Rome – The Conquerors - Review 2024

Winlijnen
0
Euro maximale inleg
0
RTP
0

Rome - The Conquerors Online is een gokkast die 2500 jaar terug de tijd in gaat. Op cartooneske wijze heeft het bedrijf Peter and Sons een online gokkast geproduceerd waar de klassieke oudheid centraal staat. Rome - The Conquerors Online heeft een RTP van 96,10%, en ligt dus keurig op het gemiddelde. Rome - The Conquerors Online heeft een brede inzet range, je zet in met een minimum van 0,25 euro per spin en met een maximum van 125 euro. Verder heeft de gokkast een medium variantie, je uitkomsten zullen dus niet in hele hoge mate schommelen. Rome - The Conquerors Online heeft een tamelijk hoge maximale multiplier, namelijk 8.000 keer je inzet. Bovendien heeft de online gokkast een heleboel winlijnen, namelijk 1024 stuks.

  • Medium variantie: je weet waar je aan toe bent
  • Boel winlijnen: meer dan 1000 stuks
  • Klassiek thema: altijd interessant die Romeinen
Prima RTP

Net iets boven het gemiddelde

Leuke producent

Peter and Sons is innoverend

Spannende free spins

Altijd leuk

Veel inzetmogelijkheden

Voor elke speler

Gave features

Voor een leukere gameplay

Medium variantie

Weet waar je aan toe bent

Speel nu direct bij:

5/5
8.9

Rome - The Conquerors spelen: introductie

Lang geleden heerste een volk over heel Europa. Met brute kracht en veel intelligentie leerstrategieën, zorgden de Romeinen ervoor dat hun heerschappij van zuid-Italië streek tot de rijn in ons Nederland. De romeinen worden redelijk vaak gekozen als centraal onderwerp voor online slots, omdat men erin interesseert, en terecht als je het ons vraagt!

Het leuke is, het bedrijf Peter and Sons weet keer op keer hun fans te verbazen met het weergeven van serieuze gebeurtenissen/tijdperken in een lollig, cartoonesk format. Met coole graphics, leuke symbolen, een aantal leuke features en geinige audio is Rome - The Conquerors Online een sfeervolle gokkast. Benieuwd of de rest van de gokkast ook wat voor je is? Blijf dan deze review lezen om meer te weten te komen over de werking, betrouwbaarheid, voor- en nadelen, winkansen, de bonus game, en natuurlijk sluiten we af met ons specialistisch eindoordeel.

Hoe werkt de Rome - The Conquerors Online slot?

Rome - The Conquerors Online heeft een top thema, als je het ons vraagt. En niet alleen thematisch is de gokkast goed, het is ook nog eens goed weergegeven. Vind je gokkasten met een dergelijk thema tof? Check dan eens onze reviews over Nero’s Fortune Online en Roman Legion.

Rome - The Conquerors Online heeft een prima RTP, namelijk 96,10% wat net iets boven het industriegemiddelde ligt. Inzetten doe je bij de online gokkast met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,20 euro tot 125 euro: voor elke speler is er dus wel een geschikt bedrag om in te zetten. De kans om de maximale multiplier te pakken is het hoogst tijdens de free spin ronde, en bedraagt een waarde van 8.000 maal je inzet.

Je speelt Rome - The Conquerors Online op een speelveld van 5 rollen, met 2 tot 4 symbolen per rol. Je wint, indien je minimaal 3 identieke symbolen op je beeldscherm ziet verschijnen, startend vanaf de linkerzijde. Bovendien weet je waar je aan toe bent tijdens het spelen van Rome - The Conquerors Online, de gokkast heeft namelijk een medium variantie waardoor je uitbetalingen niet in hele hoge mate zullen schommelen. Check onze pagina: Online Casino Nederland, voor meer informatie over online gokken in het algemeen.

De symbolen in een notendop

Rome - The Conquerors Online heeft geinig en prima vormgegeven symbolen. De laagbetaalde symbolen zijn de 10 tot en met aas op een regulier set speelkaarten. Veel zijn ze niet waard, maar hey, wie het kleine niet eert, is het grote niet weert. Vervolgens de plaatjes: de man met knot en de barbaar zijn maximaal x10 je inzet waard. De soldaat x15 en de man met de baard is je inzet x20 waard. Caesar is het meeste waard van de gehele slot, en is bij 5 stuks goed voor x35 je inzet. Verder is het signum symbool de wild.

Rome - The Conquerors Online winkansen

Door te kijken naar de RTP, het theoretische uitbetalingspercentage, kan je zien wat je gemiddelde winkans is. Bij Rome - The Conquerors Online ligt deze op 96,10%, wat net wat boven het industriegemiddelde ligt. Wil je liever een gokkast met een hogere RTP? Probeer dan eens Shamrock Holmes MegawaysForgotten Island Megaways of White Rabbit Megaways.

Inzetten doe je bij Rome - The Conquerors Online met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,20 euro tot een maximum van 125 euro. Een vrij hoog maximaal bedrag, gezien het feit dat je 8.000 keer je inzet kunt winnen. Je speelt Rome - The Conquerors Online op een speelveld van 5 bij 4, en de online gokkast heeft maar liefst 1024 winlijnen.

Rome - The Conquerors Online heeft een medium variantie. Dat houdt in dat je uitbetalingen niet in hele hoge mate zullen verschillen van elkaar. Toch is het wel verstandig om altijd veilig en verantwoord te blijven gokken, wil je het spelletje verstandig spelen. Vind je Rome - The Conquerors een toffe gokkast, maar ben je benieuwd naar meer goede kasten? Check dan ons artikel: Betcity, top 5 gokkasten.

De betrouwbaarheid van Rome - The Conquerors Online

Rome - The Conquerors Online is een product van het bedrijf Peter and Sons, dat je misschien kent van de slot: Sherrif Colt Online. Dit bedrijf wil zichzelf onderscheiden van de concurrentie door op grafisch gebied zichzelf te differentiëren. Door slots te produceren met cartooneske uiterlijke kenmerken zorgt Peter and Sons ervoor dat elke slot een bepaalde stempel krijgt, en het direct terug te herleiden is naar het bedrijf. Naast de grafische goede presentatie heeft de slot ook nog eens een goede waarborg omtrent betrouwbaarheid.  Rome - The Conquerors Online is betrouwbaar en DutchGamblers heeft goede ervaringen met de online gokkast.

De voor- en nadelen van Rome – The Conquerors Online

Elk spel heeft zijn voor- en nadelen, Rome – The Conquerors Online ook. De online gokkast heeft goede grafische details, leuke free spins een een spraakmakende audio. Maar hoe zit het dan met de nadelen van deze online gokkast? Hieronder hebben wij een snel en handig overzicht voor jou samengesteld, zodat jij als speler in één oogopslag kan zien wat de voor- en nadelen zijn.

Voordelen:

  • Coole graphics
  • Spannende free spins
  • Gave features voor een leukere gameplay
  • Afkomstig van een betrouwbare spelontwikkelaar
  • Toegankelijk voor elke speler

Nadelen:

  • Een thema dat vaker voorkomt: de romeinen
  • Het RTP is niet denderend hoog

Hoe werkt de bonus van Rome - The Conquerors?

De cross-sword scatter kan alleen op de eerste en op de vijfde reel landen. Je start de bemachtigde free spin ronde met 5 free spins, en het speelveld wordt uitgebreid naar 5x5, waardoor je aantal winlijnen toeneemt naar 3.125. Onder de rollen zijn er in totaal 4 schatkisten, en deze worden geleverd met 2, 2, 3 en 4 sloten. De eerste kist wordt opengesneden door de scatter bladen en zo krijg je de eerste 5 gratis spins. Je hebt 2 nieuwe scatters nodig om de tweede kist te openen, en elke kist die je opent levert 5 nieuwe gratis spins op. Elke kist die je opent, verhoogt ook het bereik van willekeurige wild vermenigvuldigers als volgt: de eerste zorgt voor een wild multiplier van 1-3x, de tweede 2-6x, de derde 3-8x en de laatste zorgt voor een multiplier van 7-15x.

Indien je de bonusronde 5 keer hebt geactiveerd, wat moeilijk is maar zeker mogelijk, activeer je de Super Free Spin, waarbij je speelveld naar 5x6 gaat en je aantal winlijnen dus wordt verhoogd naar 7.776. Indien dit je lukt, en je een aanzienlijk geldbedrag wint, bestaat er een kans dat je kansspelbelasting moet betalen. Neem daarom gerust een kijkje op onze pagina.

1.95/5
Rome - The Conquerors
Speel nu direct bij:
5/5
8.9

 The Conquerors eindoordeel

DutchGamblers geeft toe dat we een zwak hebben voor het bedrijf Peter and Sons. Het is een klein bedrijfje, met een klein team, die altijd grote slots produceren. Groot, in de zin van grafische aspecten, gameplay en bonus features. Bij Rome – The Conquerors zijn al deze aspecten ook gelukt. Het is een uitstekende gokkast met een leuke bonus ronde waar er zeker mogelijkheden zijn om flink te cashen. Al met al een gokkast met een degelijke amusementswaarde.

FAQ Rome – The Conquerors

Je speelt bij Rome – The Conquerors met een minimum van 0,20 euro per spin, en een maximum van 125 euro: voor elke speler zit er wel een geschikt bedrag tussen.

De RTP bedraagt 96,10% en zit daarmee net wat boven het industriegemiddelde.

Rome – The Conquerors is gemaakt door Peter and Sons. Een klein bedrijfje dat ervoor zorgt dat hun slots onderscheidend zijn vanwege de cartooneske uitstraling.

Rome – The Conquerors direct spelen?

Bonus:
200 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.