Book of Anubis - Review 2024

% RTP
0
Euro maximale inleg
0
Maal je inzet: maximale multiplier
0

Book of Anubis Online is een online gokkast met het centrale thema van het oude Egypte. Tijdens het spelen van Book of Anubis Online kom je in een wereld terecht waar het mysterieuze en heimelijke thema op een prima grafisch vormgegeven manier tot uiting komt. De return to player van de online gokkast is 95,45%, net wat onder het industriegemiddelde dus. Verder heeft Book of Anubis Online een behoorlijk hoge variantie: de uitkomsten van de spins zullen dus sterk kunnen verschillen. Inzetten doe je met een vast bedrag per draai wat kan lopen van 0,10 euro tot 50 euro, voor ieder is er wel een geschikt bedrag dus. Winnen doe je op een van de 10 winlijnen, de maximale multiplier die hiermee gepaard gaat is 5.000 maal je inzet.

 • Hoge variantie: elke spin is weer anders
 • Klassiek thema: oude Egypte verveelt nooit
 • Betrouwbare provider: Stakelogic is betrouwbaar
Hoge variantie:

de uitkomst van elke spin zal dus anders zijn.

Gaaf thema:

Waan je weg door het oude Egypte.

Hartslagverhogend:

Spannende free spin ronde.

Van €0,10 tot €50:

Voor ieder een geschikt bedrag om in te zetten.

Makkelijk om te spelen:

easy gameplay.

Mooi vormgegeven:

Inclusief sfeermakende symbolen.

Speel nu direct bij:

5/5
8.9

Book of Anubis spelen

Je eerste ingeving zou wellicht kunnen zijn dat er een online gokkast is geproduceerd met het centrale thema van het huis Anubis, de bekende tienerserie op Nickelodeon. Dit is echter niet het geval: het mysterieuze huis heeft in het geval van de desbetreffende gokkast plaats moeten maken voor de oud Egyptische god Anubis. Dit wezen had een mensenlichaam met een jakhalzen hoofd, en was een van de belangrijkste goden van het oude Egypte.

The book of Ra is en was een onwijs populaire gokkast, mede vanwege het thema. Geen wonder dat onwijs veel producenten dit thema hebben gekopieerd, zo ook het bekende bedrijf Stakelogic. Book of Anubis is een gokkast met een vaak geïmiteerd thema, maar heeft de gokkast verder wel unieke functies? DutchGamblers heeft het een en ander voor jou uit elkaar gezet: de werking, de symbolen, de winkansen, de bonus en natuurlijk hoor je van ons ook het specialistische eindoordeel, dus blijf vooral lezen!

Book of Anubis slot: hoe werkt de online gokkast?

Book of Anubis is een online gokkast die, net zoals heel veel slots, behoorlijk is geïnspireerd op the Book of Ra. Je moet te midden van Egyptische symbolen, typerende muziek en een smaakmakende achtergrond proberen zoveel mogelijk monies op te eisen. Andere online gokkasten met het centrale thema van het oude Egypte zijn bijvoorbeeld the Book of DeadLegacy of Dead, Golden Glyph 2 Online en Legacy of Egypt.

In totaal speel je Book of Anubis op 5 rollen, met 3 symbolen per rol. In totaal zijn er 10 winlijnen bij de online gokkast. Je verkrijgt winnende combinaties door drie identieke symbolen te verkrijgen, startend vanaf de linkerzijde. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,45%, wat wel een klein minpuntje is, gezien het feit dat het net wat onder het industriegemiddelde ligt.

In totaal zijn er dus 10 winlijnen bij the Book of Anubis. Je kan zelf bepalen hoeveel je in wilt zetten op 1 winlijn. De minimale inleg is 0,10 euro, dus 0,01 euro per winlijn. Het maximum is hierbij 10 munten van 0,50 per winlijn, dus een maximum van 50 euro. Verder heeft Book of Anubis een behoorlijk hoge variantie, wat inhoudt dat de uitkomsten van je inzetten flink kunnen schommelen. We kunnen het niet vaak benadrukken, maar gok daarom altijd veilig en verantwoord.

De symbolen van Book of Anubis Online in een notendop

Bij een online gokkast met het oude Egypte als centraal thema, horen natuurlijk ook dergelijke symbolen. De laag betalende symbolen, de 10 tot en met aas, zijn goed voor maximaal 15 maal je inzet. In totaal zijn er 4 symbolen die veel uitbetalen: de god Anubis, de farao, de kever en het vogel symbool. Evident is Anubis het meest waard, dit mythische wezen kan 500 maal je in inzet waard zijn wanneer je deze 5 maal hit. De farao is 200 maal je inzet waard en de kever en vogel zijn 75 maal jouw inzet waard. Leuk feitje: wanneer je deze mooi vormgegeven authentieke symbolen 2 maal op je beeldscherm tevoorschijn tovert dan kun je al een prijs winnen. Het boek van Anubis is het wild- en scatter symbool. Het dient hierbij dus als tussenvoegsel tussen twee symbolen, maar tegelijkertijd kan je ook de free spin ronde hiermee activeren.

Book of Anubis review: is het een betrouwbare gokkast?

Book of Anubis Online is geproduceerd door een bedrijf uit ons eigen kikkerlandje: Stakelogic. Het Nederlandse bedrijf is relatief nieuw in de markt: sinds 2014 bestaat het bedrijf. Door de jaren heen heeft het bedrijf behoorlijk wat awards gewonnen omtrent betrouwbaarheid en veiligheid. Met veel awards en certificaten op zak behoort dit bedrijf qua veiligheid absoluut tot de top. Dit zien we absoluut terug bij Book of Anubis Online. De online gokkast is van hoge kwaliteit en we kunnen vaststellen dat het een betrouwbare slot is.

Wat zijn de voor- en nadelen van Book of Anubis

Het oude Egypte, wat moeten we erover zeggen. Tientallen keren is er een online gokkast geproduceerd die een dergelijk thema heeft, maar eigenlijk verveelt het nooit. Vrijwel altijd zijn het mooi vormgegeven online gokkasten en hebben ze altijd een erg prettige gameplay. DutchGamblers heeft alle voor- en nadelen van Book of Anubis voor jou op een rijtje gezet.

Voordelen:

 • Easy en prettige gameplay
 • Zeer spannende free spin ronde
 • Mooi vormgegeven
 • Klassiek thema
 • Hoge winsten komen regelmatig voor in het basisspel

Nadelen:

 • Lage return to player
 • Geen optie om bonus te kopen
 • Voor sommige spelers een te hoge volatiliteit

Wat kun je winnen bij Book of Anubis

Het theoretische uitbetalingspercentage, de RTP, ligt op 95,45%. Het gemiddelde van online gokkasten ligt op 96%, dus dat is wel een minpuntje van Book of Anubis. Wil je liever een online gokkast met een hogere RTP? Probeer dan eens Pirate Kingdom MegawaysSticky Bandits Wild Return of Gonzo’s Quest Megaways. 

Inzetten doe je bij Book of Anubis met een vast bedrag per draai, wat kan lopen van 0,10 euro tot 50 euro. De maximale multiplier die aan de online gokkast verbonden zit is 5.000 maal je inzet. De theoretische maximale winst is dus 250.000 euro. Winnen is natuurlijk altijd leuk, maar er gaat behoorlijk wat schuil achter het proces van winnen. Er zitten behoorlijk wat aspecten achter gokken, neem daarom eens een kijkje op onze pagina: Online Casino Nederland.

De kans is het hoogst dat je hoge multipliers ontvangt tijdens de free spin ronde, die je activeert door 3 wilds te draaien. Echter, Book of Anubis Online heeft een behoorlijk hoge variantie. Mede hierdoor komt het best vaak voor dat er al in het basisspel behoorlijk hoge winsten voorkomen.

Hoe werkt de bonusgame van Book of Anubis Online?

Het scatter symbool is, de naam van de slot zegt het al, het boek van Anubis. Deze neemt tevens ook nog eens de vorm aan van het wild symbool. Naast dat je sowieso hiermee een prijs wint krijg je ook toegang tot de bonus, en ontvangt hier 10 free spins. Voor de kenners van Book of Ra, hij is vrijwel identiek aan die bonus game. Voor de niet-kenners, blijf vooral even doorlezen. Voor dat de free spins starten ontvang je een speciaal Expanding Symbool. Je hoopt dat dit een van de symbolen is met een hoge waarde. Wanneer je deze verkrijgt op je beeldscherm zal deze uitklappen over de gehele rol, je kan dus flinke winsten pakken indien je een hoog symbool als de god Anubis of de Farao bemachtigt.

3.95/5
Book of Anubis
Speel nu direct bij:
5/5
8.9

Book of Anubis eindoordeel

Book of Anubis, tja, wat moeten we er allemaal over zeggen. Allereerst de twee minpuntjes. De return to player is wat aan de lage kant van de online gokkast. Ook het thema en de werking van de online gokkast zijn niet heel origineel, en al vaak nagedaan. Desondanks is de gameplay van Book of Anubis Online behoorlijk chill en ziet het format er degelijk uit. Bovendien kun je door de hoge variantie in het basisspel al flinke winsten bemachtigen, al helemaal wanneer je de spannende free spin ronde activeert. Al met al is Book of Anubis dus een degelijke online gokkast met een prima amusementswaarde. 

FAQ Book of Anubis

Het thema is, geïnspireerd op de gokkast the Book of Ra, het oude Egypte.

Er zijn in totaal 10 winlijnen. Op elke winlijn kun je tussen de 0,01 euro en 5 euro inzetten.
De totale variatie aan inzetten loopt dus vanaf 0,10 euro tot 50 euro.

Zeker, deze activeer je door 3 scatters te draaien en hier ontvang je 10 free spins. Voordat de ronde begint krijg je random een Expanding Wild symbol.

Behoorlijk. Dit houdt in dat de uitkomsten van elke spin anders zal zijn.

De maximale multiplier is 5.000 maal je inzet. Met een maximale inleg van 50 is je maximale winst dus 250.000 euro.

Book of Anubis direct spelen?

Bonus:
200 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.