Reactoonz Online

Reactoonz Online is een dynamische cascading game waarbij jij de beste combinaties moet maken. Hoe uitgebreider en vaker er gecombineerd wordt, hoe meer je wint. Dit kan oplopen tot meer dan 5.000 keer de inzet en het RTP ligt op 96,5%! 

Lees hier over andere online slot Reviews door DutchGamblers, of houd onze blogpagina in de gaten voor de leukste gokfeiten en nieuwtjes.

 • De echte fan van cascading games zal zich hier enorm mee vermaken
 • Het spel is voor geschikt voor zowel ervaren als beginnende spelers
 • De visuals binnen dit spel zijn erg mooi, kleurrijk en van hoge kwaliteit

5.000x

Je inzet terug winnen

96,5%

Winstuitkeringspercentage

€0,20

Minimale inzet

€100

Maximale inzet

Reactoonz Online, maak de beste combinaties!

Reactoonz Online is een leuke, eenvoudige en kleurrijke cascading game die bestaat uit 7 rijen X 7 kolommen. Door zijn prachtige beelden en de dynamische speelwijze is dit spel erg leuk om te spelen en kan het al snel één van jouw favorieten spellen worden. Anders dan andere gokspellen, zijn de winsten die worden verkregen uit Reactoonz het resultaat van eenvoudige of complexe combinaties van 5 of meer symbolen die met elkaar geclusterd zijn.

De Reactoonz ‘poppetjes’ kunnen op de meest vreemde vormen combinaties vormen! Dit is dus weer wat anders dan het ‘ouderwetse winlijnen principe’. Dit zijn clusters waarbij de iconen elkaar in verticale-, horizontale- of in beide richtingen raken. Deze videoslot is één van de meest flexibele slots als het gaat om inzetomvang, met tot wel vijftien verschillende muntwaarden om uit te kiezen. Hierdoor is dit spel voor iedereen op een prettige manier te spelen. Daarnaast is Reactoonz van Online Slot Ontwikkelaar Play’n GO een van de meest populaire slots ooit gemaakt, naast bijvoorbeeld Online Videoslot Bonanza Megaways

Winstuitkerings

percentage

Het winstuitkeringspercentage is 96,5%

Inzetmogelijkheden

Veel inzetmogelijkheden, van minimaal 0,20 tot maximaal 100 euro

Bonusronde

Reactoonz bevat een Bonusronde wanneer de juiste combinaties zijn gemaakt

Wat zijn de Reactoonz features?

Reactoonz Online beschikt ook over een willekeurige feature die wordt geactiveerd wanneer je er in slaagt te winnen met een totaal van 25 symbolen. Door combinaties te maken zal de Quantum Leap-meter, rechts in het scherm, opladen. Wanneer deze meter volledig gevuld is wordt er een willekeurige Quantumfeature geactiveerd. Reactoonz beschikt over vijf verschillende Quantumfeatures: Alteration, Demolition, Implosion, Incision en Gargantoon.

Alteration

Alteration zorgt ervoor dat één willekeurig éénogig symbool, samen met alle overeenkomende symbolen verandert in een ander symbool. Let op: Deze symbolen kunnen niet veranderen in een ‘wild’ symbool.

Demolition

Wanneer Demolition wordt geactiveerd worden alle éénogige symbolen vernietigd. Hiervoor komen nieuwe willekeurige symbolen in de plaats.

Implosion

Bij de activatie van Implosion worden er drie tot zes symbolen in ‘wilde symbolen’ verandert. Hierbij worden per getransformeerd ‘wild’ symbool de vier direct aangrenzende symbolen vernietigd.

Incision

Incision zorgt ervoor dat er een kruis over het gehele raster wordt gevormd om vervolgens een willekeurig symbool in het midden van het raster te plaatsen. Dit kan ook een ‘wild symbool’ zijn.

Gargantoon

De Gargatoon is de Bonusronde in Reactoonz. Wanneer Gargantoona wordt gactiveerd wanneer je de vier hierboven genoemde features hebt verzameld en in het totaal vijf keer de Quantum Leap-meter gevuld hebt. Deze Quantumfeature komt in drie fases. Bij de eerste fase verschijnt er één ‘wild symbool’ met een grootte van 3x3 vakjes op een willekeurige plek in het raster. In de tweede fase verschijnen er twee ‘wilde symbolen’ met beide een grootte van 2x2 vakjes op willekeurige plekken in het raster. Als laatst verschijnen er negen ‘wilde symbolen’ van elk één vakje op een willekeurige plek in het raster. Deze achtereenvolgende wilde symbolen zorgen vaak voor grote uitbetalingen.

Hoe betrouwbaar is Reactoonz Online

Volgens ons is Reactoonz Online een heel betrouwbaar spel. Dit kunnen wij stellen door de Zweedse softwareontwikkelaar Play’n GO die al langere tijd een grote speler is binnen de sector en hier een goede naam hebben opgebouwd. Deze ontwikkelaar innoveert al jaren binnen de online gokkasten en dan ook bekent van de inmiddels gevestigde game Moon Princess en de nieuwe topper Piggy Bank Farm. Wij van Dutchgamblers zijn erg te spreken over dit spel en raden je dan ook aan om Reactoonz Online een keer te gaan proberen. Geïnteresseerd in meer spellen? Kijk dan naar onze andere online casino spellen!

En ga je een online videoslot spelen? Houd dan altijd rekening met het belang van veilig online gokken!

Wat zijn de voor- en nadelen van Reactoonz Online

 • Het spel is makkelijk speelbaar voor zowel de ervaren, als de beginnende speler;
 • Het winstuitkeringspercentage (Return To Player) is 96,51% (dat is dus aardig                  hoog);
 • De inzetrange voor dit spel is behoorlijk breed. De minimale inzet voor dit spel                bedraagt 0,20 en de maximale inzet bedraagt 100 euro;
 • Het spel bevat een erg leuke Bonusronde en tal van ‘mini features’;
 • De echte fan van cascading games zal zich hier enorm mee vermaken;
 • De visuals binnen dit spel zijn van hoge kwaliteit;
 • Reactoonz is een ontzettend populair spel en dat is overal aan te merken!
 1. Het kan soms lang duren voordat er grote winsten behaald worden, ook bij dit                spel is geduld belangrijk (de variantie is immers behoorlijk hoog);
 2. Het spel is voornamelijk geschikt voor de echte cascading game liefhebber.

Wat zijn de winkansen van Reactoonz Online

Het winstuitkeringspercentage (Return To Player) bij Reactoonz Online bedraagt 96,51% wat erg hoog is. Daarbij is het mogelijk om je inzet meer dan 5.000 keer terug te winnen, wat betekend dat wanneer je 5 euro uitgeeft je wel 25.000 euro. Dit is een uiterste wat logischerwijs niet heel vaak voorkomt, wel zien wij geregeld geldbedragen tussen de 500 en 1.000 euro uit dit spel naar voren komen. Wij van Dutchgamblers willen alle spelers adviseren om ten alle tijden rekening te houden met verantwoord gokken. Ben je geïnteresseerd in online gokken en wil je weten hoe dit precies werkt? Lees dan meer op onze blogpagina. Houdt deze pagina goed in de gaten voor updates met handige tips!

Wat zijn de winnende symbolen?

In Reactoonz Online zijn er meerdere symbolen en functies die de speler van deze videoslot moet kennen om het spel te kunnen spelen. Net als veel andere gokspellen heeft Reactoonz een behoorlijk standaard uitbetalingstabel. Echter is deze uitbundiger dan de gemiddelde videoslot. De mogelijkheid bestaat dat de inleg 5.000 keer uitbetaald wordt wanneer de ‘pink premium’ gehaald wordt met 15 symbolen en een ‘2X’, dit zijn vier symbolen die in een vierkant bij elkaar staan.  

Waarom kiezen voor Reactoonz Online?

Reactoonz is het spel voor de speler die kan combineren. De dynamische opzet, mooie visuals en eenvoudige gameplay maken dit spel ideaal voor iedereen. Speel Reactoonz en maak de mooiste combinaties. Wacht niet langer en speel reactoonz online hier! Wij van DutchGamblers adviseren alle spelers ten alle tijden rekening te houden met verantwoord gokken

                                                           

FAQ Reactoonz Online

Wat is het winstuitkeringspercentage (RTP) en wat zijn de winmogelijkheden?

De RTP van Reactoonz Online is iets meer dan 96,5%. Daarbij is er een grote kans om veel winst te behalen in dit spel door zo veel mogelijk en zo groot mogelijke combinaties te maken.

Hoeveel keer kan ik mijn inzet terug winnen?

Je kan je inzet tot meer dan 5.000 keer terug winnen door de meest ideale combinatie reeksen te maken en aan de hand van de Gargatoon.

Hoe vaak komt de Gargatoon (Bonus feature) voor?

In Reactoonz Online wordt er net als bij alle gokspellen gebruik gemaakt van Random Number Generators. Hierdoor is er niet precies de vinger op te leggen hoe vaak dit gebeurt, maar dat het vaak genoeg gebeurt is zeker!

Is Reactoonz Online een makkelijk of moeilijk spel om te spelen?

Reactoonz is voor zowel de beginnende speler als de hele ervaren speler geschikt. Wanneer je dit spel niet hebt gespeeld zijn er veel instructievideo’s te vinden waarbij er uitleg wordt gegeven over de speelwijze van Reactoonz. Ook kun je kijken voor andere spellen bij onze andere gokkasten waar je veel andere leuke spellen kunt vinden. Ook geeft onze DutchGamblers review uiteraard veel uitleg!

Wat is de minimale en maximale inzet bij Reactoonz online?

Je kan breed inzetten bij dit spel. De minimale inzet is € 0,20 en de maximale inzet is €100.

           

Wellicht ook interessant voor jou

CRAZY SLOTS ONLINE
MONOPOLY MEGAWAYS ONLINE
STARBUST ONLINE

Reactoonz Online spelen?