Kingmaker Megaways - Review 2024

% Return to Player
0
Aantal Megaways!
0
Euro maximale winst!
0

Er is genoeg te beleven aan de Kingmaking Megaways-gokkast. Het eenvoudige ontwerp laat niet te wensen over, waardoor alles super eenvoudig te volgen is. Deze slot is zowel goed te spelen voor de beginnende, als de ervaren speler. Maar wat Kingmaker Megaways Online nog veel aantrekkelijker maakt, is dat het een uniek Megaways element bevat. Je kunt tijdens het basisspel als verschillende multipliers opbouwen, waardoor je tijdens de free spins functie met een grotere gecombineerde multiplier start. Hoppa!

 • Tijdens het basisspel kun je al sparen voor extra multipliers, waardoor de winsten extra hoog kunnen uitpakken!
 • Voor de liefhebber van hoge volatiliteit: een echte must-play
 • Maak kans op een onbeperkte aantal retriggers
Extra multipliers

Verdien deze al tijdens het basisspel!

Voor de liefhebber van hoge volatiliteit

Een echte must-play!

Helder en schoon thema

Less is inderdaad more

Onbeperkte retriggers

Verhoogde kans op winst

Hoge variantie

Elke spin is anders!

Ook voor het einde van de maand….

Vanaf 0,20 cent inzet

Kingmaker Megaways Online: waan je een weg in prachtig middeleeuws kasteel!

De Australische spellenmaker Big Time Gaming heeft met Kingmaker Megaways Online weer een thema gekozen die we van hen gewend zijn: bij deze slot draait het wederom om rijkdom! Kingmaker Megaways Online heeft een middeleeuws thema, gelet op de vlaggen, de familiewapens en het prachtige kasteel dat op de achtergrond staat. Kingmaker Megaways Online heeft een aparte opzet: waar je normaal gesproken bij een Megaways slot tijdens de bonusronde de multipliers moet zien te pakken, zoals bijvoorbeeld bij Royal Mint Megaways (als deze online staat, dan linkje), Pirate Kingdom Megaways of Gonzo’s Quest Megaways, doe je dat bij Kingmaker Megaways Online al tijdens het basisspel! Genoeg reden dus om eens goed in deze slot te duiken, om voor jullie uit te zoeken hoe je het spel speelt, wat de bonusronde interessant maakt, wat je winkansen zijn én hoe betrouwbaar Kingmaker Megaways Online is. Bovendien zijn we natuurlijk nieuwsgierig of de naam Kingmaker goed is gekozen. Dit (en meer) lees je in deze Kingmaker Megaways Online Slot review!

Hoe werkt het basisspel van Kingmaker Megaways Online?

Kingmaker Megaways Online maakt uiteraard gebruik van het beroemde Megaways systeem, wat ervoor zorgt dat je per spin een wisselend aantal winlijnen tot je beschikking krijgt. Het maximaal aantal winlijnen zit op 16.807. Niet slecht dus. Je speelt middels 5 rollen, waarbij iedere rol tot maximaal 7 symbolen kan krijgen. Spelen kun je al vanaf 0,20 euro, met een maximale inzet van 20 euro per draai. Voor de echte highroller is dat dus iets minder aantrekkelijk. Maar: wees niet getreurd! De slot kan natuurlijk een hoge winst geven, gelet op het hoog volatiele karakter van de Megaways feature. De variantie aan spins is erg fors: het is mogelijk om meer dan 10.000 keer je inzet te winnen! Met het theoretisch uitbetalingspercentage zit het bij Kingmaker Megaways Online trouwens ook wel goed. Het RTP-percentage zit op een prima 96,65%!

De belangrijkste symbolen zijn de kronen en de juwelen: de kronen zorgen voor extra winnende combinaties en gelden als wilde, de juwelen zijn de premium symbolen. Voor iedere 5 of a kind met een juweel zie je de corresponderende multiplier met 1 toenemen, links op de wapperende vlaggen. Je blijft ongelimiteerd voor deze multiplier sparen, net zolang totdat je de bonus feature wint. Hierdoor bouw je dus een steeds grotere potentiële waarde van de free spins bonus op! Zorgt er tegelijkertijd wel weer voor dat Kingmaker Megaways Online nogal verslavend kan werken: je zult pas stoppen met spelen als je de bonus feature eindelijk hebt gepakt.

Het juweel dat je te pakken wilt zien te krijgen, is de paarse. Deze is met tien keer de totale waarbij bij een 5 of a kind het meeste waard. De andere juwelen, groen, blauw en rood, betalen bij een 5 of a kind tussen de 0,5 en 0,7 keer de inzet uit. Uiteraard zijn er ook bij deze online slot kaartsymbolen. De uitbetalingen hiervan worden alleen interessant tijdens de free spins bonus als de extra multipliers van toepassing zijn. Tot die tijd doen deze symbolen alleen dienst als beeldvulling.

Houd jij ook zo van Megaways? Probeer anders eens Bonanza MegawaysGonzo’s Quest Megaways of Pirate Kingdom Megaways: deze Megaways Slots bevatten ook álle bekende kenmerken die een Megaways behoort te bevatten!

Hoe betrouwbaar is Kingmaker Megaways Online?

Uit ons onderzoek blijkt dat Kingdom Megaways Online een betrouwbare online gokkast is om te spelen. Dit komt door de maker Big Time Gaming, die al langere tijd een grote speler is binnen de online gokbranche. Ze lanceren niet vaak een nieuwe slot uit, en als ze het doen is deze áltijd vernieuwend én betrouwbaar! Wij van DutchGamblers hebben goede ervaringen met het spelen van deze slot, en het is nog leuk ook! Je kunt bij Kingmaker Megaways Online dikke winsten pakken, vooral omdat je tijdens het basisspel al kunt sparen voor multipliers in de bonusronde! Ben je enthousiast geworden? Waar wacht je nog op?

Interesse in meer online slots, bijvoorbeeld Who Wants to be a Millionaire Megaways (eveneens van Big Time Gaming), klik dan hier voor onze andere online casino spellen!

Wat zijn de voor- en nadelen van Kingmaker Megaways Online?

Voordelen:

 • Het basisspel is enorm spannend, dankzij het spaarmechanisme.
 • Als je een Megaways addict bent, kan en mag je deze niet aan je voorbij laten gaan
 • BTG did it again: wederom origineel! Mooi thema uit de middeleeuwen met bijzondere features.
 • Je krijgt binding met deze slot, aangezien je vanaf het begin aan het sparen bent

Nadelen:

 • Je moet wel erg veel geld meenemen om dit spel te spelen. Als je bijvoorbeeld € 1 euro per spin inzet, schatten we dat je zeker € 200 tot € 300 nodig hebt aangezien het erg lang kan duren voordat je de free spins krijgt.
 • Er is geen buy a bonus feature. 
 • Als je geen big time win pakt, zal je meestal qua saldo erop achteruit gaan. Dat hoort nou eenmaal bij volatiele slots……

Wat zijn je winkansen bij Kingmaker Megaways Online?

De RTP van Kingmaker Megaways Online is prrrrrrrrima in orde met een percentage van 96,65%. Hier is echter wel een kleine waarschuwing op zijn plaats: deze RTP geldt wel inclusief alle gespeelde bonusrondes! Dussssssssssss, dat betekent dat als jij het spel verlaat zonder gebruik te hebben gemaakt van je opgespaarde multipliers, dat je je geld niet zo makkelijk terugziet. Not a good idea! Tijdens het basisspel kun je dus al sparen voor extra multipliers in de bonus game. Met een minimale inzet van 0,20 euro en een maximale inzet van 20 euro, komt het maximaal te winnen bedrag neer op 200.000 euro! De maximale winst is namelijk 10.000 keer je inzet. Zo horen we het graag.

DutchGamblers heeft een aantal tips voor jou op een rijtje gezet om Kingmaker Megaways Online zo verstandig mogelijk te spelen. We willen natuurlijk niet dat je in een zelf gegraven kuil valt.

 • Pas op met het wijzigen van je inzet. Zodra je dit namelijk doet, speel je met nieuwe multipliers. Zodra je terugkeert naar je oude inzetniveau, komen de gespaarde multipliers weer in beeld.
 • Zorg voor voldoende saldo voordat je Kingmaker Megaways Online gaat spelen en speel niet met té hoge inzetten.
 • Heb een lange adem: als je even een kwartiertje een slot wilt spelen raden wij Kingmaker Megaways Online niet aan. Maar hey: wie stopt er ook in het midden van de show?
 • Neem voordat je Kingmaker Megaways Online gaat spelen eerst even een kijkje op onze blog over de risico’s van online gokken in Nederland!

Hoe lucratief is de bonusgame van Kingmaker Megaways?

Bij 3, 4 of 5 kronen win je eindelijk de oh zo gewilde free spins bonus. Afhankelijk van het aantal kronen, win je 7, 12 of 20 gratis spins. De door jou gespaarde multipliers worden vervolgens op een hoop gegooid en geldt als minimale startvermenigvuldiger waarmee je aanvangt tijdens de bonusfeature. Het is dus al mogelijk om in het basisspel bezig te zijn met de extra bonus!

Zoals je van een Megaways gewend bent, gelden er bepaalde boosters tijdens de free spins: alle 16.807 Megaways zijn actief, je start met de door jou bij elkaar gespaarde multiplier, je kan de gratis spins retriggeren en iedere 5 of a kind met een juweel verhoogt de multiplier met 1. De gratis spins retrigger je door nog eens 3, 4 of 5 kroontjes in beeld te spelen. Als je dit allemaal bij elkaar optelt, dan begrijp je het wel! Met deze bonus feature kun je grandioze uitbetalingen genereren. Bovendien kun je extra multipliers verdienen voordat je de free spins bonus wint! Dit onderscheidt Kingmaker Megaways Online van de “normale” Megaways Slots. Neem dus maar van ons aan: hoe langer het duurt voordat je de gratis spins bonus wint, hoe meer deze bonus potentieel waard wordt, áls je deze eenmaal wint. Geduld is een schone zaak!

3.5/5
Kingmaker Megaways

Slotverweging: is Kingmaker Megaways Online geschikt voor een koning?

Big Time Gaming heeft met deze Kingmaker Megaways weer eens een dijk van een Megaways slot uitgebracht met nieuwe en unieke features. Big Time Gaming weet keer op keer zichzelf opnieuw uit te vinden, en dat is toch wel erg knap in een markt waarin iedereen origineel en innovatief probeert te zijn.

Eerlijk is eerlijk, de manier waarop je bonus vermenigvuldigers bij elkaar moet sparen zal niet bij iedereen in de smaak vallen, maar de enorm dikke potentie van Kingmaker Megaways online kan door niemand stellig worden ontkend. Noem het engelengeduld of een lange adem: je wordt dan in ieder geval door BTG overvloedig bezoldigd. Trigger je namelijk de bonus (te) snel, dan zal de potentie niet zo hoog liggen.

Afijn, DutchGamblers was al fan van de slots van BTG (hier een linkje naar Royal Mint Megaways review), maar we zijn de provider na Kingmaker Megaways Online nog meer gaan waarderen. Iedere keer weer weten ze ons te verrassen met nieuwe features. En hey, degenen met geduld worden als een koning, zo rijkelijk beloond. What’s in a name? DutchGamblers is fan! 

FAQ Kingmaker Megaways

De Kingmaker Megaways RTP is 96,65%, wat hoog is. De vluchtigheid bij Kingmaker Megaways is eveneens hoog. De grotere winsten komen in de gratis spins vanwege de onbeperkte vermenigvuldiger.

De maximale winst is 24.250 x je totale inzet per gratis draai. De grotere uitbetalingen zullen voortkomen uit de toenemende vermenigvuldiger die onbeperkt kan toenemen.

Als je met de 5 edelstenen wint, wordt de vermenigvuldiger met 1 verhoogd. Als je met dat symbool wint, profiteert het van de functie Gem Multipliers aangezien de vermenigvuldiger van toepassing is. De 4 vermenigvuldigers worden vervolgens gecombineerd voor de gratis spins.

Ja, de gratis spins-functie begint met maximaal 20 gratis spins en de gecombineerde waarde van de edelsteenvermenigvuldigers als startvermenigvuldiger. Met onbeperkte retriggers verhoogt elke winst ook de vermenigvuldiger oneindig.

De minimale inzet is €0,20 en de maximale inzet is €20 per draai.

Kingmaker Megaways direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.