Cabin Crashers - Review 2024

Rollen
0
Winlijnen
0
% RTP
0

We zijn in de Appalachen. Dit gebergte in Noord-Amerika is het decor voor de griezelige doch komische Cabin Crashers Online slot. Met een simplistische lay-out en met de hand getekende symbolen heeft Quickspin een knotsgekke game ontwikkeld. Zombies, schoten, boomstammen, het is allemaal genoeg om een humoristisch horror-achtig decor te creëren. De minimale inzet van de Cabin Crashers Online Slot bedraagt 20 eurocent en de maximale inzet 100 euro, voor iedere speler wel een geschikt bedrag. Met een return to player van 96,18% zit je net wat boven het gemiddelde, prima dus. De maximale winst zul je treffen bij de free spin ronde, waarbij er een vermenigvuldiger kan komen van 21.144 maal je inzet.

  • Zeer makkelijke gameplay
  • Origineel thema
  • Meerdere opties bij de bonus ronde
Angstaanjagend thema

Zombies inbegrepen

Hoge volatiliteit

Elke spin zal je een andere uitkomst hebben

Innovatieve producent

Quickspin stelt eigenlijk nooit teleur

Kiezen bij de bonus ronde

Zelf besluiten wat bij jou past

Handgemaakte symbolen

Goed gedetailleerd

Voor iedere speler

Inzetten van €0,20 tot €100

Speel nu direct bij:

5/5
9.5

Cabin Crashers Slot: een zombie-apocalypse

Het Zweedse bedrijf Quickspin produceert geen gokkasten aan de lopende band, maar wanneer het bedrijf dit doet, komen ze ook met iets goeds. Terugvertaald in de Cabin Crashers Slot zien we dit absoluut terug. Het is geen typische QuickSpin gokkast vanwege het eigenzinnige thema, maar wel een unieke: gokkasten waar zombies centraal staan kom je niet heel vaak tegen. Bovendien is geen gokkast met waanzinnige details, maar het simpele design van de Cabin Crashers Slot spreekt absoluut aan tijdens het spelen.

Tijdens een vakantie in het Noord-Amerikaanse gebergte de Apachen, die wordt gespendeerd in een hut, vindt er een heuse zombie-apocalypse plaats. Je bevindt je in een krakkemikkig hutje wanneer er een aanval plaatsvindt, wat doe je dan? Je zorgt dat ze één voor één verwijderd worden door ze af te knallen. DutchGamblers heeft voor jou het een en ander uiteengezet: hoe werkt de Cabin Crashers Slot, welke voor- en nadelen kleven aan de gokkast, is er een bonusronde en wat zijn de winkansen?

Cabin Crashers slot spelen: hoe werkt het?

Tijdens het spelen van Cabin Crashers Online Slot waan je jezelf in een rustige vakantie vibe; je spendeert je welverdiende vakantie in een hutje. Deze rustige vakantie wordt plots onderbroken wanneer de zombies een aanval doen. Aan jou de taak om zoveel mogelijk zombies af te knallen met geweren en dynamietstaven en daarmee je bankrekening zoveel mogelijk omhoog te krikken. Heb je geld gewonnen door te gokken bij een illegaal casino? Dit kan risico’s met zich meebrengen, we hebben daarom voor jou een uitgebreid artikel hierover gemaakt.

Quickspin heeft nagedacht over het decor. De simpele achtergrond is enigszins rustgevend, maar de bijlen, zombies, dynamietstaven, grafstenen en krokodillen zorgen voor een boeiende gameplay. Je moet op de 20 winlijnen zoveel mogelijk combinaties verkrijgen. Cabin Crashers Online Slot heeft een RTP van 96,18%, nét wat boven het industriegemiddelde dus. Je zult het meest gaan cashen tijdens de bonusronde, waar je free spins kan inleveren, daar krijg je wel meerdere opties voor je maximale multiplier terug. Quickspin heeft met deze optie dus een leuke toevoeging gedaan aan het spel, wat je niet vaak ziet bij gokkasten.

Cabin Crashers slot review: zijn de symbolen ook van angstaanjagende waarde?

Op de 5 rollen, waar elk 3 symbolen staan, moet jij vanuit 20 winlijnen winstgevende combinaties verkrijgen. De lage symbolen, 9 tot en met aas op een regulier kaartspel, zullen je niet bijster veel opleveren, maar wie het kleine niet eert, is het grote niet weert. De symbolen van middenklasse: de glazen fles, patronen en de bijl komen al iets dichter in de buurt van een lach op je gezicht, met uitbetalingen tot maximaal 8 maal je inzet. De echte lach ontvang je bij de hoogvliegers: de krokodil, beer en de gemaskerde man zullen goed zijn voor een maximum van 50 maal je inzet.

Een leuke extra van de Cabin Crashers slot, de wild symbolen nemen geen echte vorm aan. Deze worden geschoten op een symbool,wat resulteert in een random vermenigvuldiger die oploopt tot x5. Slots zijn bijna altijd leuk om te spelen, zeker als je allerlei vermenigvuldigers verkrijgt. Maar de (online) gokwereld bestaat nog uit veel meer. Zo heeft DutchGamblers voor jou meerdere artikelen voor jou gemaakt over Poker en Blackjack.

Review Cabin Crashers Slot: is het een betrouwbare slot?

Cabin Crashers Slot is geproduceerd door Quickspin. Quickspin is een Zweeds bedrijf die zichzelf probeert te onderscheiden door altijd innovatief en inventief te werk te gaan. Door gokkasten te produceren van technisch hoogwaardige kwaliteit ambieert het bedrijf zichzelf te differentiëren. We kunnen vertellen: dat is zeker gelukt bij Cabin Crashers Slot. Quickspin heeft als doelstelling de beste van de wereld te worden, Cabin Crashers slot heeft daar een steentje aan bijgedragen. DutchGamblers heeft goede ervaringen met het spelen van de gokkast, we kunnen dus vaststellen dat het een betrouwbare slot is. Wil je nou meer weten over de eerlijkheid waarmee online gokken gepaard gaat? Lees onze blog erover!

De voor- en nadelen van de Cabin Crashers slot

Een leuk decor, humoristische en angstaanjagende symbolen, leuke multipliers, bonus die je kan kopen, Cabin Crashers Slot heeft het allemaal. Maar kleven er ook nadelen aan de gokkast?

Voordelen:

  • Sfeervolle gokkast
  • Interactief bonus spel door zelf een vermenigvuldiger te kiezen
  • Mogelijkheid tot enorme winsten: 21.144 maximale vermenigvuldiger
  • Bijzondere wilds die meteen resulteren in een multiplier
  • Je kunt bonus kopen

Nadelen:

  • Cabin Crashers kan voor sommige spelers een te hoge volatiliteit hebben
  • Achtergrond kan voor sommige spelers te simpel zijn

Wat zijn de winkansen van de Cabin Crashers Slot?

Cabin Crashers heeft 20 winlijnen, dat is niet mis voor een slot waarvan de gameplay behoorlijk gemakkelijk is. Het spel hanteert in het reguliere spel een RTP van 96.18%: dit is prima en ligt op het gemiddelde. Wil je gokkasten met een soortgelijke RTP? Probeer dan eens Gonzo’s QuestBonzana Megaways of Zeus SlotsJe kunt ook bonus kopen, het leuke hieraan is dat je RTP stijgt naar 96,52%, een interessante optie dus.

Cabin Crashers onderscheidt zichzelf dus niet echt op het gebied van de RTP. Wat wél onderscheidend is aan de gokkast zijn de maximaal te behalen winsten. Je kunt bij de bonus ronde kiezen voor een bepaalde maximale multiplier, ten koste van je aantal free spins en de variantie. Je multiplier loopt hierbij van 6.834x tot 21.144, niet mis dus.

Bij het kiezen van de hoogste multiplier kies je automatisch ook voor de hoogste variantie. Door fluctuerende uitbetalingen kan het zomaar ineens zijn dat je saldo op is. Daarom adviseert DutchGamblers om te allen tijde verantwoord te gokken. Gok je altijd verantwoord en hou je toch van gokkasten met een hoge variantie? Probeer dan eens Book of Dead Online of Royal Mint Megaways.

De Cabin Crashers Slot: hoe werkt de felbegeerde bonusgame?

Eerlijk is eerlijk, Quickspin heeft met Cabin Crashers een goede en originele bonus game geïntroduceerd. Voordat je de bonus kan activeren moet je wel even op de eerste, derde en de vijfde rol een scatter symbool draaien, die belichaamd wordt door een grafsteen. Heb je geen zin om te wachten tot je drie scatters draait? Voor 75x je initiële inzet kun je direct het bonusspel spelen, wél ontvang je hier een RTP van 96,52%, een cadeautje van Quickspin.

Vervolgens komt er een leuke featuring: je kunt zelf je aantal free-spins kiezen, die elk een andere uitbetaling hebben. Het eerste graf heeft 12 gratis spins, wild vermenigvuldigers van x2 of x3, waarbij je een maximale winst kunt behalen van 6.843x je inzet. Het derde graf 6 gratis spins, wild vermenigvuldigers van x4 of x5 en een maximale winst van 9.822x. Het tweede graf ligt er exact tussenin. Ben je een echte gokker? Dan is de vierde optie wat voor jou: je ontvangt tussen de 6 en 20 gratis spins, multipliers van x2 tot en met x5 en een maximum winst dus van 21.144. Het leuke aan de wilds: ze zijn ook nog eens sticky. De bonus ronde van Cabin Crashers kan dus behoorlijk lucratief zijn.

Vind je naast leuke bonus ronden, lucratieve symbolen en allerlei free spins technieken achter gokken interessant? We hebben meerdere artikelen erover, check ze snel!

2.5/5
Cabin Crashers
Speel nu direct bij:
5/5
9.5

Cabin Crashers Slot eindoordeel: een bovennatuurlijk leuke slot of niet?

Jajajaja, eindelijk: de conclusie van DutchGamblers over de Cabin Crashers Slot. We kunnen jullie vertellen dat wij meer dan content zijn over deze productie van Quickspin. Laten we beginnen bij de spelervaring. Je denkt dat je in een vredevol hutje op de berg zit, totdat de zombies je aanvallen. Niet erg: je hebt genoeg gereedschap om deze te verwijderen en een leuke ervaring mee te maken tijdens het spelen. Waar we helemaal over te spreken zijn is de keuze die je kan maken bij de bonusronde: een onderscheidend concept. Het resultaat kan duizenden keren je inzet zijn of tientallen keren. Hoe dan ook, het is een uitstekende speelkast, DutchGamblers is overtuigd!

FAQ Cabin Crashers

Het spel heeft een hoge variantie, wat betekent dat je uitbetalingen kunnen schommelen.

De maximale winst is 21.144 je inzet. Je kan alleen zo een bofkont zijn als je de free spin modus hebt geactiveerd.

De RTP bedraagt 96,18%, net wat boven het gemiddelde dus. Wanneer je bonus koopt kan dit oplopen tot 96,52%.

Als je drie scatter symbolen hebt gedraaid kun je in de prijzen vallen. Je kunt kiezen tussen grafsteen 1 tot en met 4, die allemaal een verschillend aantal free-spins hebben met verschillende uitbetalingen. Een leuke optie dus.

Er zijn 5 rollen, op elke rol staan er 3 symbolen.

Cabin Crashers direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.