Gratis Spins Slots Top 5: Welke slots hebben een Free Spins Modus?

1. Black Gold 2 Megaways Gratis Spins

Black Gold 2 Megaways is een videoslot van Stakelogic en het vervolg van de eveneens vette Black Gold Megaways. Deze online videoslot zien wij als één van de meest leuke op dit moment. En uiteraard, Black Gold 2 Megaways kent een heerlijke Gratis Spins modus. En wordt überhaupt gezien als één van de beste Megaways slots ooit. Wij vertellen je hier waarom deze in dit Top 5 rijtje thuishoort!

Hoe kom je in de Gratis Spins modus? 

De scattersymbolen zijn bij Black Gold 2 Megaways net als bij de eerdere variant uitgebeeld als goudgekleurde olietorens. Bij Black Gold 2 Megaways staat hier ook ‘SCATTER’ op. Heb je vier of meer van deze symbolen? Dan kom je in de Gratis Spins modus terecht.Let op: hoewel het een Megaways game is, kun je er slechts één per reel draaien (en niet in de bovenste ‘connector reel’.

Hoe werkt de Gratis Spins modus?

Dus, stel je voor; je draait 4 Scatters. Hierbij krijg je vervolgens een aantal opties waar je uit kunt kiezen:

 • 12 Free Spins, beginnend bij een X1 Multiplier
 • 8 Free Spins, beginnend bij een X5 Multiplier
 • 5 Free Spins, beginnend bij een X10 Multiplier
 • Random (Spins en Multiplier)

Random vinden wij hierbij altijd een hele leuke. Kies je voor de Random Optie? Dan heb je 3 vakjes die een bepaald aantal spins gaan bieden, en 3 vakjes die de xMultiplier gaat geven. Daarbij kies je dus van ieder een vakje. Uiteraard hopen op 12 spins en x10 Multiplier! Vervolgens krijg je bij iedere winnende combinatie een extra multiplier erbij. En het leuke is: in het bovenste balkje kun je nog steeds de extra’tjes krijgen. Denk aan de Destroyer, of de Stacked feature. Uiteindelijk kun je op deze progressieve manier dus flinke winsten pakken. En hoeveel? Dat lees je hieronder!

Hoeveel kun je winnen?

Bij sommige, wat nieuwere videoslots is het niet direct duidelijk wat nu de max win is. Van Black Gold 2 Megaways weten we in ieder geval dat het mogelijk moet zijn om 21.000x je inleg te winnen. Absoluut niet slecht dus.

Andere feitjes:

 • RTP: 96,01%
 • Variantie/Volatiliteit: Hoog
 • Winlijnen: 117.649 Megaways Maximaal
 • Ontwikkelaar: Stakelogic
 • Inleg: € 0,20 - € 40,00

2. Black Gold Megaways Gratis Spins

Black Gold Megaways is de voorganger van Black Gold 2 Megaways. Dat ‘ie wat ouder is, maakt hem niet minder leuk. Wij zijn ontzettend te spreken over deze game. Deze kast heeft ontzettend veel leuke extra features (zelfs buiten de free spins modus om). Zo kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met een ‘Destroyer’ (het veld wordt geleegd en je krijgt een gratis extra kans of een portie ‘Stacked (Multiplying) Wilds’. Geweldig. En de Gratis Spins modus? Die is al net zo lekker.

Hoe kom je in de Gratis Spins modus? 

Om in de Free Spins modus te komen bij Black Gold Megaways moet je 4 scatters draaien op in ieder geval 4 verschillende reels. De scatter symbolen zijn goudgekleurde olietorens. Heb je er 4 te pakken? Dan heb je in ieder geval 12 Gratis Spins. Iedere extra scatter geeft je +5 spins.

Hoe werkt de Gratis Spins modus?

Je komt met de juiste hoeveelheid scatters in de Free Spins modus terecht. Daarbij krijg je dus in ieder geval 12 Free Spins. Vervolgens start je standaard met een 1x Multiplier. Hierbij is er sprake van een progressieve multiplier. Dus bij iedere winnende combinatie, pak je vervolgens een extra multiplier erbij. En dit kan lekker oplopen, want:

Hoeveel kun je winnen?

Het is bij deze game mogelijk om een win te pakken van maar liefst 21.195 x de inleg.

Andere feitjes:

 • RTP: 96,02 %
 • Variantie/Volatiliteit: Hoog
 • Winlijnen: 117.649 Megaways maximaal
 • Ontwikkelaar: Stakelogic
 • Inleg: € 0,20 - € 40,00

3. Bonanza Gratis Spins

4.45/5
8.9

Bonanza is een online videoslot uit 2016 van de welbekende ontwikkelaar Big Time Gaming. Big Time Gaming is eveneens de uitvinder van het beroemde Megaways principe, dat op dit moment gelicentieerd wordt aan verschillende ontwikkelaars. Bonanza heeft dit prachtige principe op de kaart gezet. En nog altijd behoort deze videoslot tot de beste slots ter wereld. Daarbij is eveneens de Free Spins Modus geweldig, vandaar ook dat deze in de Top 5 staat bij DutchGamblers beste Gratis Spins Games.

Hoe kom je in de Gratis Spins modus? 

Bonanza heeft een basisspel waarin je af en toe sowieso al best lekkere wins kunt pakken. Denk daarbij aan een aantal diamanten (top symbols) op een rij met flink wat megaways. Maar man, wie kent het niet; dat heerlijke gevoel als je 4 keer op rij de zware dreun hoort: de letters G O L D verschijnen op jouw scherm (goed voor 12 Gratis Spins). En soms zelfs met een mooie +5 erbij. Dan weet je het: je hebt het Gratis Spins spel van Bonanza gehaald. Technisch gezegd: je hebt minstens 4 scatter symbols nodig om in de Gratis Spins Game van Bonanza Megaways te komen.

Hoe werkt de Gratis Spins modus?

Eenmaal in de Gratis Spins modus krijg je te maken met een Multiplying Wilds functie. Je begint op x1, en krijgt bij iedere winnende combinatie een vermenigvuldiger erbij. Dit kan flink oplopen. Heb je dus een x15 Multiplier? Dan ontvang je wat je in het basisspel met de gekozen inleg zou ontvangen, maar dan x15.

Hoeveel kun je winnen?

Voor zover wij weten zijn er winsten van 10.000 x de inleg mogelijk bij Bonanza Megaways. Maar het grappige is: men zegt dat de winst ongelimiteerd is bij Bonanza. Dit komt ook door het feit dat de multipliers ongelimiteerd zijn.

Het spel heeft daarnaast een hoog volatiel karakter. Dit betekent dat je niet erg vaak in de bonus game terecht komt. Maar kom je er wel in? Dan krijg je meestal wel te maken met een mooie x100 tot zelfs x1500 keer je inzet.

Andere feitjes:

 • RTP: 96 %
 • Variantie/Volatiliteit: Hoog
 • Winlijnen: Tot 117.649 Megaways
 • Ontwikkelaar: Big Time Gaming
 • Inleg: € 0,20 - € 20,00

4. NARCOS Gratis Spins

4.1/5
8.2

NARCOS reflecteert de welbekende Netflix serie, waarbij de symbolen eveneens characters uit de serie zijn. NARCOS heeft twee verschillende bonusgames, waaronder een erg leuke Gratis Spins modus.

Hoe kom je in de Gratis Spins modus? 

Allereerst is het zo dat je bij NARCOS met drie Pablo symbolen een ‘Lock it Re Spin’ bonus kunt krijgen. Deze leuke feature geeft koffers, geldprijzen en multipliers. Maar heb je op de eerste, derde en vijfde rol de scatters (de auto met tekst FREE SPINS) te pakken? Dan ga je naar de Gratis Spins van NARCOS.

Hoe werkt de Gratis Spins modus?

In de Gratis Spins game bij NARCOS begin je met 10 Gratis Spins. Hierbij blijft iedere ‘sticky wild’ (politie badge) plakken tijdens iedere ronde. Het is dus zaak om er zoveel mogelijk te pakken met de Drive By functie. Deze komt voor in het basisspel, maar komt iedere ronde voor in de Gratis Spins feature. Volledig willekeurig worden er trouwens ook nog eens Gratis Spins toegevoegd nadat je klaar bent met de 10 initiële spins. Zo kan dit een lekker lucratief spelletje worden.

Hoeveel kun je winnen?

Tijdens de Lock Up Re Spin game met Pablo kun je tot ongeveer 271 x je inleg winnen. Bij de Gratis Spins modus is het mogelijk om tot 1506 x jouw inleg te winnen.

Andere feitjes:

 • RTP: 96,23 %
 • Variantie/Volatiliteit: Gemiddeld
 • Winlijnen: 243 winmanieren
 • Ontwikkelaar: NetEnt
 • Inleg: € 0,20 - € 400,00

5. Extra Chilli Megaways Gratis Spins

Big Time Gaming is beroemd. En dat zijn ze ook echt niet zomaar. Waarom? Omdat ze de uitvinder zijn van geweldige videoslots. En nog meer: Big Time Gaming heeft het geweldige Megaways principe uitgevonden. Extra Chilli Megaways is daarbij één van de BTG videoslots die zeer positief naar voren komt, onder andere door een erg leuke Gratis Spins Modus. Deze slot hoort dus zeker thuis in deze Top 5 beste Free Spins Slots van DutchGamblers.

Hoe kom je in de Gratis Spins modus? 

Veel mensen vergelijken Extra Chilli Megaways met Bonanza. Dat is op zich niet zo raar. Het spel heeft een hoop overeenkomsten. Zo zijn de Scatter Symbolen allemaal van die dikke, gouden letters. Wat wel anders is: bij Extra Chilli Megaways heb je slechts 3 scatters nodig om in de Gratis Spins modus te komen. Draai je de letters H O T? Dan kom je in de bonus game met in ieder geval 8 Free Spins. Iedere aanvullende scatter geeft daarbij nog eens 4 gratis spins mee.

Hoe werkt de Gratis Spins modus?

Stel, je hebt drie scatters gedraaid (H O T) zonder +4 symbool. Dan begin je met 8 Gratis Spins. Maarrrrr…. Voordat de reels direct beginnen te draaien (zoals bij de Bonanza Gratis Spins Modus), kun je de Gratis Spins Gamble Feature toepassen. Daarbij kun je aldus gokken met je free spins om er meer te krijgen. Dit gaat dan als volgt:

 • Gok met 8 spins, en maak kans op 12 spins. Bij verlies houd je geen spins meer over en ga je terug naar het basisspel.
 • Gok met 12 spins verder, en maak kans op 16 spins. Verlies je? Dan ga je terug naar het basisspel zonder spins.
 • Gok met 16 spins, en maak kans op 20 spins. Verlies je? Dan houd je 8 free spins over.
 • Gok met 20 spins, en maak kans op 24 spins. Verlies je? Dan houd je 12 gratis spins over.

Vanzelfsprekend hoef je deze feature niet te gebruiken. Druk simpelweg op collect om lekker verder te spelen met de gratis spins die je al gekregen hebt.

In de Gratis Spins modus zelf start je met een x1 multiplier. Deze krijgt er bij iedere winnende combo steeds een multiplier bij. Dit betekent dat je basisspelwinst x inleg x multiplier pakt per winnende combinatie. En dat kan lekker hoog oplopen

Hoeveel kun je winnen?

Dit spel kent ongelimiteerde multipliers en daarmee naar horen zeggen ook ongelimiteerde winsten. Wat wij in ieder geval weten, is dat winsten tot 20.000 x inleg mogelijk zijn.

Andere feitjes:

 • RTP: 96,15 a 96,82 %
 • Variantie/Volatiliteit: Hoog
 • Winlijnen: 117.649 Megaways
 • Ontwikkelaar: Big Time Gaming
 • Inleg: € 0,20 - € 40,00

Speel nu 100% veilig bij:

5/5
8.8

Speel nu bij één van onze top 5 casino's in Nederland:

5/5
9.5
5/5
9.1
5/5
8.9
5/5
8.8
5/5
8.6
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.