Giant’s Fortune Megaways - Review 2024

Winlijnen
0
Keer je inzet: maximale winst
0
% RTP
0

Giant´s Fortune Megaways online is een slot waarbij je in een sprookjesachtige sfeer op zoek moet gaan naar verschillende combinaties. De kastelen op de achtergrond leveren een ambiance waardoor je actief door wilt spelen.  De minimale spelinzet begint bij €0.20; maar door een maximale multiplier van 18272 kunnen de uitbetalingen flink zijn. De maximale inzet betreft 40 euro. De free spins en de eieren-verzamelende bonus games kunnen, naast dat de bonussen veel plezier ervaart om te spelen, ook nog eens behoorlijk lucratief zijn. Met een RTP van 96% zit je bij deze gokkast dus niet mis! Een RTP van 100% zou natuurlijk ideaal zijn, ben je benieuwd hoe je jouw kansen kan vergroten met het verslaan van het casino?

  • Meerdere bonusgames
  • Idyllisch thema
  • Dubbel inzetten is maximaal winnen
Range van RTP

van 92 tot 96%

Authentieke sfeer

De middeleeuwse vibe is aantrekkelijk

Dubbele inzet modus

Met voordelen in ruil inbegrepen

Twee bonusgames!

Met maximale uitbetalingen

Betrouwbare spelontwerper

Al vanaf €0,20

Bizarre maximale winst

€ 365.441,00

Speel nu direct bij:

5/5
8.9

Giant’s Fortune Megaways Online: een zoektocht naar online goud!

Stakelogic is de maker van het spel Giant’s Fortune Megaways. Het bedrijf staat bekend om de levering van ultieme spelervaringen, wat op een leuke manier tot uiting komt bij deze slot. Om in een middeleeuwse vibe te komen levert deze slot aspecten als authentieke kastelen, schatten en een waterval. Het middeleeuwse gevoel komt helemaal tot uiting door het pakkende en dramatische achtergrond liedje. Niet geheel ontoevallig lijkt Sjaak en de Bonenstaak behoorlijk op de strekking van deze slot. Helemaal doordat er nog een extra ei-bonusgame aan is toegevoegd. Jouw doel binnen deze slot is om samen met de reus het goud te bemachtigen, wie wil dit nou niet? DutchGamblers heeft een aantal zaken op rij gezet, zodat jij voor jezelf kan bepalen in welke mate je dit spel tof vindt. Wij kunnen ieder geval zeggen dat dit spel ons positief heeft verrast!

Hoe werkt het spelen van Giant’s Fortune Megaways?

Gaints Fortune Megaways speelt zich af binnen de klassieke middeleeuwen. Net als in Sjaak in de bonenstaak moet je de reus verslaan om eieren te bemachtigen. Er zijn zes dynamische rollen die jou je winst moeten gaan opleveren. Door minstens drie identieke symbolen naast elkaar te laten vallen kun jij je winst al behalen. De winnende symbolen zullen verdwijnen, waarna er nieuwe symbolen komen op de lege plekken- die nog meer winst moeten opleveren.

De minimale inzet is 0,20 euro en loopt tot 40 euro. Wil je een spel waar je minder in kan zetten? Ga bijvoorbeeld naar Legacy of Dead Online. Een leuke karakteristiek van dit spel, en van Stakelogic in het algemeen, is dat jij je inzet kunt verdubbelen tegen aantrekkelijke voordelen: de zogeheten super stake. Met een RTP van 92 tot 96% zit je rond het industriegemiddelde met Giant’s Fortune Megaways. Echter, de producent geeft zelf aan dat het een volatiel spel is, dus laat je niet snel misleiden door te veel of te weinig winst! Gok bovendien veilig en laat het spel jou niet leiden, lees voordat je gaat gokken ons artikel over de gevaren van online gokken.

Karakters van Giant’s Fortune Megaways

Wanneer we de symbolen onder de loep nemen van Giant’s Gold Megaways, zien we een vrij standaard format binnen de megaways spellen. De 9, 10, J, Q, K en aas vormen de onderklasse van de betalingen. Maar vergeet niet dat een boel betalingen uit de onderklasse kan resulteren in een hoge uiteindelijke cash balance. Bovendien is er een wild-symbool dat blijft wanneer deze niet gebruikt kan worden, maximaal cashen dus!

Wanneer het echt cashen wordt zien we de gouden zakken, gouden bekers en schatkisten. Deze fijne symbolen leveren uitbetalingen van, respectievelijk, x2, x2 en x7.5. Net als zijn postuur, is de reus het meest zwaarwichtig binnen het uitbetalingstabel met een maximale vermenigvuldiger van maar liefst 25 maal je inzet.
Het lekkerst zit je natuurlijk achter je beeldscherm met de euforische symbolen van de free spins en de gouden eieren. Het plezante gevoel dat deze symbolen meebrengen vertaalt zich in vette vermenigvuldigers met een maximum van 18272. Giant’s Fortune Megaways spelen brengt aanzienlijk meer plezier wanneer deze parelachtige symbolen tevoorschijn komen!

Wil je soortgelijke slots als Giant’s Fortune Megaways spelen? Probeer dan zeker een van de volgende varianten: Royal Mint MegawaysKingmaker Megaways of Bonzana Megaways.

Wat is de betrouwbaarheid voor Giant’s Fortune Megaways Online?

Stakelogic is een markante speler binnen de slots wereld. Het bedrijf zorgt altijd voor spellen die een ultieme speelervaring leveren en tegelijkertijd betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Het bedrijf heeft waanzinnig veel kennis over de markt en haar klanten, wat zich vaak uit in een geoptimaliseerd spel. Zo is Giant’s Gold Megaways een degelijk spel waarbij de speler zich kan identificeren met de sfeer van de middeleeuwen. Tegelijkertijd wordt dit gecombineerd met een betrouwbare speelomgeving, wij kunnen dus verzekeren dat dit spel een deugdelijke ervaring mee zal brengen!

De voor- en nadelen van Giant’s Fortune Megaways Online

Als je het spel Giant’s Gold Megaways speelt zal je jezelf begeven in een sprookjesachtige wereld waarbij je prijzen kunt pakken met spetterende bonus games. Je zal ongetwijfeld ervaren dat de gameplay gemakkelijk is en er vette prijzen te behalen zijn.

Voordelen:

  • Optie om te dubbelen wat meerdere voordelen met zich mee brengt
  • Hoge uitbetalingen
  • Makkelijke gameplay
  • Enerverende bonusgame
  • Rustige lay-out

Nadelen:

  • Geen geheel nieuw concept
  • Het zou een te hoge volatiliteit kunnen hebben              Ben je altijd al benieuwd geweest wanneer er enkel voordelen kleven aan een slot? Lees dan ons artikel over wat een online slot een goede slot maakt.

Hoe groot zijn de winkansen bij Giant’s Fortune Megaways Online?

De Return To Player van dit spel is 96%, conform het marktgemiddelde. Volgens de makers is het spel wel redelijk volatiel: dit wil zeggen dat de uitbetalingen schommelen. Met reusachtige symbolen zul je ook reusachtige prijzen kunnen winnen. Met maar liefst 25x je inzet kun je jezelf rijk rekenen. Als je net als Dagobert Duck in een pakhuis wilt zwemmen met geld moet je een van de twee bonus games activeren. Hierbij zul je jouw inzet zien vermenigvuldigen tot en met 10000 keer: wat een lekker gevoel moet dat zijn. Je moet een beetje geluk hebben om tot dit soort vermenigvuldigers te komen, maar het gevoel dat dit met zich meebrengt zal onwaarschijnlijk lekker zijn!

Wanneer je een echte klapper hebt geslagen bij het bonussysteem is er een kans dat je kansspelbelasting moet betalen, lees voor meer informatie lees onze blog  over kansspelbelasting.

Hoe werkt de bonusgame van Giant’s Fortune Megaways Online?

De bonusgame wordt geactiveerd als je vier symbolen hebt van de free spins. Het leuke van de Super Stake is dat je deze bonus game met drie free spins symbolen kan activeren. Wanneer je dit geluk hebt, zal je 12 free spins krijgen waar aantrekkelijke winsten aan gekoppeld zitten. Het begint bij een multiplier van x1 en er zal incrementeel 1 worden toegevoegd bij elke win reactie die er wordt veroorzaakt. Een aandachttrekkende bonus game.

De echte magie tijdens het spelen van Giant’s Fortune Megaways begint bij de eieren bonusgame. Net als bij de free spins heb je 3 of 4 gelande symbolen nodig om deze te activeren. Wanneer deze geactiveerd wordt, krijg je een vermenigvuldigings waarde en drie extra spins. De bonus symbolen kunnen in drie functies worden getransformeerd. De bet-multiplier voegt een willekeurige waarde toe aan het symbool. De adder voegt zijn eigen vermuldiger toe aan alle symbolen. En als je geluk hebt zal de lucratieve verzamelaar alle vermenigvuldigers toevoegen aan zijn eigen totaal. Het is dus een bonussysteem waarbij je met klamme handjes vastgeketend zal zitten aan je beeldscherm!

3.75/5
Giant's Fortune Megaways
Speel nu direct bij:
5/5
8.9

Eind review van Giant’s Fortune Megaways

Het moment waar je na het lezen van dit artikel ongetwijfeld op hebt zitten wachten: ‘’wat raden wij van DutchGamblers je aan’’. Bij het spelen van Giant’s Fortune Megaways begeef je jezelf in een idyllische wereld, die je naast de prettige sfeer, ook nog eens een flink zakcentje kan opleveren. De sprookjesachtige spelomgeving resulteert in een utopische waan, waarbij het lijkt alsof je aanzienlijke hoeveelheden geld kan verdienen met wegdromen bij reuzen en kastelen. Met de eieren bonus game hoef je geen eieren voor je geld te kiezen: deze denderende game modus zal je naast een flink portie spanning ook nog eens bizarre uitbetalingen leveren. Al met al levert deze game dus een behoorlijk prettige speelervaring die wij zeker aanraden!

FAQ Giant’s Fortune Megaways

Ja zeker! Deze zijn te behalen wanneer je drie of vier identieke symbolen hebt.

Deze varieert per site. De range van de RTP gaat van 92% tot 96%

De maximale uitbetaling is een vermenigvuldiging van 18272. Dit kan resulteren in een maximale winst van 365441!

Zeker! Heb je weinig ervaring met online slots, is Giant’s Gold Megaway een gemakkelijke slot om te spelen en ervaring op te doen binnen de slot-wereld.

Er zijn 2 tot 7 rijen en 6 rollen.

Giant’s Fortune Megaways direct spelen?

Bonus:
200 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.