Troll Hunters 2 - Review 2024

x maximale multiplier
0
% RTP
0
Euro maximale inleg
0

Troll Hunters 2 Online is een toffe online gokkast. Je speelt de gokkast te midden van de trollen, zwaarden en schilden. Het online slot heeft een RTP van 96,50%, redelijk boven het gemiddelde dat in de industrie wordt gehanteerd. Verder speel je Troll Hunters 2 Online met een vast bedrag per draai, waarbij het minimum 0,20 euro is en het maximum 100 euro. De gokkast heeft een hoge variantie, je uitkomsten kunnen dus behoorlijk verschillen per spin. Troll Hunters 2 Online heeft een maximale multiplier van 5.000x je inleg, waarbij de kans het grootst is om deze te bemachtigen tijdens de bonus. 

  • Opvolger van een succesvolle slot
  • Tof en origineel thema
  • Hoge variantie
Opvolger

Opvolger van Troll Hunters 1

Gaaf thema

Angstaanjagende trollen

Prima RTP

Boven het industriegemiddelde

Betrouwbare provider:

Play‘n Go is betrouwbaar

Andere winlijnen

Geen standaard winlijnen

Inzetten voor elke speler:

Hoge en kleine bedragen

Speel nu direct bij:

4/5
8.4

Troll Hunters 2 Online: een introductie

Na een lange tijd wachten is ‘ie er eindelijk: Troll Hunters 2 Online. Nadat de originele variant van de online gokkast goed in de smaak was gevallen, heeft Play‘n Go besloten om er een vervolg aan te geven. En wij begrijpen dat wel: het is een toffe gokkast, met een aantal leuke features en een gave gameplay. Je ziet vaak dat het origineel van de gokkast het beter doet dan de opvolger: het tegendeel is waar bij Troll Hunters 2 Online. Benieuwd naar de rest van de online gokkast? Blijf de review lezen om meer te weten te komen over de werking, voor- en nadelen, betrouwbaarheid, winkansen, bonus en ons specialistisch eindoordeel.

Troll Hunters 2 Slot: de werking

Troll Hunters Online is een gokkast die teruggaat naar de prehistorie: tijdens het spelen van de gokkast ga je een aantal duizend jaar terug in de tijd. Vind je gokkasten met een avontuurlijk thema nou tof? Check dan eens de reviews van de volgende slots: Who Wants To Be A Millionaire Megaways, Sticky Bandits Wilds Return of Mega Moolah.

Troll Hunters 2 Online heeft een andere werking dan wat je waarschijnlijk gewend bent. Waar je normaal horizontale winlijnen,of cluster wins hebt, kun je bij deze online gokkast zowel horizontaal als verticaal een winlijn hitten. Troll Hunters 2 Online heeft geen rollen, maar vallende blokken. Het maakt niet uit waar op je beeldscherm je winnende combinatie zal komen. Na elke win zal jouw winnende combinatie verdwijnen, waardoor je kans kan maken op een andere winnende combinatie: er komt immers nieuwe ruimte op je bord. Het leuke hierbij is, na elke win word je multiplier verhoogd met +1

Troll Hunters 2 Online werkt met een vast bedrag per spin, waarbij je minimaal 0,20 euro moet inzetten en maximaal 100 euro: voor ieder is er dus een geschikt bedrag om in te zetten. De variantie van de gokkast is hoog, elke spin zal dus anders zijn. De RTP van Troll Hunters 2 Online is 96,50%. Wil je wat meer informatie over termen als variantie en RTP? Check onze informatieve pagina: Online Casino Nederland.

Troll Hunters 2 review: de betrouwbaarheid

De online gokkast is gemaakt door het bedrijf Play ‘n Go. En de naam van het bedrijf weerspiegelt de soort gokkasten die ze maken, lekker spelen en gaan. Het is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar in the game is, en altijd gokkasten produceert die lang in de smaak blijven bij spelers. Dit zie je absoluut ook terug bij Troll Hunters 2, er is zelfs een opvolger gemaakt van de originele. Vaak moeten de originele gokkasten wel heel goed zijn. Concluderend is Troll Hunters Online 2 een toffe gokkast, die absoluut betrouwbaar is. DutchGamblers heeft er goede ervaringen mee. 

Troll Hunters 2: de features

Troll Hunters 2 heeft een aantal leuke feaures, waardoor jij je cash balance flink omhoog kan krikken tijdens het basisspel. Zo heeft de online gokkast de Drop Multiplier, na elke winnende combinatie zal jouw combinatie verdwijnen om eventueel een nieuwe combinatie te kunnen verkrijgen, waarbij je multiplier +1 zal worden verhoogd.

Daarnaast heeft Troll Hunters 2 een aantal verschillende wilds. Zo heeft de gokkast de normale wild, deze zal elke keer in het speelveld verschijnen na een winnende combinatie. Ook beschikt de gokkast, die gebaseerd is op de oudheid, de Multiplier Wild. Aan de rechterzijde van je speelveld zie je één van de drie strijders staan, aan de linkerkant zie je een schild met lijnen die gevuld kunnen worden. Na een winnend cluster van 3, 4 of 5 symbolen zal dit schild gevuld worden. Hierbij krijg je bij de strijdster Astrid een normale wild, bij Borghild een wild met een x2 multiplier en bij Ylva een multiplier wild van x3. Deze zijn toepasbaar op de gehele combinatie.

De laatste wild is de Troll Wild. Deze verschijnt alleen tijdens de Win Spin, later hier meer over. Deze heeft een grootte van 2x2 en landt met een multiplier, die afhankelijk is van de versie van Free Spins.

Troll Hunters 2: de voor- en nadelen

Elke gokkast heeft voor- en nadelen. Gelukkig heeft Troll Hunters 2 aanzienlijk meer voordelen dan nadelen. Het enige nadeel dat te bedenken is, is de variantie die aan de hoge kant kan zijn voor sommigen. Gokken is en blijft een risico spelletje, je kunt veel winst maken en natuurlijk ook je inzet verliezen. Ons advies is om altijd veilig en verantwoord te blijven gokken. Neem eens een kijkje op onze pagina voor wat tips.

Voordelen:

  • Gave features
  • Veel wilds
  • Zowel een gaaf basisspel als free spin ronde
  • Hoge RTP en fijne gameplay

Nadelen:

  • Variantie kan te hoog zijn voor sommige spelers

Troll Hunters 2 spelen: wat zijn de winkansen?

Troll Hunters 2 heeft gelukkig een behoorlijk hoog RTP. Het gebeurt vaker dat gokkasten een fijne gameplay hebben en toffe features bevatten, maar vervolgens wel over een lage RTP beschikken. Waar in het gemiddelde van de industrie vaak een RTP wordt gehanteerd van 96%, heeft Troll Hunters 2 er een van 96,50%. Deze halve procentpunt lijkt niet heel hoog, maar op den duur brengt dit absoluut voordeel met zich mee. Gokkasten als Monopoly Megaways, Pirate Kingdom Megaways of Gonzo’s Quest Megaways hebben een vergelijkbare RTP.

Troll Hunters 2 Online heeft een maximale multiplier van 5.000x je inleg, wat een aanzienlijk getal is. De kans is het hoogst om deze te pakken indien je de bonus activeert, waarbij je een multiplier hierop verkrijgt. In totaal heeft Troll Hunters 2 een negental symbolen waarmee je kunt spelen. De strijdsters hebben hierbij de hoogste waarde. Het fijne is: het maakt niet uit of je drie identieke strijdsters hebt, of drie verschillende op een rij. Je hoeft er enkel drie op een rij te hebben.

Troll Hunters 2: de bonus

De bonus van Troll Hunters 2 Online activeer je net wat anders dan de meeste gokkasten. In plaats van de reguliere scatters werkt deze online gokkast met het woord BONUS. Iedere speelronde staat dit woord op een willekeurige rij. Mocht je deze hele rij vrijspelen in één speelronde, dan activeer je de free spin ronde. 

Hierbij kun je kiezen uit 3 verschillende varianties. De Astrid Free Spins heeft 9 free spins en geen Troll Wild multiplier. De Borghild levert 7 Free Spins en een Troll Wild met een multiplier van x2 in de Win spin. En de Ylva levert 5 free spins op met een multiplier van x3 in de Win Spin. De Win Spin activeer je door de meter te vullen tijdens de Free Spins. Indien dit gebeurt krijg je een 2x2 Troll Wild. Tijdens de free spins kun je deze meter opnieuw vullen.

4.1/5
Troll Hunters 2
Speel nu direct bij:
4/5
8.4

Troll Hunters 2 Online: ons slotoordeel

We hebben eigenlijk alleen maar lovende woorden over Troll Hunters 2 Online. Het enige minpuntje dat wij kunnen opsporen is dat de variantie misschien te hoog kan zijn voor sommige spelers, maar voor velen zal dat niet uitmaken. Play‘n Go heeft een uitstekend vervolg gemaakt op de vorige versie van de gokkast. Een slot vol leuke features, met een goede RTP, prima inzetmogelijkheden en een bonus waarbij je op het puntje op je stoel gaat zitten. Het is een gokkast met een hele goede amusementswaarde. Wij beoordelen Troll Hunters 2 Online met een 8,3!

FAQ Troll Hunters 2

De RTP ligt behoorlijk boven het gemiddelde wat in de industrie wordt gehanteerd, en heeft een waarde van 96,50%.

De minimale inleg waarde is 0,20 euro, waarbij de maximale inleg 100 euro is.

Indien je het woord BONUS volledig wegspeelt op je beeldscherm kun je de free spins activeren.

Het thema is gebaseerd rondom de oudheid. Je speelt de online gokkast te midden van de zwaarden, trollen en strijdsters.

De kans is het hoogst om deze te bemachtigen tijdens de bonus met een multiplier, en is 5.000x.

Troll Hunters 2 direct spelen?

Bonus:
100% tot
€150
+
60 gratis bet
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.