Sakura Fortune - Review 2024

% RTP
0
Euro maximale inleg
0
x maximale multiplier
0

Sakura Fortune Online is een van de meest gespeelde gokkasten van het bekende bedrijf Quickspin. De online gokkast heeft een ietwat apart, maar wel leuk, thema: Oosterse prinsessen. Sakura Fortune Online heeft een behoorlijk hoge return to player: 96,58%. Inzetten doe je bij de online gokkast met een vast bedrag per spin, wat loopt van een minimum van 0,20 euro tot een maximum van 80 euro. De variantie van Sakura Fortune Online is medium: de uitkomsten van je spins zullen dus niet in hele sterke mate van elkaar. verschillen. Klein nadeel aan de online gokkast: de maximale multiplier is met een waarde van 951x je inzet niet heel hoog. Verder is het een degelijke gokkast.

  • Origineel thema
  • Expanding sticky wilds
  • Hoge variantie
Cool thema

en mooi uitgewerkt

Hoge RTP

boven het industriegemiddelde

Ook voor de grote spelers

maximale inleg 80 euro

40 winlijnen

niet mis

Betrouwbare gokkast

Quickspin is betrouwbaar

Spannende free spins

leuk zo’n bonus

Speel nu direct bij:

5/5
9.5

Sakura Fortune Online: een oosterse introductie

Sakura Fortune slot is een gokkast met een tof thema, en een origineel thema. De sakura bloem, of bloesem, is de nationale bloem van Japan. Deze bloem staat in het teken van vergankelijke schoonheid. Dit heeft Quickspin een beetje proberen door te laten schemeren in Sakura Fortune Online. De Tijdens het spelen van de online gokkast waan je jezelf in oosterse sferen: mooie bloemen, een mooie aziatische dame in combinatie met typerende audio zorgt voor een prima sfeertje. Enfin, benieuwd of de online gokkast wat voor jou is? Blijf de review lezen om meer te weten te komen over de werking, betrouwbaarheid, voor- en nadelen, bonus en natuurlijk sluiten we af met ons specialistisch eindoordeel.

Sakura Fortune review: de werking

Sakura Fortune Online is een prima gokkast. Je hoeft geen hoogstaande en vernufte innovaties te verwachten, maar gewoon een degelijke gokkast met een paar leuke features. De slot heeft wel een tof thema. Vind je gokkasten met een Aziatisch thema tof? Probeer dan Blazin Bullfrog Play ‘n Go, Tsai Shen’s Gift of Dragon’s Fire.

De werking van de online gokkast is behoorlijk simpel: je hebt in totaal 5 rollen met 4 symbolen per rol, wat resulteert in een totaal aantal winlijnen van 40. Je wint, indien je minimaal 3 identieke symbolen verkrijgt, startend vanaf de linkerzijde van je beeldscherm. Vrij basic dus. Ook wel eens fijn, in plaats van die moeilijke clusters.

Sakura Fortune Online heeft een RTP van 96,58% en ligt daarmee een stuk boven het gemiddelde wat in de industrie wordt gehanteerd. Het minimum om in te zetten bij de online gokkast is 0,20 euro en het maximum bedraagt 80 euro: voor ieder is er dus wel een geschikte inleg. Verder heeft Sakura Fortune Online een medium variantie: je zult dus niet hele grote verschillen hebben in uitkomsten van je spins.

Sakura Fortune spelen: de betrouwbaarheid

Sakura Fortune Online is een gokkast van het bedrijf Quickspin. Een redelijk bekende speler binnen de industrie, sinds 2011 is het bedrijf al bezig om gokkasten te produceren. En dat lukt ze aardig. Door de jaren heen hebben ze veel gokkasten geproduceerd die lievelingetjes zijn geworden van het publiek. Dit heeft ook geresulteerd dat het bedrijf meerdere awards heeft gewonnen, vaak ook om de schoonheid van hun gokkasten. Ook op gebied van betrouwbaarheid en privacy is het bedrijf op en top. Dit zien we absoluut terug bij Sakura Fortune Online: het is een betrouwbare gokkast waar DutchGamblers goede ervaringen mee heeft.

Sakura Fortune Online: de symbolen in een notendop

De coins zijn de symbolen die een lage waarde vormen. Deze zul je dan ook het meest tegenkomen tijdens het spelen van Sakura Fortune Online. De beeldjes vormen het middensegment, en zijn goed voor maximaal x2 je inzet per winlijn. De plaatjes zijn het meest waard, en kunnen bij een 5 strike maximaal 10 keer je inzet zijn per winlijn. En onthoud: er zijn in totaal 40 winlijnen. Wil je nou wat meer informatie hebben over termen als winlijnen, RTP en variantie? Neem dan eens een kijkje op onze site: Online Casino Nederland, waar een boel informatie beschreven staat!

Verreweg het belangrijkste symbool is de Sakura Prinses, die een wild is en alle symbolen vervangt (inclusief scatters). Zij kan veranderen in een nudging wild waardoor dit symbool helemaal wordt uitgestrekt over de rol. Dit symbool komt alleen voor op de middelste 3 rollen. Mocht je dit symbool op alle rollen hebben kun je rekenen op dikke prijzen.

Sakura Fortune Online: de voor- en nadelen

Sakura Fortune Online is zogezegd een prima gokkast. Hij is onwijs veel gespeeld, maar er kleven toch wat nadelen aan de kast. Zo kun je niet bijster veel winnen, wat wel essentieel is om een hoge score te krijgen. Toch zijn er wel meer voor- dan nadelen. Zo kun je bijvoorbeeld met het achievements programma tokens verzamelen die je kunt inzetten voor een bonus ronde van Sakura Fortune Online.

Voordelen:

  • Achievements programma
  • Fraaie gokkast die grafisch goed in elkaar zit
  • Hoge RTP en prima inzet reikwijdte

Nadelen:

  • Behoorlijk lage maximale inzet
  • Kan eentonig zijn

Sakura Fortune Online: de winkansen

Een gokkast wordt natuurlijk gespeeld om een beetje winst te maken, wat zeker een mogelijkheid is bij Sakura Fortune Online. De online gokkast heeft namelijk een RTP van 96,58%, wat behoorlijk boven het gemiddelde ligt. Gokkasten als Royal Mint Megaways, Kingmaker Megaways of Gorilla Gold Megaways hebben een soortgelijke RTP.

Wat wel een behoorlijke tegenvaller is, is de maximale uitbetaling van Sakura Fortune Online. Van een waarde van 951x je inzet worden wij totaal niet blij. Maar goed, je zult niemand horen klagen als je een dergelijke inzet pakt, zeker niet met een hoge inleg. Onthoud wel: gokken is een risico spelletje en je kunt naast dikke bedragen winnen, ook je geld verliezen. Gok daarom altijd veilig en verantwoord

Qua inzetmogelijkheden zit je wel behoorlijk goed bij Sakura Fortune slot, je kunt namelijk minimaal 0,20 euro inzetten en maximaal 80 euro: voor ieder wel een geschikt bedrag. De Online gokkast heeft verder een medium variantie en 40 winlijnen waarop jij je cash balance omhoog moet proberen te krikken.

Sakura Fortune Online: het Achievements programma

Wat een behoorlijk voordeel is van  Sakura Fortune Online, is het Achievements loyaliteitsprogramma, wat bij vrijwel alle gokkasten van Quickspin zit. Hier kan je op bepaalde manieren tokens sparen door met echt geld te spelen bij de slots. Je hoeft hier helemaal niks voor te doen. Mocht je genoeg tokens hebben kun je deze inwisselen voor een gratis bonus ronde van Sakura Fortune Online. Helemaal gratis, prima toch?

Sakura Fortune slot: de bonusronde

Indien je minimaal 3 scatters verzamelt activeer je de bonus ronde. Je kunt hier tussen de 7 en de 10 free spins winnen, afhankelijk van het aantal scatters dat je draait. Gedurende deze free spin ronde wordt ieder wild symbool, de prinses, een sticky wild tijdens de rest van de gratis spins. Per wild symbool kan deze expanderen waardoor je een extra free spin verkrijgt voor elke wild. Je kunt ook respins krijgen door scatters opnieuw te draaien. Mocht je tijdens deze ronde meerdere rollen met expanding wilds hebben, dan zul je ongetwijfeld een vette slag slaan.

3.0/5
Sakura Fortune
Speel nu direct bij:
5/5
9.5

Sakura Fortune Online: eindoordeel

Sakura Fortune Online vinden wij een degelijke slot. Geen slechte slot, geen uitstekende slot. Om te beginnen kun je echt te weinig maximaal winnen om van een top gokkast te spreken. Ook heeft Sakura Fortune Online niet echt een innovatief concept. Desondanks heeft de slot wel veel voordelen: makkelijk te spelen, mooi vormgegeven en een loyaliteitsprogramma. Bovendien is de return to player van Sakura Fortune Online behoorlijk hoog. Ook zijn de sticky en nudging wilds erg leuk en lucratief, waardoor je een prima zakcentje over kan houden aan Sakura Fortune Online. Al met al geven wij deze gokkast 3 sterren, een voldoende!

FAQ Sakura Fortune

De RTP is 96,58%. Dit ligt aanzienlijk boven het gemiddelde wat in de industrie wordt gehanteerd.

De minimale inleg van de online gokkast is 0,20 euro en de maximale inleg is 40 euro: voor iedereen geschikt bedrag.

Indien je met echt geld speelt ontvang je automatisch tokens. Mocht je een bepaalde hoeveelheid tokens hebben verdiend kun je deze inwisselen voor een bonus ronde.

 

Door minimaal 3 scatters te draaien activeer je de free spins. Hoe meer scatters, hoe meer free spins.

De maximale winst is niet erg hoor, de maximale multiplier is 951 keer je inzet.

Sakura Fortune direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.