Booty Bay - Review 2024

% RTP
0
Keer je inzet
0
Euro maximale inzet
0

De ontwikkelaar Push Gaming heeft weer een prachtige slot ontworpen waarbij de zee een hoofdrol speelt. Piraten nemen de hoofdrol in bij deze online gokkast en zijn opzoek naar schatkisten, booty, en dus niet het achterste uiteinde van iemand. De piraterij komt veel voor in de online gokbranche, maar toch weet Push Gaming weer eens een fantastische slot op de markt te brengen.

 • 96,41%: Winstuitkering (RTP)
 • 20.000 keer: je inzet terug winnen
 • €0,10 - €100: inzetrange
 • 5.000 keer: je inzet winnen met Treasure Map Feature
Hoge variantie

Elke spins kan anders zijn

Inzetrange

Minimaal €0,10 en maximaal €100,- per draai

Release datum

15-07-2021

Thema

Piraten, Zee, Tropisch

Hotzone

Win respins, een schatkaart, wilds en meer

Geschiedenislesje

Goed excuus om te spelen

Speel nu direct bij:

5/5
8.8

Booty Bay: Verover de 7 zeeën

Booty Bay is een slot waarbij je zo goed en groot mogelijke clusters moet vormen. Er zijn dus geen vaste winlijnen te vinden in dit spel. Het speelveld is opgebouwd uit 5 rollen en 5 rijen met in het midden een 3 bij 3 geel gemarkeerde zone, wat de Hotzone wordt genoemd. De slot is erg mooi weergegeven met de heldere, kleurrijke visuals en heeft een leuke, meeslepende soundtrack die je naar het Caribische gebied teleporteert. In deze review lees je alles wat je moet weten over deze tropische jacht op schatten.

Hoe werkt Booty Bay?

Booty Bay heeft een redelijk normale lay-out met een speelveld wat uit 5 rollen en 5 rijen bestaat. Hierop is het de bedoeling om clusters van overeenkomende symbolen te vormen. Dit betekent dat ze niet in een rij hoeven te staan, maar aan elkaar moeten grenzen om een winnende combinatie te maken. Deze clusters zijn winnend wanneer ze 6 of meer van dezelfde symbolen bevatten. In het midden van het veld is een zone geel gemarkeerd, dit wordt de Hotzone genoemd en werkt met wild symbolen om functies zoals multipliers of respins te activeren.

Je kan wel verwachten van een stel piraten die op zoek zijn naar schatten dat er sprake is van wat spanning. Dit is ook zeker te merken aan de variantie van Booty Bay, wat ook wel volatiliteit wordt genoemd. Hoe hoger de variantie, hoe meer de onderlinge waarden van elkaar verschillen en hoe meer deze van het gemiddelde af zullen zitten. Daarbij is het winstuitkeringspercentage, het RTP, van deze game 96,41%, wat een mooi percentage is.

Per ronde kan je bij Booty Bay tussen de €0,10 en €100,- inzetten, wat een behoorlijk brede inzetrange is. De symbolen in dit spel bestaan uit bronzen, zilveren en gouden munten, een telescoop, een kompas, een bierpul, de mannelijke piraat, de vrouwelijke piraat en de oude kapitein. Daarbij komen nog de booty en locking wilds, de swirling rapids en de schatkaart. Het hoogst uitbetalende symbool is de kapitein dit 6 tot 50 keer je inzet uit kan betalen. Dit symbool wordt gevolgd door de vrouwelijke piraat die tussen de 2,5 en 25 keer je inzet uit kan betalen.

Graag een voorbeeld zien van Booty Bay?

Om je een idee te geven hoe deze online gokkast gespeeld moet worden, hebben we hier een handige link om je op gang te helpen. Let wel op! Dit soort video’s laten natuurlijk altijd de meest succesvolle winsten zien, verkijk je daar niet op.

Hoe betrouwbaar is Booty Bay?

Booty Bay is volgens ons van DutchGamblers een zeer betrouwbaar spel. Push Gaming is een zeer goede spelontwikkelaar die al voor veel succesvolle videoslots heeft gezorgd. Ze zijn nog steeds hard bezig hun naam op de markt te zetten en wij denken dat ze dit erg goed doen.

Deze online gokkast maakt gebruik van een random number generator (RNG), wat in het Nederlands ook wel een toevalsgenerator wordt genoemd. Deze generator zorgt voor willekeurigheid, wat betekent dat alles wat er in het spel plaatsvindt random gebeurt en niet is voorbedacht. Dit is een tool die ook bij andere online casino spellen, zoals tafelspellen en scratch kaarten, wordt gebruikt.

Wat zijn de voor- en nadelen van Booty Bay?

Voordelen:

 • Bij Booty Bay heb je te maken met een heel mooi winstuitkeringspercentage (RTP) van 96,41%
 • Je hebt hele mooie en leuke extra features wat het spel erg leuk maakt en echt iets toevoegt door de afwisseling
 • Als je van zomerse sferen, witte stranden, strakblauwe zee en piraten houdt is deze gokkast echt een aanrader
 • Booty Bay is erg mooi weergegeven. De slot ziet er zeer verzorgd uit, met mooie symbolen, maar ook een mooie
 • De Hotzone is een leuke toevoeging aan dit spel wat je niet vaak ziet bij online gokkasten

Nadelen:

 • Doordat Push Gaming al hele mooie, hoogwaardige gokkasten heeft gemaakt verwachtten wij iets meer van hen met deze slot.
 • Wij missen toch echt een gratis spins feature bij dit spel. Natuurlijk heb je een aantal respins, maar een gratis spins ronde was niet verkeerd geweest.

Wat zijn de winkansen bij Booty Bay?

Zoals we al eerder hadden aangegeven in deze review ligt het winstuitkeringspercentage (RTP) van Booty Bay op een heel mooi percentage van 96,41%. Dit is voor een online videoslot een mooi percentage, zeker gezien het feit dat die redelijk nieuw is. Oudere slots hebben vaak een wat hoger percentage, omdat hier vroeger op geconcurreerd werd. Naast dit mooie winstuitkeringspercentage heb je als speler van dit spel kans om tot wel 20.000 keer je inzet terug te winnen.

Wij van DutchGamblers willen alle spelers van online gokkasten en andere spellen adviseren ten alle tijden rekening te houden met verantwoord gokken. Ben jij geïnteresseerd of heb je interesse gekregen in het spelen van online gokken of wil je meer te weten komen over hoe dit in elkaar steekt? Lees dan meer op onze blogpagina. Op deze pagina zal je informatieve teksten tegenkomen met daarin handige tips die betrekking hebben op allerlei verschillende spellen. Ook worden er geregeld updates geplaatst. Houdt deze pagina dus maar goed in de gaten om niks te missen.

Hoe werken de bonus features bij Booty Bay?

Push Gaming heeft heel wat verschillende bonus features in Booty Bay gestopt die je zal tegenkomen bij het spelen van deze slot. Maar liefst 6 stuks. We zullen per feature in gaan over de werking ervan en wat je er mee kan winnen.

Hotzone Feature: De Hotzone is het geel gemarkeerde vlak in het midden wat 3 rollen bij 3 rijen bedekt. Wanneer er een Booty Wild op de Hotzone terecht komt zal de Hotzone Feature geactiveerd worden, wat betekent dat je onbeperkte respins krijgt. Tijdens deze respins verschuiven alle wilds naar een aangrenzende positie. Wanneer een wild naar een nieuwe positie in de Hotzone verschuift wordt de multiplier waarde met +1 gedaan. De respins stoppen pas wanneer alle wilds de Hotzone uit zijn.

Booty Wilds Feature: De Booty Wilds Feature komt in de vorm van een schatkist. Deze schatkist vervangt alle standaard symbolen wanneer die deel uitmaken van een winnende combinatie. Deze schatkisten kunnen ook nog eens afgeleverd worden met multipliers die de winsten van je inzet kunnen vergroten.

Locking Wilds Feature: Wanneer er een Locking Wild verschijnt, een stenen schedel met een slot eromheen, zal de Locking Wilds Feature van start gaan. Wanneer dit gebeurt zullen alle Booty Wilds die zich nog in de Hotzone bevinden worden vastgenageld aan hun positie en er zullen 3 respins plaatsvinden. Door elke respins zal de multiplier waarde van de Booty Wilds toenemen met +1. Wanneer er een nieuwe wild op het speelveld landt zal dit de 3 respins resetten.

Swirling Rapids Feature: Wanneer er een Swirling Rapids symbool landt, een rotsblok met waterval er onderuit, wordt de Swirling Rapids Feature geactiveerd. Alle Booty Wilds die zich buiten de Hotzone bevinden worden hiernaartoe verplaatst, waarna hun multiplier waarde met +1 zal gaan.

Treasure Map Feature: Wanneer er een schatkaart symbool land zal de Treasure Map Feature worden geactiveerd. Op het moment dat de schatkaart zich ontvouwt zal je 6 prijzen zien die vervolgens geschud worden. Hierna kan je een verborgen prijs kiezen die zich vervolgens opent. De volgende prijzen kan je winnen

 • Een geldbedrag tussen 1 en 5.000 keer je inzet
 • Een Locking Wild symbool die de Locking Wilds Feature zal activeren
 • Een Swirling Rapid symbool die de Swirling Rapid Feature zal activeren
 • Een Booty Wilds symbool die in het basisspel zal fungeren als wild.

Triple Wild Lock Feature: Als laatst hebben we nog de Triple Wild Lock Feature. Deze feature wordt geactiveerd wanneer je 3 nieuwe Booty Wilds op je rollen landt. Wanneer dit gebeurt zullen de wilds in de Hotzone worden vergrendeld en zullen er 3 respins volgen. De multipliers van de wilds zullen per spin met +1 verhoogd worden, de Booty Wilds buiten de Hotzone zullen nog wel rond bewegen. Wanneer er weer een nieuwe Booty Wild de Hotzone in komt zullen de 3 respins herladen worden.

3.5/5
Booty Bay
Speel nu direct bij:
5/5
8.8

Review: ben jij benieuwd naar Booty Bay?

Booty Bay is een zeer vermakelijke schatzoekers tocht. Deze online gokkast is heel geschikt voor zowel de beginnende speler, als de meer ervaren speler. Het is namelijk een makkelijk spel om te spelen, maar voor de ervaren speler een leuke variant op de bekende spellen. De uitgebreide features zorgen ervoor dat je niet verveelt zal raken en de mooie visuals en heerlijke soundtrack nemen je mee naar het Caribisch gebied. Ben je benieuwd geworden naar Booty Bay, klik dan hier en probeer deze slot eens uit!

FAQ Booty Bay

Het winstuitkeringspercentage (RTP) bij Booty Bay bedraagt 96,41%. Dit is gemiddeld gezien een vrij hoog percentage, vergeleken met andere online gokkasten die de afgelopen tijd zijn uitgekomen.

De inzetrange van Booty Bay is behoorlijk breed. Je kan per ronde je inzetten doen van minimaal €0,10 en maximaal €100,- per speelronde.

Het is moeilijk om te zeggen hoe veel verschillende mogelijke manieren er zijn om prijzen te pakken bij Booty Bay. Je maakt winnende combinaties door clusters te vormen. Deze clusters kunnen allerlei verschillende vormen en maten hebben. Daarom houden we het op heel veel verschillende manieren om te winnen.

Je kan bij Booty Bay, met natuurlijk een flinke dosis geluk, tot wel 20.000 keer je inzet terug winnen. Dit is natuurlijk een enorme uitzondering dat dit zal gebeuren, waardoor we bewust zeggen, een flinke dosis geluk. Wanneer je prijzen wint van 1.000 keer je inzet mag je al enorm blij zijn. Natuurlijk is het in theorie nog steeds wel mogelijk die 20.000 keer je inzet te winnen.

De Hotzone is het geel gemarkeerde vlak in het midden wat 3 rollen bij 3 rijen bedekt. Wanneer er een Booty Wild op de Hotzone terecht komt zal de Hotzone Feature geactiveerd worden, wat betekent dat je onbeperkte respins krijgt.

Booty Bay direct spelen?

Bonus:
100% tot
€200
+
25 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.