Sassy Bingo - Review 2024

Cent minimale inzet
0
Euro maximale inzet
0
Winlijnen
0

Sassy Bingo is een interessant spel dat het bingo spel combineert met gokkastelementen. Het is ontwikkeld door Microgaming, een gerenommeerde spelontwikkelaar met meerdere bekende spellen op zijn naam. Met een RTP van 93,76% en een gemiddelde variantie biedt het spel een spannende spelervaring. Tijdens het basisspel is het doel om 3 identieke symbolen te krijgen op een van de 9 winlijnen, te beginnen vanaf de linkerkant van het speelveld. In de bonusronde ga je voor het voltooien van specifieke patronen op de bingokaarten.

 • Aantal bingokaarten: 4 bingokaarten;
 • Features: scatter symbolen;
 • Inzetrange: €0,09 tot €90 per spin.
Variantie van dit spel

De variantie gedurende het spel is gemiddeld

Een bekende spelontwikkelaar

Het spel is ontwikkeld door de betrouwbare ontwikkelaar, genaamd Microgaming

Het speelveld

Dit bestaat uit 5 rollen en 3 rijen

De patronen

Specifieke patronen als een volle kaart

De minimale inzet

De minimale inzet bedraagt € 0,09

De maximale inzet

De maximale inzet bedraagt € 90

Wat is Sassy Bingo?

Ben je een fan van online bingo spellen? Dan is Sassy Bingo, ontwikkeld door Microgaming, wellicht het juiste spel voor jou! Wat Sassy Bingo zo bijzonder maakt, is dat het de elementen van zowel een gokkast als een bingospel combineert. In feite is het thema van Sassy Bingo gebaseerd op bingo, maar dan in de vorm van een gokkast. De game heeft prachtige graphics en biedt urenlang entertainment, vooral dankzij het boeiende bonusspel.

In onze review van Sassy Bingo delen we belangrijke informatie over dit spel, zodat je goed voorbereid bent als je besluit om Sassy Bingo te proberen. Een goede voorbereiding is immers essentieel, zoals het gezegd wordt! Hier vind je alle details die je nodig hebt om te weten wat je kunt verwachten wanneer je een gokje wilt wagen met Sassy Bingo. Wil je nog meer kennis over bingo? Lees dan ons informatie artikelBingo”.

Hoe werkt Sassy Bingo?

Het is verstandig om je goed te verdiepen in hoe het spel werkt, zodat je geen onaangename verrassingen tegenkomt tijdens het spelen. Bij DutchGamblers delen we graag onze kennis, en hieronder geven we een duidelijke uitleg van hoe Sassy Bingo gespeeld wordt. Zo kun je goed voorbereid aan het spel beginnen. Wil je eerst meer weten over de soorten bingo spellen? Lees dan ons informatie artikelBingo varianten”.

Voordat je begint met spelen in Sassy Bingo, bepaal je zelf je inzet. De minimale inzet is € 0,09 en de maximale inzet bedraagt € 90 per spin, waardoor er een brede inzetrange beschikbaar is. Het speelveld van dit boeiende spel bestaat uit 5 rollen en 3 rijen, waarop je zowel fruitsymbolen als bingoballen tegenkomt.

Er zijn in totaal 9 winlijnen die over het speelveld lopen, en deze moeten altijd van links naar rechts beginnen om geldig te zijn. Als speler probeer je winnende combinaties te vormen op deze 9 winlijnen. Naast het basisspel biedt Sassy Bingo ook een interessante bonusronde, waar we later meer over zullen vertellen. Het RTP (Return to Player) percentage van Sassy Bingo is 93,76%.

De betrouwbaarheid van Sassy Bingo

Betrouwbaarheid is van essentieel belang om te verifiëren voordat je besluit om te spelen bij een online kansspel. We hebben grondig onderzoek gedaan en willen graag onze bevindingen delen met jou. Het is cruciaal dat onze spelers zich bewust zijn van de risico's van gokken bij onbetrouwbare spellen.

Sassy Bingo is een betrouwbaar online bingospel! Hoe weten we dat? Het spel is ontwikkeld door de gerenommeerde spelontwikkelaar Microgaming. Deze ontwikkelaar staat bekend om het leveren van betrouwbare spellen, en dat geldt ook voor ons bij DutchGamblers! Alle spellen die je via onze website speelt, zijn betrouwbaar. Je kunt dus met een gerust hart een gokje wagen bij Sassy Bingo!

De voor- en nadelen van Sassy Bingo

Om er zeker van te zijn of Sassy Bingo de juiste keuze voor jou is, kun je overwegen om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing nemen en heb je een beter idee van wat je kunt verwachten. Hier is een overzicht.

Voordelen:

 • Betrouwbaar;
 • Spannend;
 • Toegankelijk; 
 • Mooie winkansen;
 • Een bonusronde;
 • Vernieuwend;
 • Leuk thema.

Nadelen:

 • Geen live chat.

De winkansen en strategieën van Sassy Bingo

We begrijpen dat winnen in Sassy Bingo aantrekkelijk kan zijn, en we delen graag meer informatie over de winkansen van het spel. Het is echter van cruciaal belang om te benadrukken dat gokken in de eerste plaats voor plezier moet zijn en niet mag worden gezien als een manier om verloren geld terug te winnen.

Het is essentieel om verantwoordelijk te gokken en alleen met geld te spelen dat je kunt missen. Plezier hebben tijdens het spelen staat voorop, en het is belangrijk om bewust te zijn van de mogelijke risico's van gokken. Wil je toch liever een ander bingo spel spelen? Geen probleem, bekijk de spellenBingo Billions” en "Thunderstruck 2 Video Bingo”.

De winkansen

Na het spelen van Sassy Bingo zijn we enthousiast over de winkansen van het spel. Dankzij de gemiddelde variantie ontvang je tijdens het basisspel regelmatig prijzen. Het RTP van 93,76% ligt inderdaad iets onder het gemiddelde van 95%, maar het is belangrijk op te merken dat RTP niet de enige factor is die de spelervaring bepaalt. Tijdens het bonusspel maak je namelijk ook kans op mooie winsten, vooral als je erin slaagt om 3 scatter symbolen te draaien. Dit voegt zeker een extra spanningsniveau toe aan het spel.

De strategieën

Zijn er bepaalde strategieën die je kunt aanhouden om je winkansen te vergroten tijdens het spelen van Sassy Bingo? Voor zover wij weten is de enige strategie, die kan zorgen voor aanzienlijke winsten, hogere inzetten plaatsen. Wanneer je met meer geld speelt, is de prijs automatisch een stuk hoger bij een winst! Wij raden deze tip enkel aan voor spelers die al enige ervaring en kennis hebben wat betreft online bingo spelen!

Het speelscherm en de live chat van Sassy Bingo

Ons doel is om je zo volledig mogelijk te informeren over Sassy Bingo, daarom willen we graag meer details delen over het speelscherm en eventuele extra functies die Sassy Bingo te bieden heeft.

Het speelscherm

Het speelscherm van Sassy Bingo is prachtig vormgegeven en we hebben zeker geen klachten over de graphics. Onze complimenten gaan uit naar de gerenommeerde spelontwikkelaar Microgaming. Naast de mooie graphics is het speelveld ook overzichtelijk, wat het spel toegankelijk maakt voor zowel beginnende als ervaren spelers. Hierdoor kun je gemakkelijk zien welke combinaties welke prijzen opleveren en meer.

De live chat

Sassy Bingo biedt geen live chat functie, maar wij van DutchGamblers hebben dit tijdens het spelen van Sassy Bingo niet gemist. Integendeel, het boeiende spelverloop hield ons zo bezig dat we geen behoefte hadden aan een live chat. Het interessante spel op zichzelf zorgde voor voldoende entertainment.

De patronen en symbolen van Sassy Bingo

Zoals eerder vermeld, is Sassy Bingo een online gokkast met bingo als thema, wat voor een verfrissende en vernieuwende ervaring zorgt volgens DutchGamblers. In dit deel van onze Sassy Bingo review gaan we dieper in op de symbolen en eventuele patronen die je kunt vormen om winnende combinaties te maken. Meer informatie wat betreft andere bingo spellen? Lees dan onze blogGamepoint Bingo online”.

Dankzij de boeiende mix worden de traditionele fruitsymbolen omgetoverd tot speciale bingo ballen, waardoor dit slot, met zijn combinatie van gokken en bingo, een unieke uitstraling krijgt. Het lijkt zelfs meer op een online bingo ervaring. Om te winnen in Sassy Bingo, moet je 3 van dezelfde symbolen naast elkaar op een van de winlijnen laten landen. Belangrijk is dat de combinatie altijd vanaf de linkerkant moet beginnen. Als dit niet het geval is, zal de combinatie helaas niet meetellen voor een mooie winst. Hoeveel de patronen en/of symbolen waard zijn, wordt duidelijk aangegeven tijdens het spelen van Sassy Bingo.

De bonusronde van Sassy Bingo

Zoals eerder genoemd, heeft Sassy Bingo een boeiende bonusronde die zeker het vermelden waard is. We zijn enthousiast en delen graag onze kennis hierover! Dus, hoe werkt de bonusronde en welke prijzen kun je verwachten? Eerst meer informatie over de legale online casino’s in Nederland? Lees dan onze blogBetCity krijgt antiwitwas boete van 3 miljoen euro!”.

Het bonusspel van Sassy Bingo

In het basisspel van Sassy Bingo zijn niet alleen uitbetalende symbolen aanwezig, maar ook enkele interessante scatter symbolen. Wat er precies gebeurt wanneer je een combinatie van 3 scatter symbolen op het speelveld vormt, is dat de bonusronde wordt geactiveerd! Microgaming heeft inderdaad goed werk verricht, want de bonusronde in Sassy Bingo verloopt anders dan in veel andere online bingo spellen met een gokkast element.

De bonusronde van Sassy Bingo lijkt op een online bingospel. Als speler ontvang je 4 bingo kaarten om mee te beginnen. Het doel tijdens het bonusspel is om specifieke patronen te voltooien op de bingokaarten. Naast het voltooien van patronen levert een volle bingokaart uiteraard ook een prijs op!

3.25/5
Sassy Bingo

Sassy Bingo spelen?

Sassy Bingo, ontwikkeld door Microgaming, biedt een interessante combinatie van een gokkast en een bingospel. Het spel heeft in totaal 9 winlijnen, waarop spelers proberen om 3 identieke symbolen te laten landen om aantrekkelijke prijzen te winnen, vooral tijdens de boeiende bonusronde. Als je erin slaagt om 3 scatters te laten landen, kunnen de beloningen nog groter worden. Sassy Bingo heeft een gemiddelde variantie en een brede inzetrange, variërend van € 0,09 tot € 90 per spin. Wacht niet langer en ervaar dit opwindende spel zelf!

FAQ Sassy Bingo

In totaal zijn er 9 soorten winlijnen.

Dit doe je door het vormen van 3 identieke symbolen, beginnende aan de linkerkant.

Voor zowel ervaren als beginnende spelers!

Ja, daardoor kunnen de spanningen hoog oplopen…

De inzetrange loopt van € 0,09 tot € 90.

Sassy Bingo direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.