Tsai Shen’s Gift - Review 2024

Winlijnen
0
Euro maximale inleg
0
% RTP
0

Tsai Shen’s Gift Online is een gokkast met een nieuw en interessant thema: de Chinese mythologie. Tsai Shen is de god van de welvaart in de mythologie, dus het is logisch dat Playtech dit figuur als centraal thema heeft gekozen. Tsai Shen’s Gift Online heeft een return to player van 96,50%, wat meer dan prima is. Inzetten doe je bij de online gokkast met een minimum van 0,25 euro en een maximum van 500 euro. Verder heeft Tsai Shen’s Gift Online een hoge variantie: je uitkomsten van je spins zullen dus in flinke mate van elkaar verschillen. Met zo een hoge variantie is het ook logisch dat de maximale multiplier niet bijster hoog is: 2.000 maal je inzet. In totaal speel je Tsai Shen’s Gift Online op een speelveld van 5 bij 3, wat in totaal 50 winlijnen heeft.

  • Hoge variantie: elke spin is anders
  • Hoge reikwijdte aan inzetten: voor elke speler
  • Mooie graphics: tot in de details
Veel features

Voor een leukere gameplay

Hoge RTP

96,50% is hoger dan het gemiddelde

Hoge variantie

Elke spin is anders

Veel inzetmogelijkheden

Geschikt dus voor elke speler

Origineel thema

Naar ons weten nooit eerder gekopieerd

Sfeervolle gokkast

Inclusief audio

Tsai Shen’s Gift spelen: Chinese mythologie

Veel producenten van gokkasten leveren in hoog tempo online slots aan. Het bedrijf Playtech doet het wat rustiger aan, maar wanneer het bedrijf een slot produceert, is het altijd van bijzonder hoge kwaliteit, zo ook bij Tsai Shen’s Gift Online. Hun gokkasten zijn allen zogeheten ‘branded slots’. Hieraan koppelt het bedrijf een bepaald thema, in dit geval de Chinese Mythologie.

Tsai Shen’s Gift Online is een gave gokkast. Niet alleen vanwege het uitzonderlijke thema, welke gokkast heeft nou de Chinese mythologie, maar vooral door de lay-out, grafische details en de sfeervolle audio. Het is al met al een fijne online gokkast om op te spelen. Niet alleen de gokkast qua kenmerken is gaaf, maar ook de gameplay. Je hebt free spins, wilds, een jackpot en je kunt al veel flinke winsten verdienen in het basisspel. 

De werking van Tsai Shen’s Gift Online

Tsai Shen’s Gift Online, een mooie gokkast: gave gestileerde symbolen, coole achtergrond en smaakmakende audio. We kunnen niet anders dan vaststellen dat, op dit gebied dan, Playtech een coole online gokkast heeft gemaakt. Vind je gokkasten met een exotisch thema leuk? Check dan eens onze reviews over 1.001 NightsBlazin Bullfrog of Book of Kings.

Tsai Shen’s was vroeger de god van de welvaart, dus we hopen ook voor jou dat de beste god jou wat welvaart kan bezorgen. Tsai Shen’s Gift Online heeft een gameplay dat best wel straightforward is. In totaal zijn er 5 rollen met 3 symbolen per rol, en in totaal 50 winlijnen. Je wint door 3 (of meer) identieke symbolen te verkrijgen op je beeldscherm. De maximale multiplier die aan Tsai Shen’s Gift Online gekoppeld zit, is 2.000 keer je inzet.

Inzetten bij Tsai Shen’s Gift Online doe je met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,25 euro tot 500 euro: er zijn dus voor vrijwel iedere speler bedragen geschikt die bij diegene past. Verder zit je ook goed qua RTP bij Tsai Shen’s Gift Online, die heeft een waarde van 96,50%. 

De symbolen van Tsai Shen’s Gift Slot

De symbolen zijn, naast dat ze een flinke waarde kunnen vertegenwoordigen, ook nog eens mooi vormgegeven. De 10 tot en met Aas zijn in traditionele letters vormgegeven, en zijn tussen de 3 en 40x je inzet, afhankelijk van hoe vaak ze op je beeldscherm komen. Het middensegment wordt gevormd door de enveloppe en de roze lantaarn, die tussen de 3 en 50 x je inzet waard zijn. Het zakje met geld en de baby op een vis zijn gezamenlijk het hogere segment, en vertegenwoordigen een waarden tussen de 3 en 75x je inzet. Verder is onze beste Tsai Shen de wildcard, de scatter is de zeeleeuw en de bonus wordt belichaamd door de parel.

Wat zijn de winkansen van de Tsai Shen’s Gift Slot?

Door te kijken naar de RTP kun je het theoretische uitbetalingspercentage ontdekken. De RTP van Tsai Shen’s Gift Online ligt op 96,50%, wat aanzienlijk is, het gemiddelde in de industrie ligt namelijk op 96%. Gokkasten als Zeus SlotsVikings Slots en Narcos Videoslots hebben een lagere RTP. Bovendien, het is best uitzonderlijk dat de RTP van Tsai Shen’s Gift Online zo hoog ligt, de variantie ligt namelijk ook heel hoog.

Inzetten doe je bij Tsai Shen’s Gift Online met een vast bedrag per draai, wat loop van 0,25 euro tot 500 euro, er is dus letterlijk voor iedere speler wel een geschikt bedrag om in te zetten. Verder is de maximale multiplier ook een punt van aandacht. Bij Tsai Shen’s Gift Online bedraagt deze 2.000 maal je inzet, niet bijzonder hoog dus.

Je speelt de Tsai Shen’s Gift Slot op een speelveld van 5 bij 3, met 50 winlijnen in totaal. Winnen doe je door 3 of meer identieke symbolen op je beeldscherm te laten neerdalen. Mocht je opeens een flink bedrag winnen dan bestaat er een kans dat je belasting moet betalen. Check daarom ons artikel:Kansspelbelasting betalen, hoe zit dat ook alweer.

Tsai Shen’s Gift review: de betrouwbaarheid

Tsai Shen’s Gift Online is een product van het bedrijf Playtech. We kunnen eigenlijk wel vaststellen dat dit bedrijf uit Estland de marktleider is binnen de industrie, en al een tijd lang. Vrijwel altijd levert het bedrijf van kwaliteit, de door hun genoemde branded slots, die allen een bepaald kenmerk hebben. Bovendien heeft het bedrijf door de jaren heen meerdere awards gewonnen, mede door hun betrouwbaarheid die wordt geleverd bij hun gokkasten. Al met al kunnen we dus absoluut vaststellen dat Tsai Shen’s Gift een betrouwbare slot is. Wil je wat meer informatie over betrouwbaarheid van casino’s? Neem eens een kijkje naar onze blog:waar online gokken.

De voor- en nadelen van Tsai Shen’s Gift Online

Tsai Shen’s Gift is toch wel een leuke gokkast. Misschien gaan de eerste gedachten bij het beoordelen van de online gokkast misschien naar een ietwat vreemde staat, wegens het thema. Echter, het is een innoverend thema wat je niet vaak tegenkomt bij online gokkasten.

Voordelen:

  • Sfeervolle en unieke gokkast
  • Jackpot en free spin ronde
  • Veel wilds en mega symbols
  • Hoge RTP

Nadelen:

  • Kan voor sommigen een te hoge volatiliteit bevatten
  • Geen hoge maximale multiplier

Hoe werkt de bonus van Tsai Shen’s Gift Online

Het bedrijf Playtech heeft behoorlijk uitgepakt met de bonus van de online gokkast. De gratis spin bonus wordt geactiveerd door 3 scatter symbolen te verkrijgen. Je begint hierbij bij 6 free spins. Vervolgens worden 3 rollen random gekozen, waarbij er een Mega symbool van 3x3 op komt. Mega scatters worden beloond met 3 extra spins, en de Mega Parel resulteert in een uitbetaling van 5-50x je inzet. 

De Fire Blaze Respin bonus wordt geactiveerd door 6 scatters te draaien. De scatters, de parels, worden plakkerig terwijl alle symbolen op de rollen worden vervangen door parels of lege ruimtes. Je start met 3 spins, en elke keer als je een parel landt worden deze ook sticky. Alle scatter symbolen hebben een geldwaarde of een jackpot. Aan het einde van de ronde worden alle waarden bij elkaar opgeteld, en wordt je winst gevormd. Indien je de jackpot parels hebt gewonnen, kun je een van de volgende prijzen pakken. De Mini resulteert in 20 x je inzet, de Minor 100x je inzet, de Major 500x je inzet en de Grand 2.000 keer je inzet. Alleen de laatste staat niet op de parels, deze win je door alle 15 vakjes op de rollen te vullen.

3.95/5
Tsai Shen’s Gift

 Tsai Shen’s Gift review: eindoordeel

Tsai Shen’s Gift, we kunnen maar weinig nadelen bespeuren. Voor sommigen kan de online gokkast een te hoge variantie hebben, en de maximale multiplier is relatief laag. Maarja, wie klaagt er nou bij 2.000x je inzet. Bovendien kun je in het basisspel al vette winsten bemachtigen en is de gameplay fijn. De sfeer in de gokkast is ultiem en wordt getopt met goede audio. Bovendien doen de bonussen smaken naar meer en hoop je dat je een van de lucratieve jackpots kan bemachtigen. Al met al zijn wij zeker van van Tsai Shen´s Gift Online en geven wij de online gokkast een dikke 7,5!.

FAQ Tsai Shen’s Gift

Het thema van de online gokkast bedraagt de Chinese mythologie. Tsai Shen is de Chinese god van de welvaart.

De online gokkast heeft 5 rollen en 3 symbolen per rol. In totaal zijn er 50 winlijnen, en je wint door 3 of meer identieke symbolen te bemachtigen.

De return to player bedraagt 96,50%. Het gemiddelde van de industrie is 96%, dus in het geval van Tsai Shen’s Gift bedraagt dit een absoluut voordeel.

Twee zelfs! De gratis spins worden geactiveerd door 3 scatters te bemachtigen. De Fire Blazin Respin Bonus wordt geactiveerd door 6 scatters te draaien, en hier kan je wellicht een van de jackpots winnen.

De online gokkast kun je spelen op laptop, desktop, of indien je onderweg bent op je telefoon.

Tsai Shen’s Gift direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.