Narcos Mexico - Review 2024

x je inzet - Maximale multiplier
0
% RTP
0
Euro maximale inleg
0

Narcos Mexico Online is een slot die gaat over een van de bekendste series allertijden: Narcos. Wie fan de serie is zal ongetwijfeld ook goed thuis zijn bij Narcos Mexico: het is een mooi vormgegeven gokkast met een behoorlijk leuk thema. De RTP van Narcos Mexico ligt net iets onder het industriegemiddelde: 95,70%. Inzetten doe je bij de online gokkast met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,10 euro tot 10 euro. Verder is de variantie van de online gokkast medium: je uitkomsten van je spins zullen dus niet in hele sterke mate van elkaar verschillen. Narcos Mexico heeft een aantal leuke features voor je in petto. Bij de free spin ronde wordt het speelveld uitgebreid naar 10x10, en indien je een geluksvogel bent kun je zomaar de maximale multiplier van ruim 10.000 keer je inzet bemachtigen.

  • Gaaf thema
  • Mooie en gedetailleerde gokkast
  • Flinke maximale mulitplier
Hoge maximale multiplier

Altijd lekker

Inzetten vanaf 0,10 euro

Ook voor het einde van de maand

RTP

Net wat onder het gemiddelde

Betrouwbare gokkast

Van een betrouwbare provider

Meerdere features

Die het basisspel leuk maken

10x10 speelveld

Bij de free spins

Speel nu direct bij:

4/5
8.4

Narcos Mexico: een introductie tot het drugskartel

Pistolen, drugs, gave bazen en een onwijs spannende serie. Narcos, je hebt ‘m misschien gezien en anders vast wel eens van gehoord. Een serie over een van de rijkste mannen ooit geleefd: Pablo Escobar. Met veel tirannie had hij de gehele drugsscene in zijn greep en had veel macht. Het is dus ook niet meer dan logisch dat Red Tiger heeft besloten om er een online gokkast van te maken. Het bedrijf doet het wel vaker: bekende series verwerken in een online gokkast, en vrijwel altijd is het raak bij het publiek. Wil je weten of Narcos Mexico Online ook voor jou raak is? Blijf de review lezen om meer te weten te komen over de werking, voor- en nadelen, features, bonus, betrouwbaarheid en meer. Dus blijf lezen!

Narcos Mexico slot: de werking

Narcos Mexico Online is een gave gokkast met een behoorlijk ruw randje. Met een schimmige villa op de achtergrond waar waarschijnlijk drugs zaken worden besproken heeft de online gokkast wel een tof thema. Vind je gokkasten met een soortgelijk thema gaaf? Check dan eens onze reviews over Sky Queen en Lost Riches of El Dorado.

De werking van de online gokkast is behoorlijk simpel: er zijn 5 rollen waar elk 3 symbolen op draaien. Je wint indien je 3 of meer identieke symbolen verkrijgt op je beeldscherm, startend vanaf de linkerzijde. Het minimum bedrag om in te zetten bij Narcos Mexico is 0,10 euro en het maximum is 10 euro. Je kunt dus niet met bijster hoge bedragen spelen, maar dat zal voor de meesten geen probleem zijn.

De return to player van Narcos Mexico is net wat onder het gemiddelde dat in de industrie wordt gehanteerd: 95,70%. Daar staat dan wel weer tegenover dat de maximale multiplier ruim 10.000 keer je inzet is. De uitbetalingen van je spins zullen in redelijke mate verschillen van elkaar, de variantie is namelijk medium. Wil je wat meer informatie hebben over termen als RTP en variantie? Neem eens een kijkje op onze pagina: Online Casino Nederland, waar behoorlijk wat informatie staat over gokken!

Narcos Mexico Online: de betrouwbaarheid

Narcos Mexico Online is een product van het bekende bedrijf Red Tiger. Een relatief nieuw bedrijf binnen de industrie dat zich ontzettend snel heeft ontwikkeld. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf veel licenties ontvangen en meerdere prijzen voor hun betrouwbaarheid. Ook stellen ze privacy er hoog in het vaandel. Dit is dus ook terug te zien bij hun gokkasten. Narcos Mexico is een betrouwbare gokkast waar wij goede ervaringen mee hebben.

Narcos Mexico Online: de voor- en nadelen

Narcos Mexico Online is een gave gokkast. Het thema is goed, de uitwerking is goed en alles is mooi vormgeven. Klein nadeel is de relatief lage maximale inleg en de RTP. Daar tegenover staat wel een hele leuke bonus game en meerdere toffe features.

Voordelen:

  • Gave gokkast met een origineel thema
  • Leuke boosters in het basisspel
  • Meerdere manieren om de free spins te activeren
  • Behoorlijk leuke en lucratieve bonus ronde

Nadelen:

  • Geen hoge inzetmogelijkheden
  • Relatief lage RTP

Narcos Mexico Online: de winkansen

Klein minpuntje aan de mooi vormgegeven online gokkast: de RTP is 95,70%. In de industrie wordt een gemiddelde gehanteerd van 96%, dus dit kan wel gezien worden als een nadeel. Desondanks kun je alsnog flink cashen door de hoge maximale multiplier. Wil je een gokkast met een hogere RTP? Check dan eens onze reviews over Explodiac OnlineGimme Gold Megaways en Rainbow Cash Pots.

De maximale multiplier van de online gokkast is 10.486 keer je inzet, dat is dus behoorlijk. Het minimum om in te zetten bij de online gokkast is 0,10 euro, en het maximum is 10 euro. Verder heeft Narcos Mexico Online een medium variantie, wat inhoudt dat je uitkomsten van je spins niet in hele sterke mate van elkaar zullen verschillen. Ook kun je in het basisspel van Narcos Mexico al redelijke prijzen pakken door de leuke boosters.

Narcos Mexico spelen: de boosters

Het basisspel van Narcos Mexico is behoorlijk aantrekkelijk gemaakt door twee boosters. Deze komen op willekeurige momenten op je beeldscherm. Bij de Supply Drop booster verschijnt er een vliegtuig boven het speelveld en laat wilds vallen op de rollen: deze dienen als tussenvoegsel. De Double Cash kan resulteren in je winst keer twee. Zomaar een cadeautje van Red Tiger! Let wel op: gokken blijft een risicospelletje, gok daarom altijd veilig en verantwoord.

Narcos Mexico Online: de Win Exchange

Indien je een winst van minimaal 100 keer je inzet pakt bij Narcos Mexico kun je ervoor kiezen om deze winst in te wisselen tegen het activeren van de gratis spin feature, het verschil in winst mag je houden. Mocht je tussen de 30 en 100 keer je inzet bemachtigen kun je de gamble feature activeren. Indien je jouw winst inzet zal er een rad op het scherm komen. Deze kan op een rood of groen vlak terecht komen, het aantal groene en rode vlakken staat evenredig aan je inzet. Hoe hoger je inzet: hoe meer groene vlakken. Mocht die op een groen vlak landen, dan activeer je de free spin bonus.

Narcos Mexico Online: de free spin bonus

We zijn aangekomen bij de parel van deze online gokkast: de free spin bonus. Deze kan je activeren door 3 scatters te draaien op rol 1,3 en 5 of door de gamble feature. Tijdens deze bonus zal je speelveld van 5x3 veranderen naar een 10x10 speelveld.

In de hoeken van het speelveld zijn 4 Symolen van de kartelleiders te zien, die een 2x2 grootte hebben. Op de andere posities van je speelveld kunnen blanco, mystery territory, telefoon en vliegtuig symbolen landen. Mocht er een dergelijk symbool naast een kartelleider landen zal deze geactiveerd worden en kun je gebruik maken van de booster.

Het mysterie territory symbool resulteert in een random inzet vermenigvuldiger. Het telefoon symbool verdubbelt alle multipliers binnen het territorium van de desbetreffende kartelleider. Het vliegtuig symbool resulteert in een verhoging van alle multipliers van alle territoria die grenzen aan het vliegtuig symbool. Deze symbolen blijven staan nadat ze geland zijn, indien je nieuwe symbolen draait blijven deze ook staan. Er kan ook een gevecht plaatsvinden tussen twee kartelleiders. Indien er een symbool aan 2 territoria wordt begrensd, dan vindt het gevecht plaats. De kartelleider met het grootste speelveld wint dan en verkrijgt het andere territorium. De feature stopt indien alle posities op het veld zijn gevuld. Al met al is dit een behoorlijk leuke bonus ronde!

4.1/5
Narcos Mexico
Speel nu direct bij:
4/5
8.4

Narcos Mexico Online: eindoordeel

We gingen, ondanks dat we de serie Narcos leuk vinden, met een neutraal oordeel deze online gokkast beoordelen. En we moeten zeggen, we zijn flink positief verrast. Narcos Mexico Online is een toffe gokkast waar je flinke prijzen op kunt pakken. Het originele thema komt goed tot uiting door de gedetailleerde vormgeving. Bovendien is het basisspel tof door de boosters en als kers op de taart is de bonus een van de leukste in heel de scène. Al met al heeft Narcos Mexico Online een zeer degelijke amusementwaarde: wij beoordelen de gokkast met 4,5 sterren!

FAQ Narcos Mexico

Het minimum om in te zetten bij de online gokkast is 0,10 euro en het maximum is 10 euro.

Met een RTP van 95,70% zit Narcos Mexico Online net iets onder het gemiddelde in de industrie.

De naam zegt het al. De online gokkast is gebaseerd op de welbekende serie van Netflix, Narcos.

Indien je 3 scatters draait, of via de Win Exchange feature, activeer je de free spins van de online gokkast. Je start deze ronde met 3 spins.

De variantie is medium, wat inhoudt dat je uitkomsten van je spins niet in hele sterke mate van elkaar zullen verschillen.

Narcos Mexico direct spelen?

Bonus:
100% tot
€150
+
60 gratis bet
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.