Straight flush

Net onder de eerder benoemde royal flush heb je de straight flush. zoals hierboven genoemd is een straight flush een kaartencombinatie waarbij je uit een suit vijf opeenvolgende nummers hebt. Bijvoorbeeld harten 2,3,4,5 en 6. De kans op een Straight Flush is heel klein, namelijk 1 op de 72.193 handen. Als we hier procenten van maken dan is de kans op een straight flush 0,00139%, dit ziet er nog erger uit dan 1 op de 72.193.

Wat is de hoogst mogelijke straight flush? #

De hoogst mogelijke straight flush die behaald kan worden is de kaartencombinatie 9,10, J, Q en K. Deze kaartencombinatie verslaat iedere andere straight flush en verliest alleen van een royal flush. De slechtste straight flush is de kaartencombinatie waarbij het loopt van de aas tot en met de vijf. Als je een straight flush hebt zul je eigenlijk altijd winnen. Maar doordat de kans om een straight flush te halen zo klein is, is het erg moeilijk om eraan te komen.

FAQ Straight flush: #

Hoe hoog is de pokerhand Straight Flush? #

Een Straight Flush is een zeer sterke pokerhand die onder de Royal Flush ligt. Het is dus na de Royal Flush de sterkte pokerhand.

Welke kaarten combinaties moet je hebben voor een Straight Flush? #

Bij een Straight Flush moet je vijf opeenvolgende nummers hebben. Zoals: harten 2,3,4,5,6.

Hoeveel kans heb je op een Straight Flush? #

Je hebt helaas bijna geen kans op een Straight Flush. Dit is namelijk 1 op de 72.193 handen. Je hebt dus ongeveer 0,00139%, kans.

Wat is de hoogste kaartencombinatie met een Straight Flush? #

De hoogst mogelijke straight flush die behaald kan worden is de kaartencombinatie 9,10, J, Q en K.

Wat is de laagste kaarten combinatie met een Straight Flush? #

De slechtste straight flush is de kaartencombinatie waarbij het loopt van de aas tot en met de vijf.

Door gebruik te maken van DutchGamblers bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.