Epic Ape - Review 2024

Euro maximale inleg
0
% RTP
0
Keer maximale multiplier
0

Epic Ape Online is een online gokkast met wel een heel speciaal element: je kunt maar liefst 100 free spins winnen, iets wat echt uniek is. Bovendien, de free spins van Epic Ape zijn ook nog eens te retriggeren. De return to player van de online gokkast licht op het industriegemiddelde en heeft een waarde van 95,96%. Inzetten doe je bij Epic Ape Online vanaf een minimum van 0,40 euro met een maximum van 40 euro. Verder heeft de online gokkast een behoorlijk hoge variantie: de uitkomsten van je spins zullen dus behoorlijk van elkaar kunnen verschillen. De kans om de maximale win te winnen is het grootst tijdens tijdens een van de vele free spins, en heeft een waarde van 3.125 je inzet. Verder heeft de online gokkast een lekker tropisch thema, je voelt je een met de natuur van de mens tijdens het spelen van Epic Ape Online en hebt veel manieren om te winnen: 4.096.

Wil je nieuwe videoslots ontdekken? Neem dan een kijkje naar "Slot Vegas Megaquads" en "Viking Slots Online".

Gaaf thema

Lekker tropisch

Veel free spins

Wie wil dat nou niet

Veel inzetmogelijkheden

Voor elke speler

Prima RTP

Pp het gemiddelde

Hoge maximale win

Altijd lekker

Easy gameplay

Ook voor de beginnende speler

Epic Ape spelen: een korte intro

Tijdens een spannende tocht door de jungle hoop je niet dat je deze maniak tegenkomt: de Epic Ape. Apen zijn normaliter snuggere en sterke beesten, maar de gorilla die nu op je beeldscherm voorbij zal komen overtreft de reguliere aap op alle fronten: groot, sterk, en ook nog eens veel waard!

De tropen, en de exotische dieren en weelderige planten die daarbij horen, zijn dikwijls een veel gebruikt thema. En wij snappen wel waarom. Tijdens het spelen van een dergelijke gokkast begeef je jezelf in een prettige, avontuurlijk en spannende ambiance. Het zijn namelijk bijna altijd gokkasten met veel sfeer. Naast Sfeer heeft Epic Ape Online meer voor je in petto, blijf deze blog lezen om meer te weten te komen over de werking, symbolen, betrouwbaarheid, voor- en nadelen, bonus, en natuurlijk sluiten we af met ons specialistische eindoordeel.

Hoe werkt de Epic Ape slot?

Gokkasten met een tropisch thema, ze kunnen niet stuk bij DutchGamblers. Veel exotische dieren, spannende rimboe muziek en een mistige achtergrond zorgen voor een avontuurlijke en spannende stemming. Dit alles wordt getopt met de king of the jungle centraal stellen: de gorilla. Vind je dit een tof beest, en nog toffer als hier online gokkasten van worden gemaakt? Check dan eens Gorilla Kingdom of Gorilla Gold Megaways.

Bij Epic Ape Online zet je in met een vast bedrag per spin. Dit werkt met credits, het minimum van Epic Ape bedraagt 0,01 euro per credit, wat op 0,40 euro uitkomt. Het maximum is 1 euro per credit, aldus 40 euro per spin. Met 6 rollen en 4 symbolen per rol, levert dit een aantal winlijnen van 4.096 op. Klein nadeel is dus de relatief hoge minimale inzet. Verder heeft Epic Ape Online een RTP dat net wat onder het gemiddelde ligt, namelijk 95,96%.

Epic Ape Online heeft een behoorlijk hoge variantie, de uitkomsten van je spins kunnen dus behoorlijk differentiëren van elkaar. Hierdoor is het verstandig om altijd veilig en verantwoord te gokken. Epic Ape online is een gokkast die overal op te bespelen is, laptop, desktop en natuurlijk dus ook op je telefoon.

De symbolen van Epic Ape Online

Bij een gokkast met een duidelijk tropische uitstraling horen natuurlijk ook dergelijke symbolen. De symbolen die een lage waarde vertegenwoordigen zijn de 9 tot en met aas, op net als op een regulier set kaarten. Deze zijn tussen de 10 en 140 credits waard. De kikker en de kameleon hebben een maximale waarde van 150. Verder wordt het bovensegment gevormd door de panter en het luipaard die tot 250 je inzet waard zijn. De gorilla is 300x waard bij 6 stuks. Al met al heeft Playtech dus redelijk de volgorde aangehouden wie de sterkste van de jungle is, hoewel het valt te betwisten of de gorilla de panter zou verslaan, maar dat terzijde. Verder is de glimmende diamant van Epic Ape online de wild card, deze kan als tussenvoegsel dienen tussen twee identieke symbolen.

De winkansen van Epic Ape Online

Natuurlijk moet je ook wat kunnen winnen op een online gokkast. Het theoretische uitbetalingspercentage van Epic Ape Online is 95,96%. Het gemiddelde van de industrie is 96%, we kunnen dus vaststellen dat de RTP van Epic Ape prima. Wil je liever een gokkast met een hogere RTP? Check dan eens onze reviews over Happy RichesRich Wilde and the Shield of Athena of Giant’s Fortune Megaways.

Inzetten doe je met een vast bedrag per draai bij Epic Ape Online, wat loopt van 0,40 euro tot 40 euro. Het minimum is dus vrij hoog, en door de hoge variantie kan het zo zijn dat al je saldo er doorheen is gegaan, of natuurlijk dat je de hoofdprijs hebt gekregen. Ons advies is wel: gok altijd veilig en verantwoord.

De maximale multiplier is vrij hoog voor een gokkast met een hoge variantie. Met een waarde van 3.125 zit je dus absoluut goed bij Epic Ape Online. De kans dat je dergelijke multipliers wint is het hoogst tijdens de free spin ronde. Je kunt Epic Ape op alle apparaten spelen: laptop, desktop en ook gewoon op je telefoon.

Epic Ape review: hoe betrouwbaar is de online gokkast?

Epic Ape is een product van Playtech. Playtech is een notabel bedrijf dat de grootste is binnen de kansspelindustrie. Ze verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, wat je absoluut terug ziet bij Epic Ape Online. Hoewel het bedrijf meer dan 600 spellen heeft gekwalificeerd, gaat het op het gebied van kwaliteit nooit achteruit. Ook achten ze het privacybeleid erg belangrijk en gaan ze goed om met de gegevens van hun klanten. We kunnen dus vaststellen dat Playtech, en daarmee Epic Ape betrouwbaar zijn. Bovendien heeft DutchGamblers goede ervaringen met de online gokkast.

De voor- en nadelen van Epic Ape Online

Epic Ape is toch wel een epische gokkast. Je kunt onwijs veel free spins winnen, de variantie is lekker hoog en de maximale multiplier is ook absoluut niet verkeerd. Verder is de sfeer van Epic Ape Online goed: avontuurlijk audio en mooie grafische aspecten laten je doen geloven dat je zelf in de tropen bent. Ben je nou benieuwd wat de criteria zijn voor een goede gokkast? Check dan ons artikel: wat maakt een online slot een goede slot.

Voordelen:

  • Veel free spins en spannende bonus
  • Hoge maximale win
  • Sfeervolle gokkast met leuke audio

Nadelen:

  • Inzetten pas vanaf een hoog bedrag
  • Kan te volatiel zijn

Hoe werkt de bonus van Epic Ape Online

Vaak zie je bij online gokkasten dat er maar op een paar rollen scattered symbolen kunnen komen, dit is absoluut niet het geval bij Epic Ape online. Het minimum is 3 bonus symbolen, waarmee je 8 free spins kunt krijgen. Je kunt maar liefst 6 scatters draaien, waardoor je maar liefst 100 free spins wint. Maar hier houdt het niet bij op. Wanneer je tijdens het spelen van de bonus van Epic Ape Online 2 scatters draait krijg je 5 extra free spins krijgen. Wanneer je opnieuw 6 scatters draait, krijg je opnieuw 100 free spins. In theorie kun je dus oneindig doorgaan.

Naast een hoge mate van kwantiteit, heb je ook nog eens flink wat kwaliteit bij Epic Ape Online. De Wild multipliers kunnen een waarde tot 5x hebben, en komen voor op de laatste 5 rollen. De maximale multiplier is 3.125, wat behoorlijk is. Al met al kun je dus onwijs dikke winsten pakken tijdens de bonus van Epic Ape, maar kunt ook worden afgepoeierd met een paar keer je inzet vanwege de hoge variantie.

2.0/5
Epic Ape

 Wat vindt DutchGamblers van Epic Ape Online?

We zijn absoluut fan van de online gokkast! De sfeer uit zich in de tropische symbolen, mystieke achtergrond en dit wordt allemaal getopt door spannende audio. Het enige nadeel is de hoge minimale inzet, die gepaard gaat met een tamelijk hoge variantie. Maar dit wordt volledig overklast door de hoge winsten die al geschieden in het basisspel. Bovendien kun je in theorie oneindig free spins winnen, en met hoge multipliers op de wilds kun je je cash balance flink omhoog krikken. Al met al scoort Epic Ape Online een dikke ruim voldoende!

FAQ Epic Ape

In totaal zijn er 6 rollen met 4 symbolen per rol. Dit resulteert in een flink aantal winlijnen van 4.096.

Behoorlijk. In combinatie met een hoge minimale inleg kan dit dus gevaarlijk zijn. Aan de andere kant kun je dus ook behoorlijke winsten snel achter elkaar pakken.

Epic Ape valt overal op te bespelen. Thuis op je laptop of desktop, of als je onderweg bent ook op je telefoon.

Jazeker, op elke rol kunnen er scattered symbolen komen. Je begint met 8 free spins bij 3 symbolen, en bij 6 scatters ontvang je 100 symbolen. Deze vallen ook nog eens te retriggeren, waardoor je dus in theorie oneindig free spins kunt ontvangen.

Epic Ape direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.