Coils of Cash - Review 2024

% RTP
0
Manieren om te winnen
0
Keer je inzet terug winnen
0

Coils of Cash is een online videoslot die vol met spanning staat. Niet zo zeer omdat het een heel eng thema heeft, maar omdat het zich afspeelt in een elektriciteitskast. Er gebeurt van alles is deze propvolle videoslot. Multipliers tot wel keer 625, chainreactions, gratis spins en winsten tot wel 30.000 keer je totale inzet. Lees deze review en kom alles te weten over deze heerlijke gokkast.

 • Leuke multipliers die samen tot hoge waarde kunnen komen
 • Het thema staat onder hoge spanning
 • Mogelijkheid tot mooie winsten
Maximale winst:

Win tot wel 30.000 keer je inzet terug

RTP:

Het winstuitkeringspercentage bedraagt 96,2%

Hoge variantie:

Uitkomst van elke spin kan heel anders zijn

Inzetrange:

Zet per ronde tussen €0,10 en €100,- in

Manieren om te winnen:

2.304

Release datum:

17-12-2021

Speel nu direct bij:

5/5
9.1

Vermakelijk Voltage met Coils of Cash

In Coils of Cash draait alles om dat het spel onder elektrische spanning blijft staan. De ontwikkelaars hebben hun koers verandert en zijn duidelijk het pad in geslagen van de online videoslots met hoge maximale winsten. Je gaat voor de prijzen meedoen wanneer je 3 of meer van dezelfde symbolen vanaf de linker rol hebt die op aansluitende rollen staan.

Hoe werkt Coils of Cash?

Coils of Cash wordt gespeeld op een verdeeld speelveld waarbij je per draai tussen de €0,10 en €100,- in kan zetten, wat een vrij ruime inzetrange is. Je hebt het grote speelveld wat een redelijk klassieke lay-out heeft, namelijk 6 rollen en 3 rijen. Boven dit normale speelveld hebben de ontwikkelaars een extra rij geplaatst met ruimte voor 4 symbolen. Op het grote speelveld vallen de symbolen naar beneden. Dit gebeurt wanneer je een winnende combinatie maakt, op de plek waar de combinatie was. Dit zijn de chainreactions die met een beetje geluk een aantal winnende combinaties door kunnen gaan. Wanneer er geen winnend combinatie meer op het veld verschijnt draai je weer een keertje.

De rij van 4 symbolen beweegt van links naar rechts. Door deze niet veel voorkomende lay-out van het speelveld zijn er maar liefst 2.304 verschillende manieren om in de prijzen te vallen. De symbolen die deel uitmaken van een winnende combinaties en gevallen zijn op de rollen 2, 3, 4 en 5 verhoogt de multipliers die onder de bovenste rij van 4 symbolen staan. Dit gaat door tot maximaal keer 5 per multiplier. Wanneer je een winnende combinatie maakt met een symbool die op deze rij zichtbaar is, zal de multiplier geactiveerd worden die onder dit symbool in de bovenste rij zichtbaar is. Nadat je dit gelukt is zal deze rol volledig vernieuwd worden met nieuwe symbolen en de multiplier die je gebruikt hebt terug gaan naar keer 1. Als maximale multiplier kan je op elk vakje van de bovenste rij een keer 5 hebben. Wanneer het je lukt om al deze multipliers op één winnende combinatie te krijgen zal je een multiplier van keer 625 op je gewonnen bedrag krijgen.

Wanneer je een winnende combinatie maakt vliegen de elektrische vonkenover het beeldscherm. De hoog uitbetalende premium symbolen zijn allerlei verschillende elektrotechnische apparaten waarvan wij de naam niet direct vast kunnen stellen. Je zult ze wel herkennen wanneer je het spel speelt. Deze premium symbolen zullen jou tussen de 2,5 en 5 keer je inzet uitbetalen wanneer jij er 6 in een winnende combinatie hebt. De laag uitbetalende symbolen zijn de kaartspel symbolen 9, 10, J, Q, K en A. Wanneer je 6 van dezelfde van deze lage symbolen op het speelveld draait zal dit je tussen de 0,8 en 1 keer je inzet uitbetalen. Dan heb je natuurlijk ook nog het Wild symbool. Dit is een grote letter W die alle symbolen, behalve de scatters, zal vervangen om zo een winnende combinatie te maken.

Hoe betrouwbaar is Coils of Cash?

Coils of Cash is volgens ons van DutchGamblers een online gokkast die zeker te vertrouwen is. De ontwikkelaars van Play ’n Go zijn erg goede spelontwikkelaars en zijn inmiddels een van de grootste online spelproducenten in de online gokspellen branche. Afgezien van het feit dat ze een redelijke gigant zijn binnen deze tak van sport zijn ze nog steeds bezig met het uitbreiden van hun portfolio.

Net als eigenlijk alle andere online gokspellen maakt deze online videoslot gebruik van een Random Number Generator, ook wel een RNG. In het Nederlands heet een dergelijk systeem een toevalsgenerator. Deze software zorgt ervoor dat er willekeurigheid in het spel zit, wat betekent dat alles wat er in het spel gebeurt op een willekeurige manier plaatsvindt en dus niet is voorbedacht of -geprogrammeerd. Dit is een tool die naast online videoslots ook wordt geïmplementeerd bij andere online gokspellen zoals tafelspellen en scratch kaarten.

Wat zijn de voor- en nadelen van Coils of Cash?

Voordelen:

 • Het spel is erg mooi uitgewerkt en je zult het weten als je winsten hebt gepakt door het spektakel wat zich afspeelt op je beeldscherm.
 •  Door de hoge variantie is Coils of Cash een spannend spel. Een spannend spel dat onder spanning staat. Elke draai kan met een beetje geluk voor mooie prijzen zorgen.
 • Coils of Cash geeft je de mogelijkheid om tot 30.000 keer je inzet terug te winnen.
 • De multiplier kan oplopen tot wel 625 keer de prijs die je pakt op een winnende combinatie.
 • Deze online videoslot is op zowel desktop, als op telefoon en tablet te spelen. Hierdoor kan je op elke plek dit spannende spel spelen.
 • Het spel is een erg makkelijk te spelen slot, maar zeer vermakelijk.
 • Tijdens de gratis spins ronde kan je nog meer gratis spins winnen door meer scatters te draaien tijdens deze ronde.

Nadelen:

 • Het is ons niet helemaal duidelijk wat het thema is, afgezien van het feit dat je in een elektriciteitskast zit.

Wat zijn de winkansen bij Coils of Cash?

Zoals je al eerder in deze review hebt kunnen lezen bedraagt het winstuitkeringspercentage (RTP) van Coils of Cash 96,2%. Dit percentage is niet super mega denderend als het wordt vergeleken met andere, vooral wat oudere online gokkasten, maar ook weer niet gigantisch slecht. Het winstuitkeringspercentage wordt altijd in de vorm van een percentage aangeduid en staat voor het gemiddelde dat theoretisch gezien teruggewonnen kan worden als winst uit een (online) gokspel. Hoe hoger het percentage is, hoe interessanter dit spel zou kunnen zijn voor een speler die mooie winsten wilt pakken.

Naast het winstuitkeringspercentage hebben we bij deze online gokkast te maken met een hoge variantie. De variantie, wat ook wel eens volatiliteit wordt genoemd, is de mate van spreiding van een reeks waarden, ook wel de mate waarin de waarden onderling van elkaar verschillen. Hoe hoger de variantie bij een online gokspel is, hoe meer de onderlinge waarden van elkaar zullen verschillen en hoe meer het van het gemiddelde af zal zitten. Je hebt bij Coils of Cash met een beetje geluk dus kans op hele mooie en hoge prijzen, maar ook kans op dat je het een en ander kan verliezen.

Wij van DutchGamblers willen alle spelers van online videoslots adviseren om ten allen tijden rekening te houden met verantwoord gokken. Ben jij geïnteresseerd geworden in het spelen van een online video slot, of zou je misschien meer te weten willen komen over hoe deze spellen in elkaar steken? Lees dan meer op onze blogpagina. Op deze informatieve pagina kom je handige tips tegen over allerlei verschillende online gokspellen en worden geregeld updates geplaatst. Houdt deze pagina dan ook maar goed in de gaten om helemaal up to date te blijven.

Hoe werken de gratis spins bij Coils of Cash?

Coils of Cash is een online gokkast met een zeer vermakelijke gratis spins ronde. Wanneer je drie of meer scatters weet te draaien zal je deze gratis spins ronde in gaan. Hoe meer scatters je weet te draaien, hoe meer gratis spins je logischerwijs zult ontvangen. Wanneer je 3 scatters weet te draaien zal je 10 gratis spins ontvangen, bij 4 scatters worden het alweer 15 gratis spins, bij 5 scatters krijg je 20 gratis spins en bij 6 scatters krijg je dan natuurlijk 25 gratis spins. Elke scatter die je tijdens de gratis spins ronde draait is goed voor 2 extra gratis spins, wat lekker opschiet. Alle multipliers die je in het basisspel hebt opgebouwd neem je natuurlijk gewoon mee naar deze gratis spins ronde. Het mooie is ook dat deze multipliers tijdens deze ronde niet gereset worden. Het enige wat ze doen is meer waard worden. Deze gratis spins ronde is het dus echt waard. Het gaat in een rap tempo en het geeft je de mogelijkheid om mooie prijzen te pakken.

2.55/5
Coils of Cash
Speel nu direct bij:
5/5
9.1

Ben jij benieuwd naar Coils of Cash?

Coils of Cash is een erg leuke online gokkast die zeer gedetailleerd is uitgewerkt. Ook weet de gameplay erg te verrassen, ook al lijkt deze aan het begin van het spel wat standaard. Er is een erg hoge spanning in deze videoslot, die zeker niet snel zal gaan vervelen. Ben jij ook benieuwd geworden naar Coils of Cash? Klik dan hieren probeer deze gave slot eens uit.

FAQ Coils of Cash

Het RTP (ook wel winstuitkeringspercentage) van Coils of Cash ligt op 96,2%. Dit is gemiddeld gezien een prima percentage voor een online gokkast.

Coils of Cash heeft zeker een gratis spins ronde. Deze ronde wordt geactiveerd wanneer je 3 of meer scatters weet te draaien. Bij 3 scatters krijg je 10 gratis spins, bij 4 scatters krijg je 15 gratis spins, bij 5 scatters krijg je 20 gratis spins en bij 6 scatters in één draai krijg je 25 gratis spins. Daarbij kan je tijdens deze gratis spins ronde ook nog scatters draaien. Voor elke scatter die je draait krijg je 2 extra gratis spins.

Bij Coils of Cash is de minimale inzet €0,10 en de maximale inzet €100,- per ronde. Dit is een vrij brede inzetrange voor een online videoslot.

Je kan bij Coils of Cash op 2.304 verschillende manieren prijzen pakken.

Bij Coils of Cash kan je tot wel 30.000 keer je inzet terug winnen.

Coils of Cash direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.