Gorilla Gold Megaways - Review 2024

Speelvelden
0
Keer je inzet - maximale winst
0
Megaways
0

We zijn in het oerwoud, met alle aspecten van dien. Je waant jezelf in de jungle, waar allerlei dieren je aandacht trekken: de groot-gebekte krokodil, de  krachtpatser van een gorilla en de sluwe tijger moet jou je centen bezorgen. De visuele weergave is op en top. Met typerende oerwoudgeluiden brengt Gorilla Gold Megaways Online je in een bloedstollende stemming. Blueprint Gaming heeft weer eens een voortreffelijke slot geproduceerd. Nog een leuk feitje: Gorilla Gold Megaways Online heeft een RTP van 97%.

Als een soort Indiana Jones is het jouw taak om op avontuur te gaan en zoveel mogelijk te cashen bij het spelen van Gorilla Gold Megaways Online. Met een aantrekkelijke bonus game die meerdere keuzes bevat, 117.649 winlijnen, en 4 speelvelden die tegelijkertijd actief zijn ondervind je 4 keer zoveel speelplezier!

  • RTP van 97%: zwaar boven het gemiddelde
  • Hoge variantie: voor de risico-liefhebbers
  • Goed uitgewerkt thema: tot detail..
RTP van 97%

Hoger vind je bijna niet!

4 speelvelden

4x meer plezier

Goed uitgewerkt thema

Te zien aan de details

Vette maximale win

20.000x je inzet

Gave bonus game

Free spins inbegrepen

Veel manieren om te winnen

117.449 x 4 speelvelden…. 469.796 mogelijkheden!

Speel nu direct bij:

5/5
8.8

Gorilla Gold Megaways Online: waan je weg in de jungle

Tijgers, krokodillen, slangen en gorilla’s: je vindt ze allemaal terug bij Gorilla Gold Megaways Online. Blueprint Gaming heeft zichzelf weer eens overtroffen met de Gorilla Gold Megaways slot. Met 4 speelvelden die tegelijkertijd actief zijn ondervind je ontzettend veel spanning. Met zweethandjes door de spanning kun je dus op 4 velden winst maken en  op 4 velden kans maken op de spannende bonus game. Het is een leuke bonus game die je bovendien meerdere opties geeft tijdens het spelen; interactief, leuk en opwindend.

Gorilla Gold Megaways Online is een unieke gokkast, we hadden niks anders verwacht van Blueprint Gaming. De fabrikant die bekend staat om diversiteit qua gokkasten, doet niet onder met deze typische jungle-gokkast. Deze Gorilla Gold Megaways review zal jou volledig in staat stellen om te kijken of de gokkast bij jou past, en zal alle details voor je onderzoeken.

Gorilla Kingdom Megaways spelen: hoe werkt het?

Gorilla Kingdom Megaways Online speelt zich af in het tropische regenwoud. De groene bladeren, typische jungle-dieren en een rimboe-muziekje zorgen voor een avontuurlijke sfeer. Jij moet je weg door de jungle weten te vinden en zoveel mogelijk schatten te veroveren.

Het typerende Megaways slot onderscheidt zichzelf door 4 speelvelden in de slot te hebben. Deze 4 speelvelden dienen wel allemaal betaald te worden, de minimale inzet bedraagt 0,50 eurocent (0,10 euro  maal 4  + 0,10 eurocent voor de superbet). Er zijn in theorie 469.796 mogelijkheden om te winnen, een behoorlijk aantal dus. Winnen doe je door een formatie te verkrijgen van gelijke symbolen op de 6 rollen.

Blueprint Gaming heeft haar spelers voortreffelijk nieuws gebracht wanneer bekend werd gemaakt dat Gorilla Kingdom Megaways Online een RTP heeft van 97%. Dit ligt behoorlijk boven het gemiddelde, wat betekent dat op dit gebied deze slot aantrekkelijker is dan een gemiddelde gokkast. Heb je liever een slot met een lagere RTP? Probeer dan eens Pirate Kingdom Megaways OnlineStarbust of Who Wants To Be A Millionaire Megaways online.

Wat zijn de symbolen van Gorilla Kingdom Megaways Online?

Hou je van een leuke gokkast met een avontuurlijk thema? Gorilla Kingdom Megaways Online is dan wat van jou. Meer dierlijke thema’s bij gokkasten vind je bij Mega Moolah of Gonzo’s Quest Online. De dieren bij Gorilla Kingdom Megaways Online vind je in alle soorten en maten: slangen, krokodillen, tijgers en gorilla’s moeten jouw bankrekening gaan spekken. Je hebt drie symbolen nodig om winst te pakken; bij de gorilla zijn dit er maar 2.

De reguliere kaartsymbolen, 9 tot en met de aas, zijn goed voor tussen de 1 en 1,5 maal jouw inzet. Verder heeft Gorilla Kingdom Megaways wild symbool, een joker, die zoals gewoonlijk een tussenvoegsel is om jou nog meer winnende combinaties te bezorgen. Wat we terugzien bij meerdere megaways, is het mystery symbol: deze zal af en toe verschijnen en zal de vorm aannemen van een willekeurige kaart. Spanning, spanning, spanning dus!

Gokken levert altijd spanning op, die een positieve of negatieve vorm kan aannemen. Ben je nou benieuwd naar de regels omtrent gokken? DutchGamblers heeft het voor jou uiteengezet.

Hoe betrouwbaar is Gorilla Kingdom Megaways Slot eigenlijk?

Heel simpel gezegd: betrouwbaar! Blueprint Gaming stelt eigenlijk nooit teleur, zo ook niet bij de Gorilla Kingdom Megaways slot. Het bedrijf is hard op weg om een van de grootste spelers binnen de gokkasten-wereld te worden. Dit kan het bedrijf natuurlijk niet voor elkaar krijgen door onbetrouwbare slots te produceren. Blueprint Gaming produceert bijna altijd treffende gokkasten die aanslaan. DutchGamblers heeft goede ervaringen met Gorilla Kingdom Megaways Online en raadt het op betrouwbaarheid zeker aan.

Review Gorilla Kingdom Megaways: wat zijn de voor- en nadelen?

Vier speelvelden, pakkende deuntjes, enorm hoge RTP en een mooie layout; Gorilla Kingdom Megaways Online heeft het allemaal. DutchGamblers heeft voor jou beknopt uiteengezet wat de voor- en nadelen zijn van de slot.

Voordelen:

  • Meerdere speelvelden, meerdere kansen dus om te winnen
  • Geweldig hoge RTP van 97%
  • Superspins die kunnen resulteren in enorme winsten
  • Hoge maximale winsten: wel 20.000 maal je inzet.
  • Een gok-optie bij de free spins

Nadelen:

  • €0,50  minimale inzet is aan de hoge kant
  • Door een hoge variantie en minimale inzet kan je saldo snel op zijn

Wat zijn je winkansen bij Gorilla Kingdom Megaways Online?

Allemaal leuk en aardig, 4 speelvelden en een leuk thema, maar valt er ook nog wat te winnen met Gorilla Kingdom Megaways? Jazeker! Met een RTP van 97% zit je behoorlijk boven het industriegemiddelde. Maar laat je niet verleiden: de gokkast heeft een hoge volatiliteit wat betekent dat je saldo snel leeg kan zijn. Vind je gokkasten met een hoge volatiliteit wel wat? Probeer dan eens Book of Dead Online of Legacy of Dead Online. DutchGamblers adviseert elke gokker om verantwoord en veilig te gokken.

Gorilla Kingdom Megaways Online heeft maar liefst 469.796 winlijnen, een flink aantal dus. De minimale inleg bedraagt 0,50 eurocent en de maximum is 50 euro. Geen lage minimale inleg dus, maar met een hoge RTP is er zeker een kans dat je goed zal zitten. Bovendien, met een maximaal te behalen winst van 20.000 maal je inzet zit je dus wel goed bij Gorilla Kingdom Megaways. De maximale winsten behaal je natuurlijk bij de bonusgame.

Gorilla Kingdom Megaways spelen: hoe werkt de bonus game?

Een goede gokkast zonder bonus game is als donder zonder bliksem. Gorilla Kingdom Megaways stelt niet teleur en heeft zelfs een extra featuring. De bonus activeer je door 4,5,6 of  7 scatters te draaien die 20 tot en met 35 free spins opleveren. Voor de echte gokkers onder ons heeft Blueprint Gaming nog een extra optie eraan toegevoegd: de gamble functie. Hierbij kun je gokken: óf het aantal free spins zal verhoogd worden óf je keert met lege handen weer terug naar het basisspel.

Verder heb je nog de super spin. Hier wordt het pas echt leuk. In ruil voor minder free spins kan je de super spin modus activeren. Door tokens te verzamelen kan je extra rollen openenen, dus mogelijk extra veel winst. Bovendien, een progressieve vermenigvuldiger die na elke winnende formatie met 1 eenheid toeneemt, kan er ook voor zorgen dat deze jouw kasbalans flink omhoog krikt.

3.25/5
Gorilla Gold Megaways
Speel nu direct bij:
5/5
8.8

Eindoordeel: Gorilla Kingdom Megaways spelen, top of flop?

****tromgeroffel****, wat zegt DutchGamblers over Gorilla Kingdom Megaways Online? Allereerst, met 4 speelvelden heeft BluePrintgaming zichzelf overtroffen. Thematisch is het meer dan in orde, en met een RTP van 97% zit je behoorlijk boven het gemiddelde. Het enige smetje op deze gokkast is dat de minimale inleg vrij hoog is. Dit gaat gepaard met een hoge volatiliteit, je geld kan dus snel op zijn, maar er bestaan ook zeker kansen dat je flinke klappers kunt pakken. Waarin de Gorilla Kingdom Megaways slot zich écht onderscheidt is de bonus. Door een extra gamble optie toe te voegen, en de optie voor superspins kan je echt flink cashen. Al met al raden wij je Gorilla Kingdom Megaways zeker aan!

FAQ Gorilla Gold Megaways

Nou en of! Je kunt bovendien kiezen of je de gratis spins vermeerderd wilt zien worden, ten koste dat je eventueel alles kwijt raakt. Bovendien kan je voor de super spin modus kiezen, minder spins maar wel meer kans op flinke winsten.

97%, en dat is behoorlijk.

Ja, inzetten kan pas vanaf 0,50 eurocent. Per speelveld is dat dus minimaal 0,10 euro.

Op alle apparaten, dus ook op je telefoon valt de slot te bespelen.

De maximale winst bedraagt je inzet maal 20.000. Ons hoor je niet klagen.

Gorilla Gold Megaways direct spelen?

Bonus:
100% tot
€200
+
25 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.