Fortune Coin - Review 2024

% RTP
0
Cent minimale inzet
0
Euro maximale inzet
0

Waan je weg in deze Aziatische gokkast Fortune Coin, ontwikkeld door IGT. Met een RTP van 96,20% en een lage tot medium variantie, hoor je ons zeker niet klagen. Inzetten doe je al vanaf €0,60 en dit loopt tot maximaal €600 per spin. Zo kan je tot maar liefst 1.000 keer je inzet winnen, wow! Winnen doe je tijdens de leuke features en het interessante bonusspel. Fortune Coin word gespeeld op een speelveld van 5x3. Al met al, genoeg redenen om eens een gokje te gaan wagen!

 • RTP: 96,20%
 • Lage tot medium variantie
 • Speelveld: 5x3
Provider

Het spel is ontwikkeld door IGT

Een prima RTP

Het spel heeft een prima RTP van 96,20%

De variantie

Lage tot medium variantie

Minimale en maximale inzet

Wat loopt van €0,60 tot €600

Hoge maximale winst

Win tot 1.000 keer je inzet

Speelveld

Een speelveld van 5 bij 3 symbolen

Speel nu direct bij:

4/5
8.4

Hoe werkt Fortune Coin?

Is Fortune Coin slot de gokkast voor jou? Dan is het handig om te weten hoe het spel precies in zijn werking gaat. Zo weet je precies wat je allemaal kan verwachten en dit vergroot uiteraard je winkansen! Wij hebben het voor jou uitgezocht en geven een zo simpel mogelijke uitleg.

Wanneer je Fortune Coin speelt, valt het al snel op dat de inzetrange enorm breed is. Dit maakt de gokkast toegankelijk voor zowel de grote als kleine spelers. Je kan namelijk Fortune Coin spelen met een minimale inzet van €0,60 en een maximale inzet van maar liefst €600 per spin. 

Besluit jij om met een hoge inzet te gaan spelen? Dan kan je maximaal €600.000 winnen! Dit komt neer op 1.000 keer je inleg. Klinkt niet verkeerd toch? Verder is de variantie van Fortune Coin laag tot gemiddeld, wat veel spelers als een groot voordeel zien. Over het RTP hoor je ons ook niet klagen. Het RTP (uitkeringspercentage) van deze gokkast komt uit op 96,20%. Prima toch? Je speelt deze leuke gokkast op een speelveld met de afmetingen 5 bij 3 symbolen. Ben jij nog niet zo bekend met de termen rondom de online slots? Geen probleem, lees ons informatie artikel: online slots.

Fortune Coin spelen?

Fortune Coin is een interessante video slot, ontwikkeld door de spelontwikkelaar IGT. Deze gokkast heeft een Aziatisch thema, wat je terug kan zien aan de graphics en symbolen. Fortune Coin zit vol leuke features, zoals de Jackpot feature. Hier komen we later uitgebreid op terug. Ook is dit spel in het bezit van een leuke bonusgame, waarin je vele gratis spins kan winnen. 

Fortune Coin heeft een prima RTP van 96,20% en een lage tot medium variantie. Het is gemakkelijk te begrijpen en toegankelijk voor elk type speler. Dit komt mede door de enorm brede inzetrange. Dit loopt van €0,60 tot een maximale inzet van €600 per spin. Ben jij een grote speler? Dan kan je tot maar liefst €600.000 winnen! Wij zijn enthousiast over het spelen van Fortune Coin en willen graag onze kennis met jou delen. In deze review behandelen we alle aspecten rondom deze leuke gokkast. We doen er alles aan om jou goed voorbereid te laten beginnen. Benieuwd? Lees dan snel verder in de coins of fortune slot review.

De symbolen en waardes van Fortune Coin

Door te weten wat de waardes zijn van de symbolen, kan je snel inzien welke winsten je te pakken hebt. De verschillende symbolen in Fortune Coin bestaan uit de klassieke kaartsymbolen en de populaire dieren. Deze dieren zie je vaak terugkomen in andere Aziatische slots. De kaartsymbolen zijn allemaal hetzelfde waard en leveren je de kleine winsten op. Zo leveren ze je 0,25x je inzet op, voor iedere combinatie van vijf dezelfde symbolen. 

De gouden bel levert je 0,3x je inzet op en de draak met de vaast levert je 0,4x je inzet op. Het karper symbool levert je 0,5x je inzet op per combinatie, voor de schilpad 0,58x en voor de leeuwen 0,66x je inzet. Daarnaast zijn er ook scatters te vinden in Fortune Coin. Weet jij 3 scatters de draaien? Dan levert dit je maar liefst 10 gratis spins op en een kleine bonus. Hoe meer scatters, hoe hoger de bonus en het aantal spins is. Met deze munten worden 5, 10, 15 of 20 gratis spins gewonnen. Ben jij een beginnend gokker en kan je wel wat tips gebruiken? Lees dan ons blogartikel: gokken als beginner bij online casino’s in Nederland.

De betrouwbaarheid van Fortune Coin

We gaan verder met de betrouwbaarheid van Fortune Coin. Het is handig om je te verdiepen in de betrouwbaarheid, zodat je gerust je favoriete spel kan spelen. Met de betrouwbaarheid van Fortune Coin zit het wel goed! Deze gokkast is ontwikkeld door IGT, een bekende spelontwikkelaar. Ze hebben al vele bekende spellen uitgebracht en doen er alles aan om hun goede naam te behouden. Zo kan je er dus zeker vanuit gaan, dat ook Fortune Coin een betrouwbaar spel is! Bekijk ook onze andere betrouwbare slots zoals: Narcos Mexico en Forgotten Island Megaways.

De voor- en nadelen van Fortune Coin

Maar hoe zit het met de voor- en nadelen van Fortune Coin? Dit is handig om te weten, omdat je zo precies kan zien of het spel echt bij jou past. Hieronder hebben we een overzicht weergegeven van de voor- en nadelen van Fortune Coin.

Voordelen:

 • Prima RTP
 • Brede inzetrange
 • Vele features
 • Free spins
 • Hoge maximale winst

Nadelen:

 • Standaard thema

De bonusgame van Fortune Coin

Ook Fortune Coin is in het bezit van een interessant bonusspel, oftewel Fortune Coin gratis spins. Wil jij graag de gratis spins activeren? Dan dien je bonus symbolen te draaien.

Dit gaat als volgt:

 • 3 bonus symbolen: 10 gratis spins
 • 4 bonus symbolen: 15 gratis spins
 • 5 bonus symbolen: 20 gratis spins

Op deze manier activeer je ook de Fortune gratis spins. Zo kan je tot maar liefst maximaal 1.000 gratis spins verzamelen. Wow! Ook worden tijdens deze gratis spins, alle laag uitbetalende symbolen uit het spel verwijderd. Zo kan je tijdens dit bonusspel van Fortune Coin mooie winsten pakken! Ben jij een beginnend gokker en wil je eerst wat meer informatie over alles rondom online gokken? Geen probleem, lees onze blog: WK Voetbal 2022: De beste gokwebsites.

De winkansen van Fortune Coin

Ben jij van plan om een gokje te wagen met Fortune Coin? Dan hoop je uiteraard wel op wat winst. Wij hebben ons verdiept in de winkansen van Fortune Coin en delen graag onze kennis met jou.

Met de winkansen van Fortune Coin zit het wel goed. Deze slot heeft een RTP van 96,20%, prima dus! De variantie van Fortune Coin is laag tot gemiddeld. Fortune Coin is in het bezit van een aantal leuke features en een interessante bonusgame. Hierbij kan je mooie prijzen winnen! Zo kan je tot maximaal €600.00 winnen, wat neerkomt op 1.000 keer je inleg. Dit gebeurd wanneer jij durft te spelen met hoge inzetten. Wil je liever met een lage inzet spelen? Dan kan ook, want de inzetrange van Fortune Coin is erg breed. Dit loopt van €0,60 tot een maximale inzet van maar liefst €600 per spin. In de Fortune gratis spins, kan je tot maar liefst 1.000 gratis spins verzamelen. Al met al, zit het met de winkansen van Fortune Coin zeker goed.

De features van Fortune Coin

Hou jij wel van wat leuke features bij een online gokkast? Dan hebben wij goed nieuws,

want ook Fortune Coin is in het bezit van een aantal interessante features. Door de features die in het spel zitten, blijft de slot leuk en afwisselend. Hieronder geven we van elke feature, een korte en simpele uitleg. Fortune Coin bevat ook een gratis spins bonusspel, maar hier komen we later in deze review op terug. 

In Fortune Coin kan je de volgende features vinden:

 • Synchronized Reels feature
 • De Fortune Coin feature
 • Een Jackpot feature

Synchronized Reels feature: we beginnen met de zogenoemde Synchronized Reels feature. Wanneer je Fortune Coin speelt, komt het regelmatig voor dat gestapelde symbolen landen. Deze nemen de totale grootte van de rol in bezit. Lukt het jou om zo gestapeld symbool te laten landen? Dan verandert deze in een willekeurig ander symbool. Door deze feature veranderen alle andere zichtbare gestapelde symbolen, in exact hetzelfde symbool. 

Fortune Coin feature: op de rollen in Fortune Coin, kunnen ook de muntsymbolen landen. Maar hoe activeer je de Fortune Coin feature? Dit doe je door slechts 1 muntsymbool op de rollen te laten draaien. Hierdoor levert elk muntsymbool een bepaalde prijs op. 

Het muntsymbool levert de volgende prijzen op:

 • 5, 10, 15 of 20 gratis spins
 • Een uitbetaling van 1.000 keer je inzet
 • De Jackpot feature

Jackpot feature: zoals hierboven benoemd, kan je de jackpot vrijspelen door middel van de Fortune Coin feature. Dit is ook de enige manier om de jackpot te kunnen ontvangen. Aan het begin van de feature, krijg je een aantal gesloten jackpot symbolen te zien. Wanneer je er op klikt krijg je te zien welk om welk jackpot symbool het gaat. Deze feature eindigd totdat je 3 indentieke jackpot symbolen hebt verzameld.

De Jackpot feature prijzen:

 • Mini jackpot: 8,33 keer je inzet
 • Minor jackpot: 16,67 keer je inzet
 • Major jackpot: 41,67 keer je inzet
 • Maxi jackpot: 166,67 keer je inzet

Maar dat is niet alles… Je kan tijdens de Jackpot feature ook een Boost, Superboost of Mega Boost symbool draaien. Dit symbool levert mooie bedragen op. Sterker nog, deze booster verhogen de prijs van de jackpot tot maximaal 500 keer je inzet. Meer weten over videoslots en alles wat erbij komt kijken? Lees dan ons informatie artikel: videoslots.

4.0/5
Fortune Coin
Speel nu direct bij:
4/5
8.4

Ga jij de uitdaging aan?

Hou jij wel van een uitdagende slot? Dan is Coin of Fortune de slot voor jou! De spanningen kunnen hoog oplopen tijdens één van de vele features. Verder kan je vele gratis spins winnen in de leuke bonusgame. Fortune Coin heeft een RTP van 96,20% en een lage tot medium variantie. Inzetten kan al vanaf €0,60, wat loopt tot een maximale inzet van €600 per spin. Zo kan je tot maar liefst 1.000 keer je inzet winnen! Wij zijn enthousiast en kunnen jou deze interessante slot zeker aanraden!

FAQ Fortune Coin

Fortune Coin heeft een RTP van 96,20%.

De minimale inzet van Fortune Coin is €0,60.

De maximale inzet van Fortune Coin is €600.

De maximale winst van Fortune Coin is 25.000x je inzet.

Fortune Coin is afkomstig van IGT.

Fortune Coin direct spelen?

Bonus:
100% tot
€150
+
60 gratis bet
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.