Shamrock Holmes Megaways - Review 2024

Megaways
0
Keer je inzet - maximale winst
0
Euro maximale inzet
0

Shamrock Holmes Megaways Online is een online gokkast met een net iets ander thema wat waarschijnlijke je eerste ingeving was; de slot gaat niet over de bekende Engelse detective, maar over het bekende Ierse fabelachtige mannetje in een detective jasje: de Leprechaun. Shamrock betekent in het Engels klavertje vier, dus de beide elementen gecombineerd met elkaar moeten haast wel voor geluk zorgen. Shamrock Holmes Megaways Online heeft een return to player van 96,44%, hoger dan het gemiddelde dus. Inzetten doe je bij de online gokkast met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,20 euro tot 20 euro. Winnen doe je op een van de 117.649 Megaways. Verder heeft Shamrock Holmes Megaways Online een hoge variantie, de uitkomst van elke spin zal dus anders zijn. Je zult het beste resultaat treffen bij de free spin ronde, waarbij de theoretische maximale multiplier 28.000 maal je inzet is.

  • Leuk thema: Ierse gezelligheid
  • Hoge variantie: elke spin is weer anders
  • Veel manieren om te winnen: dat is het Megaways systeem
Hoge RTP

96,44% ligt boven het gemiddelde

Hoge variantie

Elke spin is weer anders

Veel manieren om te winnen

117.649 Megaways

Van 2 bekende ontwikkelaars

All41Studios en Microgaming

Hoge maximale multiplier

28.000 maal je inzet

Enerverende free spin ronde

De bonus is hartslagverhogend

Speel nu direct bij:

5/5
8.8

Shamrock Holmes Megaways spelen: een Ierse zoektocht naar geluk

De bekende ontwikkelaar Microgaming werkt al langere tijd samen met All41Studios. Het laatstgenoemde bedrijf heeft nu officieel de licentie gekregen om zelf een online slot geheel te produceren, wel nog onder de naam van Microgaming. Bovendien hebben ze gebruik mogen maken van het bekende Megaways concept, de bofkonten.

Shamrock Holmes Megaways gaat over de bekende Ierse idyllische kabouter, de Leprechaun. Normaal rookt het kaboutertje dikwijls aan zijn pijp en gooit wat Ierse pinten naar binnen, maar in de online gokkast bekleedt hij een andere rol: hij is een heuse detective. Samen met jou begint hij een speurtocht, zodat hij zijn misdaden kan oplossen, en jij je monies op kan eisen. In onderstaande blog lees je alle aspecten van Shamrock Holmes Megaways Online: de werking, de voor- en nadelen, de bonus game en meer, dus blijf vooral lezen!

Hoe werkt Shamrock Holmes Megaways Slot?

Shamrock Holmes slot speelt zich af in een gezellig bos. De idyllische setting uit zich in de fabelachtige bomen die aanwezig zijn, de mooi gedetailleerde achtergrond en natuurlijk het iconische figuur: de leprechaun zelf, die bewapend is met een vergrootglas en wilde baard. Shamrock Holmes Megaways Online heeft een RTP van 96,44%, wat hoger ligt dan het industriegemiddelde. Online gokkasten als Immortal Romance en Gorilla Kingdom Megaways hebben een nog hogere return to player.

Winnen doe je bij Shamrock Holmes Megaways Online door minimaal 3 identieke symbolen te verkrijgen. Er zijn in totaal 7 rollen, met elk 2 tot 7 symbolen per rol. Dat resulteert in een maximaal aantal winlijnen, oftewel Megaways, van maar liefst 117.649. Ben je nou benieuwd wat Megaways zo leuk maakt? Check snel ons artikel!

Inzetten doe je bij Shamrock Holmes Megaways Online met een vast bedrag per draai, wat loopt van 0,20 euro tot 20 euro. Je kan dus geen bijster hoge bedragen inzetten, maarja, 20 euro vermenigvuldigd met de maximale multiplier van 28.000 maal je inzet is absoluut niet mis. De kans om een dergelijke multiplier te pakken is het hoogst bij de free spin ronde, of de Magic Forest Respins.

De symbolen van Shamrock Holmes Megaways Online in een notendop

De symbolen die een lage waarde vertegenwoordigen zijn de 10 tot en met aas op een regulier kaartspel. Deze zijn niet veel waard, maar genoeg om nog even lekker door te spelen. De symbolen met een hogere waarde staan allemaal in het teken van het centrale thema. De giaan bloemen, de klaver bloemen en de elfjes met ketels zijn waard tot en met 25x je inzet. De leprechaun is het meeste waard, met een maximum van 50 maal je inzet. Het W symbool is het wild symbool, en fungeert als plaatsvervangend symbool, behalve voor de scatters.

Shamrock Holmes Megaways Review: de betrouwbaarheid

Shamrock Holmes Megaways Online is geproduceerd door Microgaming in combinatie met een ontwikkelaar genaamd All41 Studios. Microgaming is niet bepaald micro op het gebied van eerlijkheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft door de jaren heen een aanzienlijke hoeveelheid aan awards gewonnen, door hun eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparante beleid. Terugvertaald zien we dit absoluut bij Shamrock Holmes Megaways. DutchGamblers heeft goede ervaringen met de online gokkast.

Wat zijn de voor- en nadelen van Shamrock Holmes Megaways Online

Elke gokkast heeft zijn voor- en nadelen, de een heeft er wat meer dan de andere. Gelukkig voor ons heeft Shamrock Holmes Megaways Online er behoorlijk weinig. Het is een online gokkast met een leuk thema, goede graphics en een fijne gameplay, wat resulteert in een goede amusementswaarde.

Voordelen:

  • Hoge RTP en maximale win
  • Veel leuke features
  • Leuke free spine en respin
  • Coole graphics

Nadelen:

  • Geen niet concept qua gameplay
  • Je kunt geen bonus kopen

Wat kun je winnen bij Shamrock Holmes Megaways

Tja, naast een leuke gameplay moet je natuurlijk ook een beetje winst kunnen halen uit een gokkast, toch? Shamrock Holmes Megaways Online heeft een RTP van 96,44%, waarbij dit dus beduidend hoger ligt dan het industriegemiddelde. Online gokkasten als Ramses Book Online en Wild Toro 2 hebben een aanzienlijk lagere return to player.

Verder heeft Shamrock Holmes Megaways slot een hoge variantie. Dit houdt in dat de uitkomsten van je inzetten flink kunnen schommelen. Het feit dat de maximale inleg 20 euro is en relatief weinig is, maakt in dit geval niet heel veel uit vanwege de variantie. Maar onthoud wel, je kan flinke bedragen winnen, maar ook zeker verliezen. Ons advies is daarom dan ook altijd om veilig en verantwoord te gokken. 

Je zet bij Shamrock Holmes Megaways in met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,20 euro tot 20 euro. Je krijgt winnende combinaties door 3, of meer, identieke symbolen te verkrijgen, waarbij je 117.649 Megaways in totaal hebt. De maximale multiplier zou je kunnen winnen bij de Magic Forest Respin, deze heeft een waarde van 28.000 keer je inzet. Verder heeft de online gokkast nog het rolling wheels systeem. Dit houdt in dat na elke winnende combinatie de winnende symbolen verdwijnen, waardoor er nieuwe winnende combinaties gemaakt kunnen worden.

De bonus van Shamrock Holmes Megaways Online

Microgaming heeft redelijk uitgepakt met de bonussen van de online gokkast. Je kan deze helaas niet aanschaffen, maar dat maakt het uiteindelijk alleen maar leuker als je ze daadwerkelijk wint. De free spins activeer je door 4 scatters te draaien, de magic Forest door 3 scatters te draaien.

Allereerst heb je de Magic Forest Respin. Wanneer je 3 scatters draait en op de bovenste rol een premium symbool krijgt, dan ontvang je een gratis respin. Hierop ontvang je meer Megaways en nog leuke symbolen. Je kan 10.000 Megaways en het elfje ontvangen, 32.400 Megaways en Shamrock Holmes op de bovenste rol, of de volle pond: 117.649 Megaways: dit is vrijwel zeker prijsschieten.

De free spin bonus activeer je door 4, of meer, scattered gouden munten te spinnen. Deze zijn goed voor 10 gratis spins, voor elke extra scatter die je draait ontvang je nog eens +2 gratis spins. Deze bonus maakt gebruik van progressieve multipliers, na elke winnende combinatie gaat je vermenigvuldiger met +1 omhoog. Wanneer je tijdens de free spin ronde nog meer scatters weet te draaien, ontvang je nog meer free spins.

4.0/5
Shamrock Holmes Megaways
Speel nu direct bij:
5/5
8.8

Wat vindt DutchGamblers van Shamrock Holmes Megaways?

We kunnen je verklappen, wij zijn absoluut fan van de online gokkast. Shamrock Holmes is een uitstekende gokkast met een fijne gameplay. Het is geen uniek concept, maar de amusementswaarde is op een hoog niveau. Wanneer je de free spins net niet haalt omdat je een scatter mist, is er altijd nog de leuke Magic Forest free spin ronde. Al met al is de gokkast zeker een aanrader, mede door de hoge RTP en de maximale win

FAQ Shamrock Holmes Megaways

Het thema is avontuur. De sprookjesachtige leprechaun en het magische bos uiten zich in deze avontuurlijke idyllische setting.

De RTP is 96,44%. Dit is aanzienlijk hoger dan het industriegemiddelde, wat de gokkast aantrekkelijker maakt dan vele andere gokkasten.

Er zijn 6 rollen, met 2 tot 7 symbolen per rol. In totaal kan je winnen door een van de 117.649 Megaways te hitten.

Zeker, door 4 scatters te draaien activeer je deze. Mocht je 3 scatters draaien heb je altijd nog de Magic Forest respins.
Heeft de online slot een hoge volatiliteti? Absoluut. De hoge variantie uit zich in het feit dat de uitkomsten van elke spin weer anders zijn dan de vorige.

De maximale inzet bedraagt €20.

Shamrock Holmes Megaways direct spelen?

Bonus:
100% tot
€200
+
25 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.