Zulu Gold - Review 2024

% RTP
0
Keer je inzet
0
Manieren om winsten te pakken
0

In Zulu Gold ga je samen met Kane op een exotisch avontuur. Dit keer bevindt hij zich in Afrika te midden van het Zoeloevolk. Deze vrijwel unieke online videoslot heeft bijna een overload aan fantastische bonusfeatures. Ben je benieuwd welke dit zijn en wat er zo uniek is aan deze gokkast? Dat lees je in deze review.

 • Veel bonusfeatures
 • Avontuurlijk thema in een tropische setting
 • Meerdere soorten wilds
Maximale winst

Win tot 10.000 keer je inzet terug

RTP

Het winstuitkeringspercentage bedraagt 95%

Hoge variantie

Elke spin kan weer anders zijn

Inzetrange

Je kan per ronde vanaf €0,20 en tot een maximum van €100,- inzetten

Release datum

09-07-2021

Thema

Avontuur en Tropisch

Speel nu direct bij:

5/5
8.5

Zulu Gold Online: voltooi de zoektocht

Kane is de hoofdrolspeler in deze heldhaftige en exotische online videoslot en is opzoek naar het goud van het Zoeloevolk. Alles wat er in deze online videoslot gebeurt is ook een avontuur, de uitkomsten en resultaten zijn willekeurig. Het enige wat je nodig hebt is wat geluk. Je wint prijzen wanneer je 3 of meer overeenkomende symbolen die in de rijen van links naar rechts vallen.

Hoe werkt Zulu Gold?

Zulu Gold heeft een redelijk complexe speelwijze. Bij de meeste online slots is het de bedoeling overeenkomende symbolen achter elkaar te krijgen op een (win)lijn te krijgen, of clusters te vormen om winsten te pakken. Bij deze online gokkast gaat het er even heel anders aan toe. Je hebt hier geen vaste winlijnen waarop de symbolen terecht moeten komen, maar je moet ook geen clusters vormen. Het is de bedoeling dat je 3 tot 6 overeenkomende symbolen op rollen naast elkaar laat vallen. Ze hoeven niet op één rij met elkaar te staan en ook niet aan elkaar te grenzen, zoals bij clustervorming.

Bij deze online slot heb je, net als bij veel andere slots, hoog en laag uitbetalende symbolen. Hiernaast is een overzicht te zien hoeveel elk symbool uitbetaalt bij welke aantallen in een combinatie.

Deze avontuurlijke online gokkast heeft, wat je wel verwacht bij een tropisch zoektocht naar een verborgen schat, een behoorlijk hoge variantie. Hoe hoger de variantie is bij een online videoslot, hoe meer de onderlinge waarden van elkaar verschillen en hoe meer deze van het gemiddelde af zullen zitten. Kortom, een hoge variantie betekent veel extremen in het spel, kans op grote winsten, maar soms ook verliezen. Daarnaast is het RTP, ook wel winstuitkeringspercentage, van deze gokkast niet denderend. 95% is niet hoog als je het vergelijkt met andere spellen die soms wel over de 97% heen gaan. Per ronde kan je bij Zulu Gold minimaal €0,20 inzetten en maximaal een bedrag van €100,-, wat een vrij brede inzetrange is.

Hoe betrouwbaar is Zulu Gold?

Zulu Gold is volgens ons van DutchGamblers een spel wat te vertrouwen is. ELK Studios is een goede spelontwikkelaar die zich inmiddels al goed heeft weten te vestigen binnen de online gokspellen branche. Ook zijn ze, net als alle concurrenten, hard bezig aan de ontwikkeling van hun portfolio.

Deze online videoslot maakt, net als eigenlijk alle andere online gokspellen, gebruik van een Random Number Generator (RNG), wat in het Nederlands ook wel een toevalsgenerator heet. Deze generator zorgt voor willekeurigheid in het spel, wat betekent dat alles wat er in het spel gebeurt, op een willekeurige manier plaatsvindt en dus niet is voorbedacht. Dit is een tool die ook bij tafelspellen en scratch kaarten wordt ingezet.

Wat zijn de voor- en nadelen van Zulu Gold?

 • Mocht je het willen kan je Zulu Gold gratis uitproberen. Hierdoor kan je kijken of deze online gokkast echt iets voor jou is.
 • Het thema is heel erg mooi uitgewerkt.
 • Het spel is op meerdere devices te spelen. Naast de normale desktop kan je deze slot ook op je mobiele telefoon spelen of op willekeurige tablets. Hierbij maakt het niet uit of je een Android of een device van Apple hebt.
 • Door de hoge variantie is Zulu Gold een spannend spel. Elke draai kan met een beetje geluk mooie prijzen met zich meebrengen.
 • Zulu Gold is een spel wat vol zit met leuke extra features. Hierdoor gaat het spel niet zo gauw vervelen.
 • Het spel is in het begin vrij onoverzichtelijk. Er gebeuren veel dingen waarvan je in eerste instantie geen idee hebt waarom ze gebeuren.
 • Het winstuitkeringspercentage, ook wel het RTP genoemd, is gemiddeld gezien behoorlijk laag bij deze online gokkast. Hierdoor ligt de mogelijke gemiddelde kans op mooie winsten redelijk laag.

Wat zijn de winkansen bij Zulu Gold?

Zoals je al eerder in deze review hebt kunnen lezen bedraagt het winstuitkeringspercentage (RTP) van Zulu Gold 95%. Dit percentage is helaas niet super denderend als het wordt vergeleken met andere online gokkasten die worden aangeboden. Het winstuitkeringspercentage wordt altijd in de vorm van een percentage aangeduid en staat voor het gemiddelde dat theoretisch gezien teruggewonnen kan worden als winst uit een (online) gokspel. Hoe hoger het percentage is, hoe interessanter dit spel zou kunnen zijn voor een speler.

Naast het uitkeringspercentage heb je te maken met een hoge variantie. De variantie, wat ook wel volatiliteit wordt genoemd, is de mate van spreiding van een reeks waarden, ook wel de mate waarin de waarden onderling verschillen. Hoe hoger de variantie is bij een online gokspel, hoe meer de onderlinge waarden van elkaar zullen verschillen en hoe meer het van het gemiddelde af zal zitten. Je hebt bij Zulu Gold dus kans op prijzen die hoog in waarde zijn, maar ook kans op dat je het een en ander kan verliezen.

Wij van DutchGamblers willen alle spelers van online video slots adviseren om ten allen tijden rekening te houden met verantwoord gokken. Ben jij geïnteresseerd geworden in het spelen van online gokkasten, of zou je meer te weten willen komen over hoe dit in elkaar steekt? Lees dan meer op onze blogpagina. Op deze informatieve pagina kom je handige tips tegen over allerlei verschillende spellen en worden geregeld updates geplaatst. Houdt deze pagina goed in de gaten om helemaal up to date te blijven!

Hoe werken de extra features bij Zulu Gold?

Zulu gold is een online gokkast met lekker veel extra’s. Wij zullen ze hier per feature zo duidelijk mogelijk voor je uitleggen.

We beginnen bij de verschillende soorten wilds in dit spel. Als allereerst heb je de gewone Wild. Deze wild verschijnt en zal nadat die een winnende combinatie heeft gevormd weer verdwijnen. Daarbij is er de Charged Wild. Deze heeft meerdere levens en zal dus meewerken aan meerdere winnende combinaties. De levens gaan niet per draai op, alleen als deze Charged Wild onderdeel is van combinaties die voor de winsten gaan. Als laatst heb je de Lopende Wild, in het Engels ook wel Wild Walker. Deze wild beweegt over het speelveld en laat een spoor van wild symbolen achter. Daarbij zullen deze Wild Walkers op het speelveld blijven, ook als er sprake is van Avalanches.

Nu gaan we meteen verder met de Avalanches. Bij deze feature zullen alle symbolen alle symbolen die in een winnende combinatie staan, om zo ruimte te maken voor de resterende symbolen. Deze zullen op de lege plekken vallen. Ook zal er een rij worden toegevoegd. Deze Avalanches gaan door zolang er nieuwe winnende combinaties verschijnen. Het veld zal op zijn max 8 rijen lang worden, waardoor er maar liefst 262.144 manieren zullen zijn om te winnen.

De laag, midden en hoog uitbetalende symbolen bestaan net als de wilds in 4 verschillende formaten. Je hebt de normale 1x1, de Super 2, de Mega 3x3 en de Epic 4x4. De grotere maten hebben allemaal de waarde van het aantal tegels wat ze bedekken de Super is dus 4 keer de waarde van het symbool, de Mega 9 keer de waarde van het symbool en de Epic dus een dikke waarde van 16 keer de waarde van het symbool. Mocht er een vakje leeg zijn onder een van deze grote symbolen, dan zal deze worden opgevuld met hetzelfde, normale symbool als de grote. Wanneer grote symbolen vallen zullen zij alles uit de weg slaan, behalve symbolen van vergelijkbare grootte, wilds of bonussymbolen.

Ook heb je bij deze online gokkast de Zulu Stack. Dit is een stapel van 2 tot 4 identieke uitbetaling symbolen die op elk moment kunnen vallen. Deze Stack heeft als extra mogelijkheid dat er een extra rij symbolen aan het speelveld wordt toegevoegd.

Net als bij veel andere online gokkasten is er bij Zulu Gold sprake van scatteredsymbolen. Wanneer je 3 of meer van deze scatters op het veld geland krijgt wordt de Multiplier Free Drops geactiveerd die geretriggerd kan worden. Als je 3 scatters hebt geland krijg je 10 Free Drops, heb je 4 scatters krijg je er 15, bij 5 scatters 20 Free Drops en bij 6 scatters krijg je er 25. Bij deze free drops kan je multipliers winnen wanneer je 3 of meer van deze tegels laat vallen. De ‘safety level feature’ zit ook in Zulu Gold. Na een uitbetaling in Free Drops stijgt het veiligheidsniveau met +1, tot een maximum van 8 rijen hoog. Free Drops halen eigenlijk altijd dit hoogste level.

De laatste feature is de X-citer selectie van opties, waarvan er 5 zijn:

 • 5X: de inzet levert je 1 spin op om iets te winnen
 • 25X: de inzet is voor 3 drops met Zulu Stacks
 • 100X: de inzet zorgt voor een gegarandeerde bonusentry
 • 250X: de inzet levert je 3 drops op met Wild Walkers bij elke drop.
 • 500X: de inzet levert je mulitpliers op die sticky zijn en dus niet zo snel van het speelveld verdwijnen.
3.5/5
Zulu Gold
Speel nu direct bij:
5/5
8.5

Eindoordeel: ben jij benieuwd naar Zulu Gold?

Zulu Gold is een leuke online gokkast met enorm veel features. Dit spel is daarbij wel geschikt voor de wat meer ervaren spelers omdat het niet de standaard videoslot is die je kent. Ben jij ook benieuwd geworden naar Zulu Gold, klik dan hier en probeer het uit.

Wanneer je op zoek bent naar een ander soort online videoslot, of andere gokspellen, kijk dan even hier naar onze andere online casino spellen.

FAQ Zulu Gold

Het winstuitkeringspercentage (RTP) van Zulu Gold ligt op 95%.

Het winstuitkeringspercentage (RTP) van Zulu Gold ligt op 95%.

Zulu Gold heeft geen vast speelveld, deze groeit namelijk tijdens het spel, waardoor het aantal verschillende manieren om te winnen ook varieert. Het hoogst mogelijk aantal verschillende manieren om te winnen is 262.144.

Bij Zulu Gold is het mogelijk om tot wel 10.000 keer je inzet terug te winnen. Dit is natuurlijk wel een unicum, dus ga er niet vanuit dat dit elke keer gebeurt.

Het thema van Zulu Gold is avontuur en tropisch.

Zulu Gold direct spelen?

Bonus:
100% tot
€250
+
20 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.