste slots die worden geproduceerd door Stakelogic, is dat er een mogelijkheid is om je inzet te verdubbelen tegen extra featurings; de eigenlijke maximale inleg heeft dus een waarde van 40 euro. Vind jij Megaways slots altijd leuk? Probeer dan eens Monopoly MegawaysPirate Kingdom Megaways of Gonzo’s Quest Megaways.

Black Gold 2 Megaways Online is een typerende Megaways slot: 6 rollen, met tussen de 2 en 7 symbolen met rol. Megaways slots zijn vrijwel altijd populair onder gokkers. Ben je nou benieuwd wat  Megaways slots zo leuk maakt? Check snel ons artikel erover!

De features van Black Gold 2 Megaways Online

Stakelogic heeft behoorlijk leuke features geïnstalleerd in Black Gold 2 Megaways Online. Bovenaan het speelveld heb is er een bonus rol, waar verschillende modifiers op kunnen belanden. Bijvoorbeeld de willekeurige modifier, waardoor je wild symbolen ontvangt, deze kunnen ook voorkomen in een stacked manier. Er is een vernietiger, hierdoor verdwijnen alle symbolen uit het speelveld  en er zijn mystery symbolen, met allerlei leuke aspecten van dien. We kunnen niet anders concluderen dat al deze elementen ervoor zorgen dat Black Gold 2 Megaways een stuk aantrekkelijker is dan andere gokkasten. Ben je nou benieuwd naar wat een slot een goede slot maakt? We hebben er een artikel over geschreven, dus bekijk hem snel!

Hoe betrouwbaar is Black Gold 2 Megaways Online?

Black Gold 2 Megaways Online is geproduceerd door Stakelogic. De software van het bedrijf is afkomstig uit ons eigen kikkerlandje. Stakelogic is een vrij nieuwe speler binnen de gokkasten industrie, en heeft ook in rappe tijd een bekende naam gemaakt. Door slots te produceren heeft het bedrijf zelfs een ISO-27001 certificaat gekregen. De naam lijkt op een spaceshuttle die binnenkort een tripje naar mars maakt, maar is in werkelijkheid een certificaat voor een veilig beleid voeren omtrent informatie. Mede hierdoor kan DutchGamblers concluderen dat de kwaliteit van Black Gold 2 Megaways Online top is. Ben je nou benieuwd naar privacy en online gokken? Lees ons artikel snel en je zult volledig op de hoogte zijn van alle kennis!

De voor- en nadelen van Black Gold 2 Megaways Online in een notendop

Black Gold 2 Megaways Online heeft zijn voorganger compleet overtroffen op elk front. Betere graphics, aanzienlijk betere gameplay en nieuwe, leukere featurings. Weer eens wat anders dan een typische Wilde Westen slot die gaat over een cowboy op een paard, heeft Stakelogic een origineel onderwerp gelanceerd: olie.

Voordelen: 

  • Origineel thema
  • Twee bonussen
  • Je kunt bonus kopen
  • Cascading rolls
  • Mystery symbolen

Nadelen: 

  • Er is geen maximale multiplier bekend

Wat kun je winnen bij Black Gold 2 Megaways Onine

Black gold, het zwarte goud, ofwel olie. In het echte leven kun je flink cashen als je toevallig een vakantiehuisje hebt gekocht waar een flinke lading olie onder ligt. Kun je ook cashen bij het spelen van Black Gold 2 Megaways Online? De gokkast heeft een RTP van 96,01: dit ligt precies op het industriegemiddelde. Wil je liever een gokkast met een hogere RTP? Probeer dan eens Gorilla Gold MegawaysDiamond Mine Megaways of Immortal Romance.

Er is helaas geen maximale multiplier bekend. Wél is er bekend dat je 117.649 Megaways hebt, oftewel manieren om te winnen. Inzetten doe je vanaf 0,20 euro tot 20 euro, dit kan echter verdubbeld worden naar 40 euro voor extra mogelijkheden. Black Gold 2 Megaways een aantal premium symbolen. Associaties die je meteen krijgt bij een olieraffinaderij: lantaarn, oliebaron en een mijnwerkershelm zijn goed voor 1,5 tot 50 maal je inzet. Om een afwisselende gameplay te behouden heeft Stakelogic verscheidene mystery features geïmplementeerd in de gokkast: wilds (dynamietstaven), wilds met een multiplier, stacked wilds en een destroyer feature. Verder zijn er nog de reguliere laagvliegers: 10 tot en met aas in het kaartspel.

Hoe werkt de bonus game van Black Gold 2 Megaways Online?

Stakelogic heeft goed uitgepakt bij het maken van de bonus games van Black Gold 2 Megaways Online: er zijn er maar liefst twee. Nog leuker: je kunt beide opties aanschaffen door de buy-a-bonus optie, voor 100 maal je inzet.

De eerste bonus betreft de free-spin bonus. Door 4 scatters de draaien activeer je de felbegeerde bonusgame. Leuke optie: je kunt kiezen uit drie varianten, met elk een ander aantal free spins en vermenigvuldigers en een mystery keuze. Je hebt hier progressieve vermenigvuldigers: een +1 na elke winnende cascade. Wanneer je extra scatters draait tijdens deze free spin ronde, zul je ook extra free spins ontvangen. Nog leuker, de features stacked wilds en wild multipliers kunnen je torenhoge uitbetalingen bezorgen, wanneer je dit geluk hebt. Geluk heb je natuurlijk niet altijd en er bestaat altijd een risico dat je jouw inzet kunt verliezen. Gok daarom altijd veilig en verantwoord.

De tweede bonus is de Gold Rush respin. Je zult deze ongetwijfeld herkennen uit de gokkast Money Train 2. Je moet hier proberen zo veel mogelijk geldzakken te verzamelen en boosters te verkrijgen. Je begint bij 3 respins, deze worden gereset wanneer je een nieuw symbool ziet landen op je beeldscherm. Er zijn nog meer boosters in deze modus. Zo is er de adder, die de waarden van de geldzakken verhoogd, de collector, die alle waarden op het speelveld verzameld, de multiplier, die ervoor zorgt dat alle waarden vermenigvuldigd worden met een bepaalde waarde. Verder zijn er nog meer boosters, die ongetwijfeld ervoor zullen zorgen dat jouw spelbeleving wordt bevorderd.

4.5/5
Black Gold 2 Megaways
Speel nu direct bij:
5/5
8.5

Black Gold 2 Megaways Online: een goude gokkast?

DutchGamblers durft te stellen dat Stakelogic goud (of olie) in handen heeft met Black Gold 2 Megaways Online. De voorganger is behoorlijk overtroffen door allerlei zaken. De gokkast is grafisch op en top, mooi gedetailleerd en je ziet dat er nodige aandacht is besteed aan de lay-out. Dit in combinatie met humoristische aspecten, zoals een hinnikende ezel, zorgen er absoluut voor dat je een prettige speelervaring zult hebben. Maar wat Black Gold 2 Megaways écht leuk maakt, is de tweeledige bonus game. De een is nog leuker dan de ander, maar wat vaststaat is dat er mogelijkheden zijn om flinke monies te pakken. Laatste: de featurings. Stakelogic heeft door allerlei featurings toe te voegen aan het spel ervoor gezorgd dat de gokkast onderscheidend is. DutchGamblers is overtuigd!

FAQ Black Gold 2 Megaways

De RTP heeft een waarde van 96,01%. Gezien de industrie, is dit het gemiddelde.

Er zijn 6 rollen, met 2 tot 7 symbolen op elke rol. Dit resulteert in een behoorlijk hoog aantal winlijnen: 117.649.

Er zijn twee bonus games. Tijdens de free spin modus kun je uit drie opties kiezen met verschillende aantal spins en multipliers, en heb je progressieve vermenigvuldigers. Bij de respin modus heb je verschillende boosters die allen aparte kenmerken hebben.

De gokkast is in het thema van het industriële Wilde Westen. Het speelt zich af op een olieraffinaderij.

Zeker! Er zijn meer featurings, andere bonussen en betere graphics.

Black Gold 2 Megaways direct spelen?

Bonus:
100% tot
€250
+
20 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.