Nitropolis 2 - Review 2024

% RTP
0
Manieren om te winnen
0
Keer je inzet terug kunnen winnen
0

ELK Studios is terug van weggeweest met een nieuw deel van Nitropolis, Nitropolis 2. Het eerste deel van Nitropolis was een explosie aan adrenaline waarbij er op zoveel verschillende manieren te winnen was dat zelf de boekhouder van Dagobert Duck het niet meer bij zou kunnen houden. Nitropolis 2 breidt voort op de basis die het eerste deel heeft gelegd met daarbij nog meer manieren om te winnen.

 • Een vervolg op een zeer succesvolle gokkast
 • Graphics die van hoge kwaliteit zijn
 • Enorm veel manieren om mooie winsten te pakken
RTP

95%

Maximale winst

10.000x je inzet

Hoge variantie

Elke ronde kan een totaal andere uitkomst hebben

Inzetrange

Zet per ronde tussen de €0,20 en €100,- in

Gratis spins

Er zijn gratis spins te winnen

Manieren om te winnen

Een zuinige 191.206.267x

Speel nu direct bij:

5/5
8.8

Help Sergant Nitro Wolf de criminele bendes van Nitropolis te vangen

Sergeant Nitro is net als in het eerste deel bezig Nitropolis schoon te vegen van de criminele activiteiten die plaatsvinden in deze bruisende stad. De Rouge Rats zijn in het eerste deel al opgesloten, nu de rest van het gespuis nog. Bij dit deel vindt de actie plaats in een stedelijke omgeving, wat te zien is rond het speelveld. Het is te vergelijken op een Gotham meets Blade Runner stad. Deze gokkast heeft veel speciale features, welke dit zijn lees je in deze review.

Hoe werkt Nitropolis 2?

Als eerst vraag je je natuurlijk af hoe het mogelijk is om 191.206.267 verschillende manieren te hebben om te winnen op een speelveld wat uit 6 rollen en 4 rijen bestaat. Nitropolis 2 beschikt over basis ‘ways to win’, wat 4.096 manieren zijn om in de prijzen te vallen. Dit aantal zie je wel vaker terugkomen binnen de online video slots. Echter heeft dit spel ook nog de Nitro Reels. Deze rollen nemen de ruimte in van twee symbolen boven elkaar, maar kunnen zelf 4, 6, 8, 10 of 12 symbolen bevatten. Deze Nitro Reels kunnen op alle rollen vallen, wat er voor zorgt dat je dit krankzinnig aantal verschillende manieren hebt om te winnen.

De symboolwaarden zijn bij deze online gokkast relatief laag. Sergeant Nitro betaalt het beste uit, wat tot 3 keer je inzet kan komen. Wanneer je 6 of a kind winsten behaald die bestaan uit premium symbolen zal dit tussen de 0,7 en 1 keer je inzet uitbetalen. De premium symbolen bestaan uit plaatjes van karakters uit Nitropolis. Dit zijn gewapende pugs, niet zo schattige ninja kittens of stoere vechthonden. Na deze premium symbolen krijg je de wanted posters die tot 0,5 keer je inzet uitbetalen. De laag uitbetalende symbolen zijn de speelkaarten, deze zullen je tot maximaal 0,4 keer je inzet betalen. Als laatst heb je nog het wild symbool. Deze wild werkt als joker voor alle hierboven genoemde symbolen, waardoor je mooie combinaties kan maken. Door de Nitro Wild en All Wild kunnen er veel wilds tevoorschijn komen.

Per spin kan je tussen de €0,20 en €100,- inzetten, wat je doet door je credits af te stemmen en te plaatsen. Naast dat je bij Nitropolis 2 op veel verschillende manieren winsten kan pakken heb je ook nog eens 8 verschillende Nitro Boosters. Deze symbolen zullen tijdens het basisspel op willekeurige wijze boven de rollen verschijnen.

Deze symbolen zullen dan garant staan voor de volgende features:

 • De Nitro Wild zorgt ervoor dat de Nitro Reels op de rol waarboven de wild staat alleen maar wild symbolen bevat.
 • De Nitro Upgrade zorgt ervoor dat de Nitro Reels op de rol waarboven deze upgrade staat het maximaal aantal symbolen (12) bevat.
 • De Nitro Match zorgt ervoor dat de Nitro Reel die op de rol staat waarboven deze match staat matchen met een symbool uit de rol die er links staat.
 • De All Wild zorgt ervoor dat alle Nitro Reels op het speelveld alleen maar wilds bevatten.
 • De All Premium zorgt ervoor dat alle Nitro Reels op het speelveld alleen maar hoog uitbetalende symbolen bevat.
 • De All Match zorgt ervoor dat alle Nitro Reels op het speelveld alleen maar symbolen bevatten die op de rol links van hen staan.
 • De Both Ways zorgt ervoor dat winnende combinaties winnende combinaties ook van rechts naar links mogen.
 • De Respin zorgt ervoor dat je een respin krijgt met de Nitro Reels en dat bonus symbolen blijven kleven aan het speelveld.

Hoe betrouwbaar is Nitropolis 2?

Nitropolis 2 is volgens ons van DutchGamblers een online gokkast die zeer betrouwbaar is. ELK-Studios is een online videoslot ontwikkelaar die al lange tijd meedraait binnen de online gokbranche. Ze hebben zich inmiddels dik bewezen en zijn al lange tijd een van de grote binnen deze markt. ELK heeft een groot arsenaal aan echte klassiekers als het gaat om gokkasten. Toch weten ze telkens weer te verbazen met mooie en leuke nieuwe titels. Net als de concurrentie binnen de markt is ook ELK-Studios nog steeds hard aan het werk hun portfolio aan te vullen met sterke namen.

Deze online videoslot maakt gebruik van een Random Number Generator (RNG). Dit doen overigens alle online gokkasten die te vinden zijn op onze website. In het Nederlands wordt een Random Number Generator ook wel een toevalsgenerator genoemd. Deze generator zorgt voor willekeurigheid in het spel, wat betekent dat alles wat er in het spel gebeurt niet is voorbedacht door de makers van het spel. Deze tool wordt ook ingezet bij tafelspellen en scratch kaart spellen.

Wat zijn de voor- en nadelen van Nitropolis 2?

Voordelen:

 • Je kan bij Nitropolis 2 op maar liefst 191.206.267 verschillende manieren winnen.
 • Het thema is erg mooi uitgewerkt. Alles wat je ziet zuigt je helemaal op in Nitropolis. De graphics zijn erg mooi en de soundtrack laat je echt voelen alsof je midden in deze metropool staat.
 • Je kan het spel op verschillende apparaten spelen. Naast de normale desktop kan je deze online videoslot op je mobiele telefoon of tablet spelen, wanneer deze zijn verbonden met het internet.
 • De hoge variantie zorgt ervoor dat er hoge mate van willekeurigheid is tussen de verschillende rondes. Het kan zomaar zijn dat de ene spin gigantisch succesvol is en de volgende tot niks uitkomt.

Nadelen:

 • Het winstuitkeringspercentage (RTP) ligt met 95% wel erg laag. Dit is gemiddeld gezien aan de lage kant.
 • De maximale winst van 10.000 keer je inzet is wat ons betreft ook aan de lage kant, zeker met het lage RTP wat er uitgekeerd wordt.
 • De gratis spins bonus ronde wordt gestopt wanneer je de maximale 10.000 keer je inzet hebt gewonnen. Het maakt niet uit of je nog 1 of 100 gratis spins open hebt staan.

Wat zijn de winkansen bij Nitropolis 2?

Zoals je misschien al eerder hebt gelezen in deze review bedraagt het winstuitkeringspercentage (RTP) van Nitropolis 2 95%. Dit percentage is gemiddeld gezien aan de lage kant, wanneer deze wordt vergeleken met andere gokkasten die (online) worden aangeboden. Het RTP wordt altijd uitgedrukt in de vorm van een percentage. Dit wordt gedaan omdat dit percentage staat voor het gemiddelde dat theoretisch gezien teruggewonnen kan worden als winst uit een (online) gokspel. Hoe hoger dit percentage is, hoe interessanter dit spel voor een speler zou kunnen zijn.

Naast het RTP heb je te maken met een hoge variantie bij Nitropolis 2. De variantie, ook wel volatiliteit, van een gokspel is de mate van spreiding van een reeks waarden. Anders gezegd de mate waarin de waarden onderling van elkaar kunnen verschillen. Hoe hoger de variantie is bij een (online) gokspel, hoe meer onderlinge waarden van elkaar zullen verschillen en hoe meer het van het gemiddelde af zal zitten. Bij Nitropolis 2 heb je dus kans om mooie prijzen te winnen, maar moet je ook voorbereid zijn op dat je eventuele verliezen kan maken.

Wij van DutchGamblers willen dan ook alle spelers van online gokspellen adviseren om tijdens het spelen hiervan altijd rekening te houden met verantwoord gokken. Ben jij geïnteresseerd geworden in het spelen van online gokkasten, of zou je er meer over te weten willen komen? Lees dan onze blogpagina. Op deze informatieve pagina kan je handige tips vinden over allerlei verschillende spellen en gokkasten. Daarbij worden er geregeld updates geplaatst. Houdt deze pagina dus goed in de gaten om helemaal up to date te blijven!

Graag een voorbeeld zien van Nitroplis 2?

Om een voorbeeld te geven hoe dit spel gespeeld wordt hebben we hier een handige link voor je. Dit filmpje is bedoeld als voorbeeld hoe het kan gaan, de winsten die je ziet zullen niet altijd gewonnen worden.

Hoe werken de gratis spins bij Nitropolis 2?

Sergeant Nitro heeft een auto genaamd de Nitro-Truck. Wanneer deze 3 keer in dezelfde spin verschijnt mag je in je handjes knijpen, want je gaat de gratis bonus spins ronde in. Wanneer je er 3 gedraaid hebt ontvang je 10 gratis spins. Hoe meer Nitro-Trucks je per ronde voorbij ziet komen, hoe meer spins je ontvangt. Wanneer je er 4 hebt weten te draaien mag je 15 keer gratis draaien, bij 5 Nitro-Trucks mag je 20 keer draaien en bij 6 keer de Truck mag je 25 keer gratis losgaan op de rollen.

Wat het voordeel is bij deze gratis spins ronde ten opzichte van het basis spel, is dat de Nitro Reels blijven plakken gedurende de gehele gratis spins bonus ronde. Dit kan natuurlijk voor enorme mooie prijzen zorgen. Wanneer je er voor weet te zorgen, tijdens de gratis spins, weer 3 of meer bonus symbolen van de Nitro-Truck te draaien, worden deze opgeteld bij de gratis spins die er al staan. In theorie kan dit oneindig door gaan. De gratis spins bonus ronde kan alleen voortijdig gestopt worden wanneer je de maximale winst van 10.000 keer je inzet hebt bereikt.

2.55/5
Nitropolis 2
Speel nu direct bij:
5/5
8.8

Nitropolis 2 review: ben jij benieuwd naar Nitropolis 2?

Nitropolis 2 is een leuke online gokkast met een vermakelijke gratis spins bonus ronde. Het spel is geschikt voor zowel ervaren spelers als beginnende spelers. Moet er wel bij gezegd worden dat dit niet de meest standaard online gokkast is. Ben jij ook benieuwd geworden naar Nitropolis 2 klik dan hier en probeer het uit!

Mocht je toch opzoek zijn naar ander soort online gokkasten, of andere gokspellen, kijk dan naar onze andere online casino spellen. Hier vindt je Fruitautomaten, Roulette, Blackjack, Live Casino en nog veel meer.

FAQ Nitropolis 2

Het RTP, ook wel winstuitkeringspercentage, van Nitropolis 2 bedraagt 95%. Dit is gemiddeld niet super hoog.

 

De inzetrange die wordt gehanteerd bij Nitropolis 2 is behoorlijk breed. Per ronde kan je tussen de €0,20 en €100,- inzetten. Hier zijn de credits die je gebruikt op af te stemmen.

Je kan bij Nitropolis 2 op maar liefst 191.206.267 verschillende manieren winsten pakken. Dit aantal komt tot stand door de Nitro Reels en kom je niet vaak tegen bij andere online videoslots.

Het is mogelijk om tot 10.000 keer je inzet terug te winnen.

Antwoord: Jazeker zijn er gratis spins bij deze online gokkast. Je krijgt deze door het bonus symbool minimaal 3 keer in 1 spin te draaien. Wanneer dit je lukt krijg je gratis spins. Je kan oneindig door blijven draaien als het je lukt telkens weer bonus symbolen te draaien, totdat je 10.000 keer je inzet hebt gewonnen.

Nitropolis 2 direct spelen?

Bonus:
100% tot
€200
+
25 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.