Frogs Gift - Review 2024

Euro maximale inleg
0
Jackpots
0
Euro maximale win
0

Frogs Gift Online is een gokkast die er op de eerste oogopslag lieflijk uitziet, maar vergis je niet: door de hoge variantie en de flinke winsten die er behaald kunnen worden kan deze gokkast behoorlijk grillig zijn. Frogs Gift Online heeft een behoorlijk hoge return to player van 96,76%. Inzetten doe je bij de online gokkast met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,20 euro tot 500 euro, dus ook voor de grote spelers zijn er bedragen om in te zetten. In totaal heb je 4 jackpots, een aantal leuke features en natuurlijk spannende free spins. En Playtech heeft uitgepakt: de maximale multiplier is 9.000 maal je inzet. En met de behoorlijk hoge maximale inleg, reken maar uit wat je kunt pakken…..

  • Hoge maximale win
  • Veel features en jackpots
  • Mooie grafische aspecten
Frogs gift

Een behoorlijk leuke feature

Hoge maximale win

Altijd leuk

Hoge variantie

Elke spin is anders

Mooie graphics

Tot in de detail uitgewerkt

Betrouwbare slot

Playtech is betrouwbaar

Jackpots

Voor meer en meer winst

Frogs Gift spelen: een introductie

Kikkers zijn geen dieren waar veel mensen warme gevoelens bij zullen krijgen. Glibberige beesten die ongewenst in je tuin verschijnen, voor veel mensen onprettig. Toch hoop je dat het beste beestje veel op je beeldscherm zal neerdalen. Je kunt, de naam zegt het al, veel winnen bij Frogs Gift Online door de kikker.

Frogs Gift Online is een product van Playtech. Het bedrijf onderscheidt zichzelf door zogenaamde branded slots te produceren. Dit is aardig gelukt bij Frogs Gift, de grafische details springen eruit en in combinatie met een leuke audio is het een sfeervolle gokkast. We hebben voor je een uitgebreide recensie geschreven zodat jij alles over Frogs Gift Online te weten kan komen. We kunnen je alvast verklappen: we zijn behoorlijk positief over de online gokkast. 

Hoe werkt Frogs Gift Slot?

Playtech staat bekend om hun gokkasten die hoogwaardige grafische details hebben. En absoluut, dit is ook gelukt bij Frogs Gift Online. Tot in de details is deze gokkast uitgewerkt: mooie dieren, een gedetailleerd achtergrond en coole symbolen. Vind je gokkasten met dierlijke thema’s tof? Check dan eens onze recensies over Mega MoolahWolf Gold of als je in de kikker-vibe wil blijven, Blazin Bullfrog.

Frogs Gift Online heeft een prima return to player: 96,76%. Het gemiddelde van gokkasten in het algemeen ligt op 96%, dus dit is absoluut te zien als een voordeel. Verder heeft de online gokkast een behoorlijk hoge variantie: de uitkomst van de ene spin zal dus heel anders zijn dan van de andere spin. Verder zit je met de maximale multiplier wel snor bij Frogs Gift: 9.000 maal je inzet is niet mis.

De online gokkast bevat 5 rollen, met 3 symbolen per rol, wat uitkomt op 20 winlijnen. Je zet in bij Frogs Gift per winlijn. Het minimale bedrag is 0,01 euro per winlijn, dus je komt uit op 0,20 euro per spin. Het maximale bedrag ligt op 500 euro. Indien flinke bedragen wint bestaat er een kans dat je kansspelbelasting moet betalen. Neem eens een kijkje op onze blog:kansspelbelasting, hoe zit dat ook alweer.

De symbolen van Frogs Gift slot in een notendop

De speelkaarten vormen het lagere segment van Frogs Gift Online. De J tot en met A zijn goed voor minimaal 5x je inzet, en maximaal 50x je inzet. Vervolgens komen een hele hoop dieren: de miereneter en de libelle zijn goed voor een waarde tot en met 300 keer je inzet. De papegaaien en de apen tot en met 400x je inzet en het luipaard is goed voor 500x je inzet bij 5 stuks. Naast dat alle dieren behoorlijk mooi zijn vormgegeven, zijn ze ook nog eens flink wat waard, en dat al in het basisspel. Verder is de rode medaillon het scattered symbool, hiermee worden de free spins dus geactiveerd.

De Frogs Gift feature

De Frogs Gift feature, een belangrijk onderdeel van de online gokkast. Op de eerste en de laatste reel kunnen mooi vormgegeven piranha’s komen. Indien je 4 piranha’s draait, activeer je de Frogs Gift feature. Per symbool heb je 1 respin. Op de middelste 3 rollen heb je een kikker die op een bloem zit, vervolgens worden er random stenen die eromheen liggen aan een waarde aan gekoppeld. Of je hebt een prijs, of je hebt een lege steen, wat vervolgens een respin kost. De prijzen die vervolgens op de stenen staan zijn 1 tot 50x je inzet waard, of een van de twee jackpots, die 20x of 100x waard zijn. Wanneer je 2 stenen over hebt springt de kikker op een van deze twee, indien hij op de andere kikker landt kan je draaien aan het Mega Reel. Hier kun je vervolgens echt cashen, de jackpots zijn 20x, 100x, 500x of 2000x je inzet waard. Playtech heeft dus leuk uitgepakt met deze Frogs Gift feature.

Frogs Gift Review: de betrouwbaarheid

Frogs Gift is een product van het bedrijf Playtech. Zij zijn al behoorlijk lang binnen de industrie, en behoorlijk lang al marktleider. Door slots te combineren van hoogwaardige kwaliteit, inclusief mooie grafics, gave thema's en hoge multipliers, weet het bedrijf zich constant te onderscheiden van hun concurrenten. Door de jaren heen heeft Playtech ook een betrouwbare naam opgebouwd en heeft het meerdere certificaten en awards gewonnen. Terugvertaald zien we dit absoluut terug bij Frogs Gift Online, het is een gokkast van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Checkdit artikel voor de beste goksites.

Wat zijn de voor- en nadelen van Frogs Gift Online

Frogs Gift heeft naast hoge winsten in het basisspel en het bonusspel, ook nog eens flinke winsten bij de Frogs Gifts feature. Maar waar de gokkast vooral in uitblinkt, zijn de grafische details. De symbolen, vooral de dieren, zijn waanzinnig mooi vormgegeven en de achtergrond ziet er ook top uit.

Voordelen:

  • Leuke features en free spins
  • Hoge winsten in basisspel
  • Mooie grafische details
  • Fijne gameplay

Nadelen:

  • Geen nadelen te bespeuren!

De winkansen van Frogs Gift Online

Frogs Gift Online heeft een return to player van 96,76%. Het gemiddelde ligt in de industrie op 96%, dus we kunnen concluderen dat het wel snor zit bij deze online gokkast. Heb je liever een gokkast met een nog hogere RTP? Bekijk dan eens de reviews over Gorilla Kingdom of Forgotten Island Megaways.

Inzetten doe je bij de online gokkast met een vast bedrag per draai, met een minimum van 0,20 euro en een maximum van 500 euro, voor iedereen een geschikt bedrag dus. Frogs Gift Online is verder behoorlijk volatiel, de uitkomsten van je spins zullen dus in sterke mate van elkaar verschillen. Ons advies is dan ook om altijdveilig en verantwoord te gokken.

Ook met de winsten zit je goed bij Frogs Gift Online. In het basisspel vallen al vette winsten te behalen, en verder zijn er ook nog eens twee bonus features. De hoogste multiplier die er bij het spel valt te behalen is 9.000 maal je inzet. Bovendien heb je met de jackpots een maximum van 2.000 maal je inzet, ons hoor je niet klagen in ieder geval.

De bonus van Frogs Gift

De bonus van Frogs Gift Online wordt geactiveerd door 3 scattered symbolen te draaien. Playtech heeft een leuke extra optie toegevoegd: je mag zelf kiezen welk soort free game je kiest. Of je kiest 4 free spins met een multiplier van 8 of 18x, of je kiest 8 free games met een multiplier van 3 of 8x. De optie tussen de beide multipliers wordt random gegenereerd.

Vervolgens worden deze multipliers random toegevoegd aan Wild Symbolen die worden gedraaid. Vervolgens kun je veel winnende combinaties verkrijgen met een wild symbool als tussenvoegsel en flinke multipliers. Als je tijdens de free spin ronde nieuwe scatters draait, minimaal 3, dan krijg je respins. Dit is hetzelfde aantal als de respins die je initieel hebt gekozen. Ook nog een leuk feitje: de piranha’s draaien mee, dus je kunt tijdens deze free spin ronde ook de Frogs Gift feature activeren.

3.9/5
Frogs Gift

Frogs Gift Online eindoordeel

We moeten verklappen aan jullie, we zijn behoorlijk fan van Frogs Gift Online. De gokkast ziet er grafisch gezien behoorlijk fraai uit, dus de gameplay wordt automatisch wat fijner. Bovendien heb je flinke winsten in het basis- en bonusspel. Maar Frogs Gift Online is vooral onderscheidend door de feature, die in de naam zit. De spanning is tijdens deze ronde om te snijden. Bovendien zal je ongetwijfeld ook veel plezier halen uit de free spin ronde. Al met al geven we deze gokkast een dikke 8,5.

FAQ Frogs Gift

Het RTP van Frogs Gift Online is 96,76%. Het gemiddelde in de industrie ligt op 96%, dus een flink percentage is het dus.

Inzetten doe je met een minimum van 0,20 euro en een maximum van 500 euro. Voor de grote speler zijn er dus absoluut goede bedragen om in te zetten.

Op je laptop, desktop en indien je wat mobieler bent, ook op je telefoon.

Jazeker, de gokkast is door een bekende producent gemaakt en is absoluut betrouwbaar.

In totaal heb je, vrij standaard, 5 rollen met 3 symbolen per rol. Dit resulteert in 50 winlijnen.

Frogs Gift direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.