Big Bad Wolf Megaways - Review 2024

Maal je inzet: maximale winst
0
% RTP
0
Euro maximale inleg
0

Big Bad Wolf Megaways Online is een gokkast die natuurlijkerwijs gaat over de grote boze wolf en de 3 biggetjes. Big Bad Wolf Megaways Online speelt zich af in het huisje van stro, waar het eerste biggetje van het bekende sprookje woont. Met een mooie vallei op de achtergrond ervaar je een prettige, en kenmerkende Megaways ervaring. De return to player heeft een waarde van 96,05%, prima op het industriegemiddelde. Inzetten doe je met een vast bedrag per draai, de reikwijdte is 0,20 euro tot 100 euro. Je zult het beste resultaat treffen bij de free spins, waarbij de maximale multiplier 30.540 is. Bovendien heeft Big Bad Wolf Megaways Online een redelijk hoge variantie, en zijn er maar liefst 117.649 manieren om winst te kunnen genereren.

 • Spookjes thema
 • Hoge variantie: voor de échte gokker
 • Hoge maximale vermenigvuldiger
Behoorlijk hoge variantie:

Voor de echte liefhebber van volatiele gokkasten

Prima RTP:

96,05% ligt op het gemiddelde

Hoge maximale winst:

30.540 maal je inzet

Sprookjesachtig thema:

uitgewerkt in de details

Duidelijke verbetering ten opzichte van de voorganger:

de Megaways versie doet het

Gokkast van een betrouwbare producent:

Quickspin stelt vrijwel nooit teleur

Speel nu direct bij:

5/5
9.1

Big Bad Wolf Megaways Online: een introductie tot de sprookjes-gokkast

Big Bad Wolf Megaways Online gaat over de grote boze wolf. Iedereen is wel bekend met het beroemde sprookje; de grote boze wolf wil graag 3 biggetjes verorberen, terwijl de biggetjes zich beschermen door alle 3 verschillende huisjes te bouwen. De een van stro, ander van hout, en de uiteindelijke overwinnaar maakt het huisje van steen. Dit laatste biggetje zorgt er uiteindelijk voor dat de wolf in een kokende pan terecht komt, ken je het sprookje nog een beetje? Aan jou is het de taak om net als het laatste biggetje de wolf te verslaan en dikke monies op te eisen.  DutchGamblers heeft het een en ander uitgezocht om je in zijn volledigheid te informeren over Big Bad Wolf Megaways Online. De werking van de gokkast, de symbolen, betrouwbaarheid, voor-en nadelen, de bonus game en meer!

Big Bad Wolf Megaways Spelen: hoe werkt de slot?

Big Bad Wolf Megaways Online speelt zich af in een idyllische setting. Het gammele huisje van stro, de groene heide en de handgetekende wolken zorgen voor nostalgische gevoelens. In combinatie met smaakmakende muziek is het een sfeervolle gokkast. Big Bad Wolf Megaways Online is grafisch gezien een duidelijke verbetering dan de voorganger. Het is een typische Megaways slot: 6 rollen, 2 tot 4 symbolen per rol en een bonus rol aan de bovenzijde. Ben je echt een fan van slots die een Megaways format hebben? We hebben een blog erover geschreven over wat precies Megaways slots zo leuk maakt, dus check ‘m snel!

Inzetten bij Big Bad Wolf Megaways Online doe je met een vast bedrag per draai, wat loopt van 0,20 euro tot 100 euro, er is dus voor ieder een geschikt bedrag. Winnen doe je op een van de 117.649 Megaways, door een combinatie te verkrijgen van 3 identieke symbolen, startend vanaf de linkerzijde. Bovendien, Big Bad Wolf Megaways slot heeft een maximale vermenigvuldiger van 30.540, behoorlijk hoog dus. De RTP heeft een waarde van 96,05%, maar omdat er sprake is van een hoge variantie kunnen je resultaten op korte termijn tegenvallen. Wees daarom altijd bewust van de risico´s van gokken, en gok altijd veilig en verantwoord.

Big Bad Wolf Megaways Spelen: hoe zien de symbolen eruit en hoe werken de featurings?

Bij een gokkast in sprookjes thema horen natuurlijk ook sprookjesachtige symbolen. De grote boze wolf is het meeste waard. Wanneer je deze slechterik 6 keer op je beeldscherm ziet neerdalen kun je rekenen op 50 maal je inzet. De medium symbolen zijn de 3 biggetjes, elk heeft een andere waarde, de troffel, bijl en hooivork. De gereedschapskist is de wild, en komt voor op rol 2 en 4. De laagvliegers zijn de symbolen op een regulier kaartspel, 10 tot en met aas. Het leuke is aan Big Bad Wolf Megaways: de symbolen met de lage waarden komen relatief vaak voor in een winnende combinatie. Dit zie je wel vaker terug bij Quickspin gokkasten.

Big Bad Wolf Megaways Online heeft zogeheten “tumbling symbols”. Dit houdt in dat na een winnende combinatie de winnende symbolen verdwijnen, waardoor je nieuwe winnende combinaties kunt verkrijgen. Dit kan theoretisch gezien oneindig doorgaan, als je winnende combinaties blijft verkrijgen, er zijn dus mogelijkheden om flink te cashen. Wanneer je een tweede “tumble combination” verkrijgt activeer je de piggy wild feature. Hierdoor veranderen symbolen in een van de drie biggetjes, in de vorm van een wild.

Review Big Bad Wolf Megaways: hoe betrouwbaar is de gokkast?

We kunnen direct het kenmerk zien van Quickspin wanneer we Big Bad Wolf Megaways Online gaan beoordelen op de betrouwbaarheid: de gokkast is van technisch hoogwaardige kwaliteit en is absoluut betrouwbaar. QuickSpin heeft in de loop der jaren verscheidene prijzen gewonnen voor hun degelijke beleid. Het bedrijf heeft veel vergunningen om hun slots te produceren en acht kwaliteit zwaarwichtiger dan kwantiteit, iets wat terug is te zien bij Big Bad Wolf slot. DutchGamblers kan niet anders dan concluderen dat Big Bad Wolf Megaways Online een degelijke slot is met hoogwaardige kwaliteit.

Big Bad Wolf Megaways Slot: wat zijn de voor- en nadelen van de gokkast?

Big Bad Wolf Megaways Online is een gokkast waarvan de details uitstekend zijn uitgewerkt. Het is te zien dat er aandacht is geschonken aan de lay-out; dit zorgt ervoor dat de speelervaring beduidend beter is dan de voorganger. DutchGamblers heeft de voor- en nadelen op een rijtje gezet, zodat er een helder beeld geschapen kan worden over Big Bad Wolf Megaways

Voordelen: 

 • Sprookjesachtig thema
 • Hoge maximale multiplier
 • Mooie graphics, sfeervolle geluiden en een keurige lay-out
 • Je kunt bonus kopen met een verhoogde RTP
 • Meerdere featurings die de speelervaring doen verbeteren
 • Aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van Big Bad Wolf
 • Veel manieren om te winnen

Nadelen: 

 • DutchGamblers kan geen nadelen opsporen!

Wat zijn je winkansen bij het spelen van Big Bad Wolf Megaways Online?

Big Bad Wolf Megaways Online heeft een redelijk hoge variantie. Dit houdt in dat je uitkomsten redelijk kunnen fluctueren. Verder heeft de gokkast een RTP van 96,05%, wat op het industriegemiddelde ligt. Ben je nou een fan van Megaways gokkasten en zou je liever een hogere RTP zien? Probeer dan eens Royal Mint MegawaysWho Wants To Be A Millionaire Megaways of Survivor Megaways.

De theoretische maximale multiplier is 30.540 maal je inzet, dit is redelijk hoog gezien het feit dat Big Bad Wolf Megaways een makkelijke gameplay heeft. Er is een mogelijkheid dat je een dergelijke multiplier kan treffen tijdens de free spin ronde. In deze free spin ronde kun je door de tumbling reels feature en de piggy wild feature vette bonussen pakken. Bovendien is er ook een mogelijkheid om de bonus te kopen, hiermee gaat een verhoging van de RTP gepaard: 96,44%. Quickspin heeft de bonus hiermee leuk aangekleed.

Inzetten bij Big Bad Wolf Megways doe je met een vast bedrag per draai, wat loopt van 0,20 euro tot 100 euro. De gokkast heeft maar liefst 117.649 winlijnen, niet mis dus. Je hebt dus veel mogelijkheden om winst te pakken bij Big Bad Wolf Megaways. Stel, je hebt een aanzienlijke hoeveelheid geld gewonnen, bestaat er een kans dat je belasting moet betalen. Check dus snel onze blog over kansspelbelasting in het online casino Nederland, voor meer informatie!

Hoe werkt de bonus game van Big Bad Wolf Megaways Slot?

Vrijwel elke gokkast wordt leuker wanneer de bonus wordt geactiveerd. Natuurlijk is dit ook het geval bij Big Bad Wolf Megaways Online, hoewel het basisspel ook erg attractief is. De bonus activeer je door 3 scatters te draaien. De scatter heeft de vorm van een maan. Waar de wolf zal gaan janken bij 3 manen, bestaat er absoluut een kans dat jij een euforisch gevoel zult beleven. Je kunt de bonus ook kopen voor 90x je inzet, je RTP zal hier omhoog gaan naar 96,44%

Blowing down the house bonus is de naam van de bonus, wat refereert naar de wolf die in het sprookje de huisjes van de biggetjes omver blies. Je begint met 11 free spins en begint met een multiplier van x1. Big Bad Wolf Megaways Online heeft progressieve  vermenigvuldigers, dit houdt in dat na elke winnende combinatie je multiplier met x1 omhoog gaat, deze kan in theorie oneindig doorgaan. Bovendien, je kunt nog meer free spins verkrijgen door extra scatters te draaien, deze leveren je vervolgens ook nog eens een hogere multiplier op.

Is Big Bad Wolf Megaways beter dan Big Bad Wolf 1?

Big Bad Wolf is een favoriet onder veel spelers. De gokkast heeft zelfs een EGR award gewonnen in 2013. Door velen wordt deze gokkast gezien als een van de beste der tijden. Maarrr: Quickspin heeft met Big Bad Wolf Megaways de voorganger absoluut overtroffen. Grafisch gezien is het aanzienlijk verbeterd, er zijn meer features bijgekomen, het speelveld is vergroot en er is een leuke bonus rol aan de bovenzijde toegevoegd. Het enige minpuntje: de RTP is wat naar beneden gegaan. Echter, dit wordt volledig overklast door alle verbeteringen van Big Bad Wolf Megaways. We kunnen dus concluderen dat Big Bad Wolf Megaways een absolute verbetering is!

3.8/5
Big Bad Wolf Megaways
Speel nu direct bij:
5/5
9.1

Eindoordeel Big Bad Wolf Megaways Online

DutchGamblers kan niet anders dan oordelen dat Big Bad Wolf Megaways Online een uitstekende slot is. Quickspin heeft puik werk afgeleverd en heeft de gokkast aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de voorganger. Big Bad Wolf Megaways slot heeft een prima RTP, hoge maximale winsten een zeer fijne gameplay. Het is duidelijk te merken dat er extra aandacht is besteed aan de lay-out en de details. Big Bad Wolf 1 was een van de meest gespeelde gokkasten, het zou ons niet verbazen als Big Bad Wolf Megaways Online hier compleet overheen gaat door alle bovengenoemde aspecten. DutchGamblers is absoluut overtuigd!

FAQ Big Bad Wolf Megaways

De RTP heeft een waarde van 96,01%. Gezien de industrie, is dit het gemiddelde.

Er zijn 6 rollen, met 2 tot 7 symbolen op elke rol. Dit resulteert in een behoorlijk hoog aantal winlijnen: 117.649.

Er zijn twee bonus games. Tijdens de free spin modus kun je uit drie opties kiezen met verschillende aantal spins en multipliers, en heb je progressieve vermenigvuldigers. Bij de respin modus heb je verschillende boosters die allen aparte kenmerken hebben.

De gokkast is in het thema van het industriële Wilde Westen. Het speelt zich af op een olieraffinaderij.

Zeker! Er zijn meer featurings, andere bonussen en betere graphics.

Big Bad Wolf Megaways direct spelen?

Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.