Globale uitleg inleg poker

Online Poker spelen in Nederland? Wij leggen je graag meer uit over de verschillende manieren van inleggen. We gaan hieronder (op globale wijze) in op verschillende manieren waarop jij kunt deelnemen aan een online potje poker.

Online Toernooipoker:  #

Hierbij koop je een ticket en ontvang je een vast aantal fiches (soms met rebuy mogelijkheid).

Dan speel je met een (soms vastgesteld, soms open want het is immers online) aantal spelers. Vanaf een bepaald punt begin je in de prijzen te vallen. Hoe dichter je bij de finaletafel komt, hoe groter je kansen worden. Uiteindelijk gaat het prijzengeld (wat dus een verdeling is van de inleg van alle spelers minus bijdrage aan het online casino) keihard omhoog vanaf p5 (meestal).

Online Cashgames: #

Hierbij poker je letterlijk met je eigen bankroll. Vaak een speelstijl waar online pro’s op 10 tafels tegelijk spelen (wellicht niet meer mogelijk met NL wetgeving) en enkel de AA, AK of hoge pair handen spelen. Op basis van kansberekening, wanneer zij niet op tilt slaan.

Sit & Go Poker: #

Werkt hetzelfde als toernooipoker in grote lijnen. Echter waar toernooipoker vaak op vastgestelde momenten plaatsvindt, beginnen Sit & Go Toernooien direct wanneer het vastgestelde aantal spelers behaald is.

Gambling Poker Cards and Money Coins Photo

Satelliet Toernooi: #

Soms zijn er enorme pokertoernooien (denk aan de ouderwetse Sunday Millions van Pokerstars) waarbij entreegeld flink is (vanaf 150€ bijvoorbeeld).

 In plaats van dit flinke bedrag neer te leggen, kun je door satelliet toernooien te winnen, ook een gratis ticket ontvangen voor het grote toernooi.

Meer leren over poker? Houd dan onze pagina over poker goed in de gaten!

Wil jij weten welke pokercombinaties je allemaal kunt maken? Lees dan ons informatieartikel: Poker combinaties: wat is de beste poker hand?

FAQ Globale uitleg inleg poker #

Hoe zet je in bij online pokertoernooien? #

Hierbij koop je een ticket en ontvang je een vast aantal fiches (soms met rebuy mogelijkheid).

Hoe zijn je winkansen bij een online pokertoernooi? #

Vanaf een bepaald punt begin je in de prijzen te vallen. Hoe dichter je bij de finale tafel komt, hoe groter je kansen worden.

Hoe zet je in bij Online Cashgames? #

Hierbij poker je letterlijk met je eigen bankroll.

Hoe werkt het inzetten bij Sit & Go poker? #

Werkt hetzelfde als toernooipoker in grote lijnen.

Hoe werkt het inzetten bij een Satelliettoernooi? #

In plaats van dit flinke bedrag neer te leggen, kun je door satelliet toernooien te winnen, ook een gratis ticket ontvangen voor het grote toernooi.

Door gebruik te maken van DutchGamblers bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.