Sweet Bonanza Xmas - Review 2024

Keer je inzet
0
Euro maximale inleg
0
% RTP
0

Sweet Bonanza Xmas Online, kan natuurlijk terug worden herleid naar een van de bekendste en meest gespeelde gokkasten ter wereld: Sweet Bonanza. Het is daarom ook logisch, dat Pragmatic Play de online gokkast in een kerst-achtig jasje heeft gestoken. Sweet Bonanza Xmas Online heeft een return to player van 96,48%. Inzetten doe je bij de online gokkast met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,20 euro tot 125 euro. Verder zit je qua volatiliteit wel goed bij Sweet Bonanza Xmas Online, die is namelijk behoorlijk hoog: je uitbetalingen zullen dus flink schommelen. De gokkast werkt niet met typische winlijnen, je moet gewoon zoveel mogelijk identieke symbolen op je beeldscherm zien te verkrijgen. De kans om de hoogste multiplier van 21.100x je inzet te pakken, is het hoogst tijdens de free spin ronde.

  • Afkomstig van de bekende Sweet Bonanza gokkast
  • Hoge maximale multiplier
  • Hoge RTP
Bekend van Sweet Bonanza

En dan zit je sowieso al goed

Op alle apparaten

Dus ook op je mobiel

Kinderlijk eenvoudig

Maar ook leuk voor volwassenen

Hoge RTP

Boven het industriegemiddelde

Aparte gameplay

Zoveel mogelijk symbolen in plaats van winlijnen

Betrouwbare gokkast

Pragmatic Play is betrouwbaar

Speel nu direct bij:

5/5
8.8

Sweet Bonanza Xmas spelen: het is kerstmis!

Sweet Bonzana, één van de meest gespeelde gokkasten aller tijden. Overal snoep, dus zoetige en aantrekkelijke visuele effecten, pakkende audio en natuurlijk een aparte gameplay. Het is niet meer dan logisch dat Pragmatic Play deze bekende gokkast in een apart jasje heeft gestoken. En niet zomaar een jasje, Sweet Bonanza Xmas staat in zijn geheel in het teken van het meest bekende feest ter wereld: kerstmis!. Vrijwel iedereen houdt van kerst: knusse gezelligheid met veel lekkers. En nu heb je een combi van het leukste feest met een bekende gokkast, wat wil je nog meer? Qua thema en gameplay zit het sowieso goed bij Sweet Bonanza Xmas Online. Blijf de review lezen om meer te weten te komen over alle andere aspecten van de gokkast. We hebben namelijk stevig onderzoek gedaan!

Hoe werkt Sweet Bonanza Xmas Online

Snoep, vrijwel ieder kind houdt ervan. Zoet, kleurrijk en behoorlijk slecht voor je tanden. Het is wel logisch dat de makers van de online gokkast dit als centraal thema hebben gekozen, en dat in combinatie met het kerstfeest. Sweet Bonanza Xmas Online is een voorloper van Sweet Bonzana en Bonzana Megaways. Een gokkast als Jingle Spin staat ook in het teken van het kerstfeest.

Sweet Bonanza Xmas Online heeft een net iets andere gameplay dan je gewend bent. In plaats van zoveel mogelijk winlijnen te bemachtigen, moet je bij deze online gokkast proberen zoveel mogelijk symbolen op je speelveld te verzamelen. In totaal heeft de online gokkast een speelveld van 5x6, dus 30 symbolen. Indien je, maakt niet uit waar, minimaal 8 symbolen verzameld heb je sowieso een prijs. Verder heeft Sweet Bonanza Xmas Online een redelijk hoge RTP, namelijk 96,48%.

Je zet bij Sweet Bonanza Xmas Online in vanaf 0,20 euro per spin, met in totaal 20 credits. Je kunt er ook voor kiezen om te spelen met 25 credits, dus een minimum van 0,25 euro. De kans is hier dan het grootst dat je de bonus bemachtigt. Het maximum van de online gokkast is 125 euro, we kunnen dus concluderen dat er voor ieder wel een geschikt bedrag tussen zit. Bovendien beschikt de gokkast over een hoge variantie: je uitkomsten van de spins kunnen dus flink van elkaar verschillen.

Sweet Bonanza Xmas review: de symbolen

Bij een gokkast met een dergelijke naam horen natuurlijk ook zoete symbolen. Indien je 8 symbolen op je beeldscherm hebt, verdien je al een win. Het fruit, net zoals bij de reguliere fruitautomaten, leveren het minst op. De banaan is het minst waardevol, met een maximum van x4 en de appel levert het meest op, met een maximum van x20. Blauw, groen, paars en rood qua snoepjes leveren in volgorde het meest op, met een maximum van x100 bij de rode snoepjes. Verder is het lolli-symbool de scatter, en resulteert in free spins. Al met al heeft Sweet Bonanza Xmas Online dus een behoorlijk aantrekkelijke grafische uitstraling.

Het tumbling wheels mechanisme

Sweet Bonanza Xmas Online maakt gebruik van het zogeheten Tumbling Wheels mechanisme, wat je wellicht kent onder de naam Cascading Wheels of Avalanche Mechanisme. Het houdt in dat na elke winnende combinatie de winnende symbolen verdwijnen, en plaats maken voor nieuwe symbolen, waardoor je nieuwe winnende combinaties kunt verkrijgen. Deze zijn geheel gratis en kunnen je veel extra winst bezorgen.

De winkansen van Sweet Bonanza Xmas Online

Qua theoretisch uitbetalingspercentage zit je bij Sweet Bonanza Xmas Online wel goed. Het gemiddelde in de industrie ligt op 96% en met een RTP van 96,48% zit je dus wel snor bij deze online slot. Wil je meer informatie hebben over het begrip RTP? Check dan ons artikel en leer er meer over!

Bovendien is de maximale multiplier ook behoorlijk hoog bij Sweet Bonanza Xmas Online. Normaal komen gokkasten met een hoge variantie niet verder dan 5.000x. Maar Sweet Bonanza Xmas Online een maximale multiplier van 21.100x je inzet. En dat is behoorlijk, je kunt namelijk ook een bedrag van 125 euro inzetten. Het minimum van de gokkast is overigens 0,20 euro.

Je wint bij deze slot door zoveel mogelijk, minimaal 8, identieke symbolen te verzamelen. Sweet Bonanza Xmas Online heeft een hoge variantie, je uitkomsten kunnen dus in redelijk hoge mate schommelen. Het is daarom verstandig om te weten dat je flink kunt winnen, of je inzet kunt verliezen. Je doet er daarom altijd goed aan om veilig en verantwoord te gokken.

De betrouwbaarheid van Sweet Bonanza XMAS online

Sweet Bonanza Xmas Online is gemaakt door het bedrijf Pragmatic Play. Dit bedrijf wordt gezien als één van de bedrijven, die in de kortste tijd de grootste naam gaat maken binnen de gokindustrie. Ze laten over elke gokkast mensen denken die verstand hebben van allerlei soorten kennis, zodat de gokkast het meest optimaal presteert. En natuurlijk kun je geen grote naam maken binnen een industrie zonder betrouwbaarheid te waarborgen. Terugvertaald zien we dit absoluut terug bij Sweet Bonanza Xmas Online, het is een degelijke en betrouwbare gokkast.

Sweet Bonanza Xmas slot: voor- en nadelen

Naast dat de gokkast behoorlijk zoetig overkomt, kun je er ook flinke bedragen op winnen. Maar wat ons betreft is het aparte win systeem van de online gokkast, het meest onderscheidende. Normaal gesproken zit je altijd te turen naar je beeldscherm om te kijken of je al dan niet één winlijn hebt geraakt, bij Sweet Bonanza Xmas Online moet je gewoon zoveel mogelijk symbolen hitten.

Voordelen:

  • Een apart en leuk win systeem
  • Een hele hoge maximale win en variantie
  • Veel inzetmogelijkheden

Nadelen:

  • Je ziet niet direct of je een win hebt
  • Verschilt niet veel van Sweet Bonanza

De bonus van Sweet Bonzana XMas

De bonus van de zoete gokkast is op twee manieren te bemachtigen. De eerste via een buy-a-bonus. Voor 100 keer je reguliere inzet bemachtig je deze free spin ronde. De andere manier om de free spin ronde te activeren is door 4 keer de scatter te draaien, de lolly stok. Deze levert naast free spins ook nog eens een uitbetaling op. Je start deze bonus ronde met 8 free spins. Nu komt het kerst element van de online gokkast. Je speelt deze ronde met een kerstbal, waar een multiplier tot x100 op staat. Indien je een winnende combinatie verkrijgt, en ook met het tumbling wheels systeem, zal je winnende combinatie vermenigvuldigd worden met de desbetreffende multiplier. Al met al kan dit flink oplopen, en kun je zo de maximale multiplier van 21.100x je inzet pakken.

3.55/5
Sweet Bonanza Xmas
Speel nu direct bij:
5/5
8.8

 Sweet Bonanza Xmas slot: eindoordeel

Wij zijn absoluut fan van Sweet Bonanza Xmas Online. Het enige nadeel is dat de gokkast niet veel verschilt van de reguliere slot, Sweet Bonanza. Desondanks is het ten tijde van kerst absoluut leuk en gezellig om wat tijd te spenderen op deze online gokkast. Met een hoge maximale multiplier, hoge RTP en een spannende gameplay zul je ongetwijfeld plezier beleven op deze gokkast. Bovendien zijn de free spins door de multiplier kerstbal behoorlijk aanlokkelijk. Al met al, een degelijke gokkast met een prima amusementswaarde.

FAQ Sweet Bonanza Xmas

Normaal gesproken heb je bij een online gokkast winlijnen, bij Sweet Bonanza Xmas maakt het niet uit waar je symbolen staan op het speelveld, als je er maar minimaal 8 hebt.

Sweet Bonanza Xmas heeft een vrij hoog uitbetalingspercentage, namelijk 96,48%.

Het minimum om in te zetten bij Sweet Bonanza Xmas bedraagt 0,20 euro en het maximum bedraagt 125 euro; voor ieder is er dus een geschikt bedrag.

Het thema is snoepgoed, zoals we het kennen van Sweet Bonanza, in combinatie met het kerstfeest.

Sweet Bonanza Xmas direct spelen?

Bonus:
100% tot
€200
+
25 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.