Top 5 beste Pragmatic Play kerst slots

Is Pragmatic Play jouw favoriete spelontwikkelaar? Wees dan niet gehaast en blijf doorlezen! Hierbij geven wij een terugblik op wat de beste Pragmatic kerst slots zijn. Zo kom je lekker in de sfeer voor kerst. Want dat is tenslotte alweer bijna! Iedereen is dol op kerst, met alle leuke lichtjes, de cadeautjes en natuurlijk het lekkere eten. Maar de videoslots worden ook steeds aantrekkelijker, en al helemaal de kerst videoslots. 

Wij hebben speciaal voor jou een lijstje gemaakt met naar onze mening, de 5 beste kerst slots van Pragmatic Play, ben jij benieuwd welke dit zijn? Lees dan zeker door. Wil je meer over leuke kerst slots lezen? Lees dan onze blog: Beste Kerst Slots 2022 en waar te spelen.

Wij Dutchgamblers raden wel aan om verantwoordelijk te gokken, wil je meer leren over verantwoord gokken? Lees dan ons blog over verantwoord gokken.

1. Santa’s Wonderland

Niet alleen komt de kerstman naar de stad, maar deze kerst komt hij ook naar een gokspel! Je speelt op een speelveld van 8x8 vol gekleurde kerstballen en kerstcadeautjes. Je kunt spelen met een minimale inzet van €0,20 tot en met maarliefst €100! Het RTP van Santa’s Wonderland is 96.23%. Wat aan de lage kant vergeleken met de andere slots in deze top 5, maar de feestelijke functies maken het slot een stuk beter. Zo springt het toch vol boven de rest uit. Tot de feestelijke functies behoren onder meer WILD-symbolen die alle symbolen vervangen. Het WILD-symbool is de kerstman zelf! Hem zou je het liefst dus op je scherm willen zien. Ook heeft Santa’s Wonderland een tumble-feature. De tumble-feature betaalt winnende combinaties uit en vervangt winnende symbolen door nieuwe. Benieuwd naar andere slots zoals Santa’s Wonderland? Wij raden dan zeker, Gigantoonz en Candyways Bonanza Megaways. Terug naar Santa’s Wonderland: De audiovisuele aspecten van Santa’s Wonderland zijn tip top in orde. Het brengt een zeer gezellige kerstsfeer. Een opwindend en innovatief vooruitzicht zijn ook de Spin Features. In het slot staan achter sommige symbolen verschillende gekleurde Sneeuwvlokjes. Als er bovenop het sneeuwvlokje wordt gewonnen, worden er verschillende speciale functies geactiveerd om voor nog meer kerstplezier te bezorgen! Durf jij het een gokje te wagen?

2. Santa’s Great Gifts

Heb jij al zin in warme chocolademelk, kerstkoekjes en cadeautjes? En wat als wij je vertellen dat de cadeautjes in het speelveld jou ook nog eens multipliers voor de gewonnen symbolen geven? Dan is het al helemaal geweldig!

Santa's Great Gifts wordt gespeeld op 6x5 rollen en er zijn minstens acht overeenkomende symbolen nodig om ergens op het speelveld terecht te komen om te winnen. Dit is de tumble-feature met nieuwe symbolen, waaronder zuurstokken, kerst koekjes, sneeuwbollen en andere feestelijke kerst symbolen, die verdere winsten kunnen opleveren. De minimale inzet van Santa’s Great Gift is €0,25 en de maximale inzet is €100. Vergeet dan niet dat je zelfs ook nog de dubbele kans om te winnen feature aan kan zetten waardoor de maximale inzet verhoogt naar €125. Het slot is dus geschikt voor de low rollers en de high rollers! De RTP van Santa’s Great Gifts kan verschillen, het begint bij 96,25% tot 96,70%, dat is boven gemiddelde! De cadeautjes kunnen een multiplier van 2x jouw inzet tot maarliefst 100x jouw inzet! Dat is nog eens lekker meegenomen Ook is er een scatter symbool, dat is de kerstman hemzelf! Hij is tenslotte hartstikke gul en houdt van jou te verwennen. Als jij vier of meer scatters op je speelveld ziet te krijgen, dan ontgrendel je de gratis spins ronde, deze gratis spins kunnen oplopen tot 20 gratis spins. Wow! De gratis spins-ronde heeft een progressieve functie waarbij vermenigvuldiging symbolen de vermenigvuldiger die aanwezig is bij volgende spins verhogen tot 100x jouw inzet. Deze zijn essentieel om het grootste cadeau van de kerstman ooit te krijgen, met een maximale winst van 5.000x jouw inzet! Ben jij benieuwd wat voor cadeautjes Santa in de grote zak heeft liggen voor jou? Waag een gokje en kom er achter.

3. Sweet Bonanza Xmas

3.55/5
7.1

Je bent vast wel bekend met Sweet Bonanza de originele versie van Sweet bonanza Xmas. Het slot Sweet Bonanza Xmas is een speciaal gemaakt slot voor de spelers die met zoete snoepjes willen spelen tijdens kerst of in de winterdagen. Je speelt op een speelveld van 5x6 en je moet minimaal 8 snoepjes op je speelveld hebben om wat te winnen, dit lijkt lastig maar de symbolen kunnen overal staan. Zolang jij er maar voor zorgt dat er 8 symbolen totaal op het speelveld staan, dan heb jij de buit binnen. Het heeft een minimale inzet van maar liefst €0,20 tot een maximale inzet van €100. Het RTP van Sweet Bonanza Xmas is 96.51%! Dat is boven het industriegemiddelde. Het slot is versierd met sneeuwlagen op de snoepjes en je kunt sneeuwpoppen vinden op je scherm. Het is een erg stijlvol maar ook een sfeervol slot. Het geeft een goede sfeer vanwege de vrolijke achtergronden en geluiden. Je zult je zeker vermaken! Sweet Bonanza Xmas heeft ook nog eens te gekke features, zoals de tumble feature, de gratis spins kopen feature en een geweldige multiplier die kan oplopen tot 100x jouw inzet! Dat is toch te gek voor woorden... Sweet Bonanza Xmas heeft geen WILD-symbool, dat is wat jammer, maar het slot heeft wel een scatter symbool. Dat zijn de grote lollies, als je 4 lollies ziet te krijgen op je speelveld dan krijg je gratis spins. Die heb je dan ook natuurlijk dik verdiend! De audiovisuele aspecten zijn ook goed in orde, het heeft zeer vermakelijke audio en alles ziet er netjes uitgewerkt uit. De snoepjes zien er allemaal lekker uit en met het sneeuwlaagje geeft het toch een wat meer winterachtig gevoel. Het is een fleurig en kleurrijk slot wat dus ideaal is tijdens de donkere winterdagen.

4. Christmas Carol Megaways

De drie kerst geesten bezoeken doe je in Christmas Carol Megaways, het videoslot heeft 200704 manieren om te winnen. Geweldig! Waarbij elke tumble de multiplier verhoogt met 1x in de gratis spins feature. Speel tot 23 bevroren gratis spins met een maximale multiplier van 10x of koop de ronde met de optie Buy Feature. Wij zijn erg tevreden over de animaties, ze zien er prachtig uit wat het slot levendiger maakt. Ook is er een scatter symbool. Dat is een gouden klok. Als je 3 van deze gouden klokjes op je speelveld ziet te krijgen, activeer je de gratis spin feature. Je kan kiezen uit de 1e optie, 15 spins startend met een 1x multiplier. 2e optie,10 spins met een 5x multiplier en de 3e optie is 5 spins met een 10x multiplier. Zo springt Christmas Carol Megaways toch weer boven een paar andere slots uit. De RTP van Christmas Carol Megaways is een goede 96.48%! Je hebt een minimale inzet van €0,20 en een maximale inzet van €100. Maar je kunt er nog een schepje bovenop doen, met de dubbele kans om te winnen feature kan je maximaal inzetten tot €125. Als je deze functie aan hebt staan kan je maar liefst €125 miljoen winnen! Maar opgelet, dit is een heel bijzondere kans. Dit komt niet vaak voor. Speel daarom verantwoordelijk, wil je meer weten om verantwoord te gokken. Lees dan ons blog, verantwoord gokken.

Leef in het verleden, het heden en de toekomst en win fantastische prijzen in de griezelige maar ook winterachtige sfeer! Durf jij het avontuur aan?

5. Christmas Big Bass Bonanza

Het is een Merry Fishmas met Christmas Big Bass Bonanza, op het speelveld van 5x3 heb je ook nog eens 10 winlijnen. Er is een minimale inzet van €0,10 en een maximale inzet van €250! Dat is nog eens fantastisch. Het RTP van Christmas Big Bass Bonanza is 96,71%! Je speelt in een onderwaterwereld vol met allemaal kerstachtige symbooltjes. Hier zullen wij later nog op terug komen, dus lees zeker door!  Vind je videoslots met een visachtig thema leuk? Dan raden wij Fishin’ Frenzy aan! Je krijgt een soortgelijke belevenis in de diepzee. Terug naar Christmas Big Bass Bonanza: Je zal de achtergrondmuziek meteen herkennen en er op meeneuriën. Het is tenslotte Jingle Bells! Het bekendste kerstliedje wereldwijd. Er is zelfs een scatter-symbool, dit is een groene vis die je aan de haak geslagen hebt. Als je 3 van deze scatter-symbolen op een rijtje hebt dan win je een free spins ronde! Tijdens de Free Spins-functie verzamelt elk WILD-symbool ook alle waarden van de visachtige en letter symbolen op het scherm. Hoe meer Scatter symbolen je ziet te draaien, des te meer gratis spins je zult krijgen! Alle WILD-symbolen die tijdens de feature toeslaan, worden tot het einde van de ronde verzameld. Net als bij Santa’s Wonderland is het WILD-symbool de kerstman hemzelf! Christmas Big Bass Bonanza is een fantastisch, visachtig en kerstachtig avontuur waar je een hoop plezier in zult vinden.

Speel nu 100% veilig bij:

5/5
8.8

Speel nu bij één van onze top 5 casino's in Nederland:

5/5
9.5
5/5
9.1
5/5
8.9
5/5
8.8
5/5
8.6
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.