Extra Chilli Megaways - Review 2024

% RTP
0
Manieren om te winnen
0
Free spins
0

Extra Chilli Megaways Online is wederom hét bewijs dat slotprovider Big Time Gaming een van de beste is op het gebied van online slots. Het starten van Extra Chilli Megaways geeft je direct het gevoel dat je door een Mexicaanse stad loopt. De fijne sfeermuziek, de fluitende vogels en de Spaanstalige kreten zorgen voor een unieke spelervaring, maar Big Time Gaming doet er nog een schepje bovenop met een return to player van 96,19% en 117.649 manieren om geld binnen te slepen. Daarnaast zorgt de hoge variantie voor enorm onvoorspelbare winsten, maar als je eenmaal in de prijzen valt kan je tot wel 20.000x je inzet winnen!

 • Pittig thema met Mexicaanse kenmerken
 • Erg onvoorspelbaar door hoge variantie
 • Hoge mogelijke winsten
Veel winmogelijkheden

117.649 manieren om te winnen

Hoge variantie

Onvoorspelbare beurten

Mexicaans thema

Pittige symbolen

Onbeperkte multiplier

Zie je winsten groeien!

Vertrouwde provider

Big Time Gaming levert opnieuw

Brede inzetrange

€0,20 tot €40,00

Gepeperde winsten bij Extra Chilli Megaways

Iedereen die gek is van Bonanza Megaways, opgelet: Extra Chilli Megaways is het pittige broertje van deze ongekend populaire slot, ook wel Bonanza 2 genoemd. Deze snelle variant met een Mexicaans thema heeft dezelfde manieren om te winnen en betaald evenveel bij winsten. Uitbetaling werkt volgens het Megaways-principe, waarbij combinaties van symbolen worden geteld van links naar rechts. Hoe werkt dit systeem precies en wat valt er precies te winnen bij Extra Chilli Megaways? Je leest het allemaal in dit artikel.

Hoe werkt Extra Chilli?

Zoals gezegd, werkt Extra Chilli niet met standaard winlijnen, maar met manieren om te winnen die iedere draaibeurt verschillen. In totaal zijn er dus 117.649 manieren om te winnen, vanwege de 6 rollen die tot wel 7 symbolen kunnen bevatten. Onder het normale speelveld is ook nog een extra rol van 4 symbolen breed te zien, die meetelt voor de winnende symboolcombinaties. Hoe meer symbolen per rol, hoe groter de kans dat je draaibeurt uitdraait op winst. Elke winnende combinatie zorgt ervoor dat de symbolen verdwijnen en plaatsmaken voor nieuwe. De beurt begint met het plaatsen van je inzet tussen de €0,20 en €40,00.

Winsten verschijnen al vanaf het verzamelen van 3 gelijke symbolen en groeien naarmate het aantal stijgt. Mocht je het daarnaast voor elkaar weten te krijgen om 3 of meer van de letters H, O of T bij elkaar te spelen, ontvang je minimaal 8 gratis spins in de gratis spins modus. We gaan later dieper in op deze modus en alle unieke aspecten ervan, maar eerst lichten we de hete symbolen van Extra Chilli Megaways toe.

Pittige symbolen en vurige winsten

Extra Chilli Megaways heeft verschillende soorten symbolen, waaronder pepers en kaartsymbolen. Hieronder vind je een korte uitleg bij deze symbolen, en met hoeveel je inzet vermenigvuldigd wordt bij 3, 4, 5 of 6 symbolen:

 • 9 - 0.1, 0.2, 0.4 of 0.8
 • 10 - 0.15, 0.25, 0.5 of 0.9
 • J - 0.15, 0.25, 0.6 of 1.0
 • Q - 0.2, 0.25, 0.6 of 1.0
 • K - 0.2, 0.4, 0.6 of 1.75
 • A - 0.2, 0.4, 0.6 of 1.75
 • Groene peper - 0.25, 0.5, 0.75 of 2.0
 • Blauwe peper - 0.25, 1.0, 1.5 of 2.0
 • Rode peper - 1.0, 2.0, 2.5 of 7.5
 • Paarse peper - 2.0, 5.0, 10.0, 25.0 of 50.0 (betaald al vanaf 2 symbolen)

Naast deze reguliere symbolen is het mogelijk om een wild, in dit spel uitgebeeld als een pot met vuurpijlen, en de 3 scatters te draaien, te herkennen aan de letters H, O en T. De wild vervangt, zoals gewoonlijk, ieder symbool (met uitzondering van de scatters). In de gratis spins modus kan er zelfs een pan met pepers verschijnen in de onderste rol.

Is Extra Chilli Megaways betrouwbaar?

Hoewel een hoge variantie af en toe erg interessant kan zijn, kan het je op sommige momenten ook flink in de buidel doen tasten. Voor de beginnende gokker of voor de liefhebbers onder ons die liever een wat minder stressvolle slot spelen is dit misschien niet het optimale spel. Kijk in dat geval misschien eens naar Starburst Online! Wees daarnaast altijd alert en schuw niet om onze tips over veilig gokken eens door te lezen.

Voor- en nadelen van Extra Chilli Megaways

Aangezien Extra Chilli Megaways zo vergelijkbaar is met haar voorganger, Bonanza Megaways, zijn de voor- en nadelen vrijwel identiek. Big Time Gaming heeft daarentegen wel geluisterd naar de kritiek op deze klassieke slot en dit doorgevoerd in de opvolger ervan. We zetten ze even voor je op een rijtje:

Voordelen:

 • Wederom een erg opvallend thema
 • Spannende bonusronde met kans op grote winsten
 • Mogelijkheid tot het kopen van de bonusronde
 • Inzetniveau is verhoogd t.o.v. Bonanza

Nadelen:

 • Hoge variantie kan leiden tot lange tijd zonder winst

Spelen met vuur kan grote winsten opleveren

Het is je misschien al opgevallen, maar wij zijn erg fan van Extra Chilli Megaways; en dat is natuurlijk niet zomaar! Mocht je een slot zoeken die niet heel vaak uitbetaald, maar waarmee je af en toe wel kans maakt op enorme winsten, is dit een perfecte kandidaat. We hebben alle belangrijke cijfers hieronder even voor je op een rijtje gezet:

 • Return to player van 96,19%
 • 117,649 Megaways of manieren om te winnen
 • Onbeperkte multipliers in de gratis spins modus

Mega winstvermenigvuldigers tijdens de Gratis Spins modus

Je belandt dus in de bonusgame na het verzamelen van 3 of meer scatters (H, O of T). In het geval van Extra Chilli Megaways vind je de bonusgame in de vorm van de gratis spins modus. Deze modus biedt een oneindige winstvermenigvuldiger die begint bij 1 keer je inzet en bij iedere winnende combinatie met 1 stijgt, wat op kan lopen tot een enorme multiplier.

Gamble mogelijkheid

Voordat de gratis spins van start gaan, krijg je de mogelijkheid om te wedden met je gewonnen spins. Je begint met 8 gratis spins, die je kunt verhogen naar 12 of allemaal kunt verliezen door een slinger aan het rad te geven. Mocht je ze weten te verhogen, kun je daarna spelen voor 16 spins, 20 spins en uiteindelijk dus 24 spins. Het risico hierbij is dat je al je gratis spins kunt verliezen zodra je vaker aan het rad draait, maar de mogelijke beloning is groot.

Feature Drop

Aangezien de gratis spins modus het meest winstgevend is vanwege de ongelimiteerde winstvermenigvuldigers, is het voor sommigen aantrekkelijk om direct naar dit deel van het spel te springen. Big Time Gaming heeft daarom een functie geïmplementeerd waarmee je je plekje in de ‘gratis’ spins modus kunt kopen. Proportioneel aan je inzet betaal je een bepaald bedrag om direct naar het rad van fortuin te gaan, in plaats van te hopen op gratis spins tijdens het reguliere spel. Als je het BTG logo ziet verschijnen op het speelveld, wordt de Feature Buy prijs verlaagd met 1x je inzet. Het gebruik van deze functie is helaas niet altijd mogelijk vanwege wetgeving omtrent gokverslaving.

Waar en wanneer je wilt te spelen

De jarenlange ervaring van spelprovider Big Time Gaming is niet alleen te merken aan de kwaliteit van hun slots, maar ook aan de details. Veel van de BTG slots zijn te spelen op nagenoeg alle platforms, en zo ook Extra Chilli Megaways. Je bent niet enkel gebonden aan het spelen op een computer of laptop, maar je kunt de pittige slot ook spelen op je telefoon of tablet. De slots van Big Time Gaming zijn enorm toegankelijk: overal te spelen en op elke manier die je maar wilt.

4.35/5
Extra Chilli Megaways

Ons oordeel over Extra Chilli Megaways

Het zal je niet verbazen, maar het megasucces van Bonanza Megaways is moeiteloos doorgetrokken naar deze slot. Alle pluspunten van de slot zijn meegenomen naar de opvolger, en alle zwakke punten zijn verbeterd om een geweldig spel neer te zetten. Wij van DutchGamblers steken onze handen in het vuur voor Extra Chilli Megaways en verzekeren je dat het spelen van deze slot een hoop spanning oplevert! Speel Extra Chilli Megaways Online daarom hier!

FAQ Extra Chilli Megaways

Extra Chilli Megaways biedt een totale mogelijke winst van 20.000 keer je inzet. De grootste winstvermenigvuldigers zie je tijdens de gratis spins modus. Tel uit je winst!

De return to player bij deze slot is 96,19%.

Je kunt op wel 117.649 manieren winnen tijdens het spelen en deze manieren verschillen per beurt.

Extra Chilli Megaways heeft een hoge variantie, wat betekent dat de draaibeurten enorm kunnen verschillen. De slot is dus erg onvoorspelbaar.

Door 3 scatters (de H, O of T) te verzamelen tijdens een beurt ontvang je 8 gratis spins. Voor elke scatter boven de 3 komen daar nog eens 4 gratis spins bovenop. De Gamble optie maakt het daarnaast mogelijk om een gok te wagen en je gratis spins te verdubbelen of te verliezen.

Extra Chilli Megaways direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.