Diamond Mine Megaways - Review 2024

% RTP
0
Winlijnen
0
Rollen
0

Diamond Mine Megaways is een slot dat draait om avontuur; het zoeken van goud en diamanten is het centrale thema. Diamond Mine Megaways online is een enerverende slot met een hartslagverhogende bonusgame inbegrepen. Met een minimale inzet van 0,20 cent en een maximale inzet van 100 euro is dit een aantrekkelijke slot voor elke speler. Met 117.649 spins zijn er tal van mogelijkheden om aanzienlijke bedragen te winnen. Zeker wanneer je in acht neemt dat je inzet met maximaal 10.000 keer vermenigvuldigd kan worden! Bovendien heeft de slot een RTP van 96.43%, een significante hoeveelheid dus.

  • Gaaf Thema!
  • Een Juweeltje voor de liefhebber van hoge varianties!
  • Veel winstlijnen
RTP van 96.43%

Boven het industriegemiddelde

Sfeervol thema

Online goudzoeken!

Hoge variantie

Veel variatie in je uitbetalingen

Voor elke speler

Inzetmogelijkheden van 0,20 cent tot 100 euro

Mystery symbolen

Het spel wordt nog spannender!

Betrouwbaar spel

Zelfs een combinatie tussen twee dominante producenten

Speel nu direct bij:

4/5
8.4

Diamond Mine Megaways Online: Een opsporing van gemijnd goud!

Diamond Mine Megaways is een unicum: een samenwerking tussen Big Time Gaming en Blueprint Gaming heeft een opwindende gokkast opgeleverd. Blueprint Gaming heeft het geluk gehad dat zij de technologische aspecten binnen hun eigen format hebben mogen creëren. Blueprint Gaming heeft dus in dit geval de bofkont geweest en kan dus het typerende Megaways algoritme gebruiken. Iets wat nooit eerder is voorgekomen!

De handigheid die Big Time Gaming heeft in hun kasten komt goed terug bij tijdens het spelen van Diamond Mine Megaways. Je wordt in een wereld gezogen waarbij het zoeken van je eigen goud centraal staat, en daarmee je bankrekening te vullen. De, in theorie, oneindig strekkende bonusgame kan menig gokker veel plezier opleveren. DutchGamblers heeft voor jou uitgezocht wat de sterke punten zijn van Diamond Mine Megaways, wat de werking is, welke uitbetalingen het oplevert en veel meer!

Hoe werkt Diamond Mine Megaways?

De typische megaways slot speelt zich af in het traditionele Amerika. De bebaarde mijner helpt jou in je zoektocht naar goud. Audiotechnisch is dit een aantrekkelijke slot: het muziekje zorgt ervoor dat je in de stemming wordt gebracht om al het goud uit je beeldscherm te zuigen. Door verschillende soorten geluiden aan het spel toe te voegen neig je er naartoe om toch nog een paar extra spins te spelen. De lay-out is bovendien keurig verzorgd: een typerende Amerikaanse mijn, ruwe rotsen die worden getopt met cactussen. Het is jouw taak om zoveel mogelijk winstgevende combinaties te verkrijgen

Het is visueel gezien verzorgd, maar niet extravagant. Zoek je een slot dat wel een bijzondere opmaak heeft? Probeer dan eens Esqueleto Explosivo 2.

Door meerdere combinaties te verkrijgen, startend vanaf de linkerkant, kun je jouw winst behalen. Bij het spel Diamond Mine Megaways speel je met met 6 rollen, 2 tot 7 symbolen die neerdalen en 117.649 winstlijnen. Wanneer je een winnende combinatie verkrijgt, zal er binnen de rollen ‘cascading’ plaatsvinden. Dit houdt in dat de winnende symbolen trapsgewijs verwijderd zullen worden, waardoor er meerdere nieuwe winstgevende combinaties kunnen ontstaan. Dit proces gaat door tot de winnende combinaties stoppen, het kan dus best lucratief zijn.
Het format is vrijwel hetzelfde als bij Bonzana Megaways, de 4 rollen aan de bovenzijde van het spel schuiven per beurt van links naar rechts op. Door een hoge variantie is elke spin van deze gokkast anders, wat het voor sommige spelers ook best aantrekkelijk maakt. Je kunt dus eventjes wachten op een flinke klapper, maar wanneer deze zich voordoet zal je ongetwijfeld in een vrolijke staat verkeren.  De ultieme winsten pak je bij de gratis spins, waarbij er ongelimiteerde vermenigvuldigers zijn!

Word je aangetrokken tot het spelen van Diamond Mine Megaways? Probeer dan zeker ook Pirate Kingdom Megaways of Gonzo’s Quest Megaways!

De symbolen van Diamond Mine Megaways Online

Diamond Mine Megaways hanteert verschillende symbolen die het spel aantrekkelijk maken. Naast de reguliere symbolen, de Aas tot en met de 9 binnen de normale indeling van een pak speelkaarten, heeft het spel verschillende mijn-symbolen. De schop, lamp en het bebaarde mannetje zullen jou je winst moeten gaan opleveren. De waarden van deze symbolen zijn uiteenlopend van 5 tot 25x. Je kunt je geluk pas echt proeven als je de diamant meermaals voorbij ziet komen. Met een lekkere vermenigvuldiger van 50 zal dit prachtige steentje ongetwijfeld een lach op jouw gezicht toveren!

De dynamietstaaf, of te wel de wildcard, zorgt ervoor dat je alle symbolen aan elkaar kunt linken voor optimale winst. Alleen de goudzakken jammer genoeg niet niet, deze hebben namelijk een extra bonusgame voor jou in petto. Waarin Diamond Mine Megaways zich onderscheidt van andere megaways-spellen, is het mysterieuze TNT symbool, belichaamd in een houten ton. Deze tonnen kunnen bij een figuurlijke explosie je inzet een flinke boost geven! Na ontploffing transformeren deze symbolen in een van de bestaande symbolen, waardoor je dus jouw inzet flink vermenigvuldigd kan zien worden.

De betrouwbaarheid van Diamond Mine Megaways

Big Time Gaming en Blueprint Gaming hebben iets bijzonders tot stand laten komen. Een samenwerking tussen twee bedrijven binnen de gokkasten wereld is niet eerder voorgekomen. Big Time Gaming laat haar fans altijd even wachten om een slot te produceren en hebben in dit geval hun opzet verpatst aan Blueprint Gaming. Wil je meer weten over Big Time Gaming? Ga dan snel naar ons artikel over het bedrijf. Beiden zijn dominante spelers in deze branche, beiden leveren gokkasten van hoge kwaliteit, beiden zijn te vertrouwen. Wij hebben goede ervaringen met beide partijen en bevelen het dus, op gebied van betrouwbaarheid, zeker aan.

Review Diamond Mine Megaways: voor- en nadelen

De vibe Diamond Mine Megaways afgeeft wordt ervaren als prettig. Het ruwe doch welgevormde format spreekt DutchGamblers aan. De verbeterde versie van Bonzana Megaways, zowel grafisch, qua RTP en gezien de extra symbolen, is een prettige gokkast om tijd aan te spenderen. De oneindige bonusgame kan behoorlijk lucratief zijn. Het is aan jou om de zoektocht naar goud te voltooien en je cash balance flink omhoog te krikken!

Wat zijn de voor- en nadelen van Diamond Mine Megaways?

Voordelen: 

  • Kans op zeer grote winsten
  • Attractief mysterie symbool
  • Degelijk uitgewerkt thema
  • Oneindige vermenigvuldiger
  • Gemakkelijk om te spelen

Nadelen: 

  • De volatiliteit zou te hoog kunnen zijn voor sommige spelers
  • Geen jackpots

Wat zijn de winkansen bij Diamond Mine Megaways Online?

De winkansen bij het spelen van Diamond Mine Megaways zijn vrij significant. Met een RTP van 96.43% ligt het boven het industriegemiddelde: een aantrekkelijke slot dus op dit gebied! Ben je opzoek naar gokkasten die een lagere RTP hanteren? Probeer dan eens Monopoly Megaways of Starbust.

Het aantrekkelijke van Diamond Mine Megaways is dat het een mysterieus symbool bevat. Deze kan exploderen in een ander symbool, wat je behoorlijk wat kansen biedt. Het scatter symbool is de zak met goud, hier geldt: hoe meer zakken hoe meer free spins.De slot wordt dus nog een stukje aantrekkelijker door de free spins, gezien het feit dat hier geen limiet aan zit kun je jouw inzet zien vermenigvuldigen met 10.00!

Met een minimale inzet van 0,20 cent en een maximale inzet van 100 euro is er voor elke speler wel een geschikt bedrag om in te zetten. De enorme hoeveelheid aan winstlijnen kunnen dus leuke combinaties vergeven wat vast en zeker een lach op jouw gezicht kan toveren.
Gokken moet wel leuk blijven en DutchGamblers vindt het wel zeer belangrijk om verantwoord te gokken, lees daarom snel ons artikel over dit onderwerp.

De bonusgame van Diamond Mine Megaways Online

Zoals meerdere slots levert Diamond Mine Megaways een leuke bonus. Door 4 goudzakken te verkrijgen ontvang je 12 gratis spins, wat maximaal kan oplopen tot 27 gratis spins met 7 goudzakken. Nu wordt het leuk: er zit geen limiet op de vermenigvuldiger. Wat houdt dit in? Je begint je free spin ronde met x1. Voor elke winstgevende combinatie krijg je 1 extra eenheid erbij. Nog leuker: de vermenigvuldiger blijft staan en zal niet in waarde naar beneden gaan als je geen winnende combinatie verkrijgt. In theorie kan je dus oneindig geld verdienen met de free spins van Diamond Mine Megaways Online! Bovendien, als je drie of vier scatters ziet in je bovenste rol kan je nog eens 5 tot 10 extra free spins ontvangen. Deze leuke bonus wordt pas beëindigd wanneer er geen winnende combinaties meer over zijn.  Naast een verhoogde hartslag valt er dus een flink zakcentje te verdienen met de free spin bonus!

3.85/5
Diamond Mine Megaways
Speel nu direct bij:
4/5
8.4

Vinden wij de uiteindelijke kwaliteit van Diamond Mine Megaways echt diamant?

Eindelijk: de conclusie van DutchGamblers waar jij je keuze op kan baseren om Diamond Mine Megaways te spelen. De unieke samenwerking van Big Time Gaming en Blueprint Gaming heeft een toffe slot opgeleverd. De audio en visuele effecten zorgen ervoor dat je in een nieuwe dimensie wordt gebracht. De hoge kwaliteit die gepaard gaat met een enerverende bonusgames resulteren erin dat je ogen vastgenageld zitten aan je beeldscherm. Je kunt er torenhoge uitbetalingen van krijgen wat ervoor zorgt dat je bankrekening daadwerkelijk van goud wordt! Kortom, DutchGamblers raadt jou zeker Diamond Mine Megaways aan en wenst je alvast veel plezier met de gokkast!

FAQ Diamond Mine Megaways

De RTP heeft een waarde van 96.43%. Mede doordat dit boven het industriegemiddelde ligt maakt dit deze gokkast dus behoorlijk aanlokkelijk.

Nee, helaas niet. Wij kunnen je wel vertellen dat de bonus in de vorm van de free spins zeer enerverend is!

Er is een groot aantal casino’s die deze slot aanbiedt. Verder is het te spelen op je laptop of mobiele telefoon.

De inzet kan liggen tussen de 0,20 en de 100 euro!

Zeker! De twee producten zijn bekende namen binnen de gokkasten-industrie.

Diamond Mine Megaways direct spelen?

Bonus:
100% tot
€150
+
60 gratis bet
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.