Lava Lava - Review 2024

% RTP
0
Euro minimale inzet
0
Vaste winlijnen
0

Deze epische slot, speelt zich af in de voet van de vulkaan. Waan je weg door de vulkaan die op uitbarsten staat. Lava Lava heeft een RTP van 96,14%, ons hoor je niet klagen. Het spel is toegankelijk voor iedere speler, door onder andere de brede inzetrange. Dit loop van €0,10 tot €100. Win tot maar liefst 10.000 keer je inzet, wow! Speel op 15 vaste winlijnen, waar je winnende combinaties kunt vormen met de hoge variantie. Buiten het leuke thema om, zit het met de winkansen zeker goed!

 • 10.000 keer je inzet: maximale winst
 • €0,10 tot €100: brede inzetrange
 • Vulkaan thema
Software

Thunderkick

Een prima RTP

Het spel heeft een prima RTP van 96,14%

De variantie

Het spel heeft een hoge variantie

Minimale en maximale inzet

Van €0,10 tot €100

Features

Er zijn vier soorten interessante features

Winlijnen

Het spel bevat 15 vaste winlijnen

Speel nu direct bij:

5/5
8.6

Hoe werkt Lava Lava?

Wanneer je besluit een online gokkast te spelen, is het uiteraard handig om te weten hoe de gokkast in zijn werking gaat. Daarom geven wij een korte uitleg van de leuke slot Lava Lava. 

Bij het spelen van Lava Lava, kan je inzetten op een bedrag naar keuze. De minimale inzet bij deze slot is €0,10 en de maximale inzet is €100. Een brede inzetrange, als je het ons vraagt. Verder heeft Lava Lava een behoorlijk hoge variantie. Zo lopen de uitbetaling op tot maar liefst 10.000 keer je inzet, wow! Ben je toch nog niet zo enthousiast als gehoopt? Geen zorgen, neem dan eens een kijkje naar: Reactoonz of Black Gold Megaways

De vormgeving van Lava Lava, ziet er behoorlijk episch uit. Zo speelt deze slot zich af in de voet van de vulkaan. Aan de linker en rechterkant van het speelveld, zijn twee vulkanen te zien die op uitbarsten staan. Hierbij ontstaat er veel rook met daarachter een rood en paars gekleurde lucht. Kortom, de vormgeving geeft deze gokkast een spannend gevoel en alles ziet er gevaarlijk uit. Er zijn 5 rollen aanwezig in Lava Lava. Hierbij zijn er 3 rijen op het speelveld met 15 vaste winlijnen. Op deze winlijnen kan je winnende combinaties maken en dat is iets dat we graag willen, toch?

Met behulp van de bonusgame, kan het er heet aan toe gaan. Zo kan je tot maar liefst 10.000 keer je inzet terugwinnen. En ook het uitbetalingspercentage scoort boven het gemiddelde, met een uitkeringspercentage van 96,14%! Als we naar deze cijfers kijken, is de gokkast al dik in orde.  

Lava Lava spelen?

Trekt het thema vulkanen, jou wel aan? Dan is deze slot wat voor jou! Want bij Lava Lava waan je je weg door de voet van de vulkaan. Sterker nog, een vulkaan die op het punt staat om uit te barsten. Beleef de ultieme spanning en sensatie tijden het spelen van Lava Lava. In dit met het uiteindelijke doel: een zo’n hoog mogelijke winst behalen.

Met de winkansen zit het zeker goed. Zo bevat Lava Lava vele interessante features, met hierbij een aantal leuke free spins. Deze onderdelen samen, zorgen ervoor dat jij als speler hoge winkansen hebt. En dat is stiekem wel iets dat je wilt, toch? Je speelt Lava Lava op 15 vaste winlijnen, waarop jij winnende combinaties moet proberen te maken. Sterker nog, Lava Lava heeft een maximale winst van 10.000x je inzet. Wow! En met het RTP van 96,14%, hoor je ons ook niet klagen. Zorg er wel altijd voor dat je veilig online gokt. Lees bijvoorbeeld ons informatie artikel: veilig gokken, om meer te weten te komen over de gevolgen. 

Kortom, wij kunnen jou deze leuke slot zeker aanraden! Wij zijn enthousiast over het spelen van Lava Lava en willen jou graag wat kennis meegeven met als doel informeren. We behandelen diverse onderwerpen over Lava Lava, die invloed kunnen hebben op je winkansen en beslissingen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

De betrouwbaarheid van Lava Lava

Het is uiteraard altijd handig om te weten, of het spel betrouwbaar is voordat je het besluit te gaan spelen. Daarom hebben wij dat voor jou uitgezocht. Bij het checken van de betrouwbaarheid van het spel, kijken we eerst naar waarvan het spel afkomstig is. Lava Lava is afkomstig van Thunderkick, een bedrijf uit Zweden. Ze hebben langzaam maar zeker, het hart gestolen van menig online gokkasten liefhebbers. 

Zo zou Thunderkick, er dus alles aan doen om hun reputatie hoog te houden. Ze staan bekend om de goede RTP’S, verrassende thema’s en leuke details. Zo kan je naar onze mening, er dus zeker vanuit gaan dat Lava Lava afkomstig is van een betrouwbare spelontwikkelaar. En zo kan je gerust een gokje wagen, met deze leuke online slot! Ben je nog niet zo bekend met het spelen van online gokkasten? Geen zorgen, lees ons artikel: gokken voor beginners voor meer informatie. 

De voor- en nadelen van Lava Lava

Ben jij van plan om een gokje te wagen met Lava Lava? Leuk! Wij kunnen jou dat zeker aanraden. Maar een spel is geen spel, wanneer er niet een aantal voor- en nadelen aan verbonden zitten. Lava Lava heeft naar ons idee vele voordelen, maar er zijn uiteraard ook een aantal nadelen. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk dan de onderstaande opsomming. 

Voordelen:

 • Vele features
 • Free spins
 • Hoge variantie
 • Hoge maximale winst
 • Prima RTP
 • Origineel thema
 • Gemakkelijk te begrijpen
 • Brede inzetrange

Nadelen:

 • Geen jackpot
 • Geen multiplier

De winkansen van Lava Lava

Uiteraard, hoop je bij het spelen van een online slot ook op de winst. Maar onthoud wel, gokken doe je voor je plezier en niet om bijvoorbeeld verloren geld terug te winnen. Maar al met al, is het handig om te weten hoe het zit met de winkansen van de door jou uitgekozen online slot. Lava Lava heeft een uitkeringspercentage, oftewel een RTP, van maar liefst 96,14%. Dit is een prima RTP, dat net boven het gemiddelde ligt. Verder heeft deze gokkast een behoorlijk hoge variantie van uitbetalingen. Sterker nog, Lava Lava heeft een potentiële winst van 10.000 keer je inzet. Zo bevat het spel 15 vaste winlijnen voor het maken van winnende combinaties.  

Al deze factoren samen, zorgen ervoor dat Lava Lava prima winkansen heeft. Een prima RTP, een hoge maximale winst, een behoorlijk hoge variantie en 15 vaste winlijnen. En dan praten we hierbij nog niet eens over de features. Wij zijn enthousiast over het spelen van Lava Lava en met de winkansen zit het zeker goed!

De bonusgame van Lava Lava

Een bonus functie in een online slot, altijd leuk. En laat Lava Lava, nou net in het bezit zijn van zo’n leuk bonus spel. Zo activeren de scatter symbolen de avalanche feature, maar deze biedt ook toegang tot het bonus spel. Draai je drie of meer scatter symbolen? Dan worden er 10 gratis spins toegekend. Deze free spins zijn voorzien van extra wild symbolen. Dit loopt van één tot drie extra wild symbolen, gedurende alle draaien. Daarnaast kan jij als speler extra spins winnen, door weer drie scatter symbolen te draaien. Zo is het bij Lava Lava slot, mogelijk om een onbeperkt aantal gratis spins te verdienen. Meer weten over online gokken? Bekijk dan ons artikel: Wat is het meest leuke als je gaat gokken bij een bookmaker goksite?

De features van Lava Lava

Buiten het vurige thema van de gokkast om, zijn er ook een aantal interessante features te vinden. Lava Lava heeft in totaal vier features, die voor hoge winsten kunnen zorgen. Wij geven hieronder een korte uitleg van alle vier de features. Twijfel je nog of deze slot wat voor jou is? Bekijk dan ons artikel: Wat zijn de leukste online gokkasten/slots om te spelen? Voor meer informatie. 

De features zijn:

 • Wild symbolen
 • Avalanche feature
 • Scatter explosion feature
 • Free spins

Wild symbolen: laten we beginnen met de wild symbolen van Lava Lava, die te herkennen zijn aan de gigantische W midden op het symbool. Deze wild symbolen kunnen overal voorkomen. Echter, kunnen ze elk regulier symbool vervangen om winnende combinaties compleet te maken. Leuk hé? Daarnaast hebben ze zelf ook een waarde van tot wel 30x je inzet bij een volle winlijn. Maar ze hebben ook een andere functie, namelijk de vermenigvuldiger. Dit is afhankelijk van het aantal wild symbolen op de winlijn. 

Dit gaat als volgt:

 • 1 wild symbool: winstvermingvuldiger van x2
 • 2 wild symbolen: winstvermingvuldiger van x4
 • 3 wild symbolen: winstvermingvuldiger van x8 
 • 4 wild symbolen: winstvermingvuldiger van x16
 • 5 wild symbolen: winstvermingvuldiger van x32

Avalanche feature: als volgt hebben we de avalanche feature. Deze feature is vergelijkbaar met de “Cascades feature”, in andere gokkasten. Bij een winnende combinatie in het basisspel, exploderen alle winnende symbolen. Zo wordt er ruimte vrij gemaakt voor nieuwe symbolen. De nieuwe symbolen vallen op het speelveld waardoor de gaten gevuld worden. En nog leuker, zo kunnen er ook nieuwe winsten ontstaan. En bij een nieuwe winst, worden de betrokken symbolen wederom weer geëxplodeerd. En je raad het al, daarna komen er ook weer nieuwe symbolen. Dit blijft zo doorgaan tot er geen nieuwe winsten meer komen, of totdat er een scatter explosie komt. 

Scatter Explosion feature: over het algemeen, worden scatters vaak gebruikt om de gratis spins ronde te activeren. Ja, dat doen de scatters in Lava Lava ook maar ze hebben ook nog een andere functie. Wanneer er een scatter op het speelveld landt, zal deze scatter namelijk ontploffen. In zo’n explosie, worden alle symbolen meegenomen die horizontaal of verticaal op dezelfde lijn staan. De enige symbolen die kans maken om de explosie te overleven zijn, de wild symbolen en andere scatters. Na de explosie gaat het verder zoals hierboven beschreven is bij de Avalanche feature. De scatters worden verzameld in de zogenoemde bonus meter. Hiermee is het uiteindelijk mogelijk om een gratis spins ronde te activeren. 

Free spins: en als laatste de free spins. Wanneer je 3 scatters verzameld hebt in 1 spin of Avalanche ronde, krijg je hiervoor 10 gratis spins. Wow! En sterker nog, wanneer je tijdens de free spins weer 3 scatters verzameld, krijg je nog eens 5 extra spins. Er worden 1 tot 3 willekeurige wild symbolen op het speelveld geplaatst. Dit gebeurd aan het begin van elke gratis spins ronde. Deze wild symbolen, hebben 3 levens en zijn semi plakkerig. En bij elke winst waar ze een deel van uitmaken, verliezen de wild symbolen een leven. Is een wild symbool bij 3 winsten betrokken geweest? Dan verdwijnt hij van het speelveld.

4/5
Lava Lava
Speel nu direct bij:
5/5
8.6

Waan je weg door de voet van de vulkaan!

Hou jij wel van wat spanning en sensatie? Dan is Lava Lava zeker wat voor jou! Het spannende thema in combinatie met vele leuke features, laten de spanning toenemen. Met een RTP van 96,14% en 15 vaste winlijnen, kan jij mooie prijzen binnen halen. En dit is iets dat je graag wilt, toch? Inzetten doe je vanaf €0,10 tot €100, wat het spel toegankelijk maakt voor zowel de grote als kleine spelers. Al met al, genoeg reden om een gokje te wagen!

FAQ Lava Lava

Het RTP van deze gokkast ligt op een percentage van 96.14%.

De minimale inzet van Lava Lava bedraagt €0,10.

De maximale inzet van Lava Lava is €100.

Het spel kent vele features zoals: wild symbolen, avalanche features, scatter explosion features en free spins. 

Het spel is afkomstig van Thunderkick.

Lava Lava direct spelen?

Bonus:
100% tot
€250
+
100 gratis spins
+
+
250 gratis bet
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.