Gigantoonz - Review 2024

Keer maximale win
0
Euro maximale inleg
0
% RTP
0

Gigantoonz Online is een opvolger van Reactoonz 2. DutchGambler denkt dat we velen blij kunnen maken met het nieuws dat er een opvolger van is, de online gokkast is namelijk een van de meest gespeelde aller tijden. En de naam zegt het al: ze zijn giga teruggekomen. Gigantoonz Online heeft een RTP van 96,25%, en zit daarmee boven het industriegemiddelde. Het minimale om in te zetten bij de online gokkast is 0,20 euro en het maximum is 100 euro. Je speelt de online gokkast op met een cluster winsysteem, waarbij de maximaal te behalen winst 4.000 keer je inzet is. Gigantoonz Online heeft een hoge variantie: de uitbetalingen van je spins kunnen dus in flinke mate van elkaar verschillen.

  • Opvolger van een van de bekendste slots aller tijen
  • Cluster wins
  • Hoge maximale multiplier
Opvolger van twee toffe gokkasten

Altijd leuk

Hoge maximale win

Je zou 'm maar pakken

Cluster wins

Weer eens wat anders dan die saaie winlijnen

Betrouwbare gokkast

Van een betrouwbare provider

Prima RTP

Zelfs boven het industriegemiddelde

Mooie gokkast

Met toffe audio

Speel nu direct bij:

5/5
8.5

Gigantoonz spelen: een wetenschappelijke introductie

Volgens een mythisch verhaal zijn de wezentjes van Reactoonz 1 ooit door een verwarde wetenschapper gecreëerd. Deze gekke wezentjes zijn vervolgens getransfereerd naar de opvolger, Reactoonz 2. Beide gokkasten zijn bizar veel gespeeld, door het leuke format en gave winsystemen. Het is daarom volledig logisch dat Play ‘n Go heeft besloten om nog een opvolger te maken: Gigantoonz. Het zou ons absoluut niet verbazen als deze gokkast in de top 10 meest gespeelde kasten aller tijden is. Goed, ben je benieuwd of de kenmerken van deze gokast binnen jouw straatje valt? Blijf de review lezen om meer te weten te komen over de werking, voor- en nadelen, winkansen, bonus ronde, en natuurlijk vergeten we niet jullie ons eindoordeel mede te delen. Dus blijf vooral lezen!

Gigantoonz spelen: de werking

Gigantoonz is een gokkast met een cluster win systeem. Hiermee onderscheidt het zich van vrijwel alle gokkasten, die een ietwat saai systeem hanteren met winlijnen. Gokkasten als Reactoonz 1Reactoonz 2 en Candyways Bonanza een identiek systeem. Check ook deze reviews!

De werking van Gigantoonz is niet lastig. Je speelt de gokkast op een speelveld van 8x8 (voor de oplettende spelers: dit is dus vergroot ten aanzien van Reactoonz). Op dit speelveld moet je een cluster verkrijgen van minimaal 6 identieke symbolen. Dit kan redelijk fluctueren. De online gokkast heeft namelijk een hoge variantie, de uitkomsten van je spins zullen dus niet altijd gelijk zijn aan elkaar.

Je speelt Gigantoonz Online met een vast bedrag per spin. Het minimum om in te zetten is 0,20 euro wat reikt tot een maximum van 100 euro. Verder is de RTP van Gigantoonz hoger dan het gemiddelde, namelijk 96,25%. En je kunt ook nog eens een flinke multiplier binnenslepen. Het maximum bedraagt namelijk 4.000 keer je inzet, niet mis als je het ons vraagt! De kans om deze binnen te slepen is natuurlijk niet heel groot en je kunt ook verliezen met gokken.Gok daarom te allen tijde veilig en verantwoord.

Gigantoonz Online: de betrouwbaarheid

Gigantoonz Online is gemaakt door het bedrijf Play ‘n Go. Dit bedrijf is een oudje op het gebied van gokkasten, sinds 1997 weet het bedrijf hun publiek al te imponeren met fantastische gokkasten. En niet onverdienstelijk. Het bedrijf heeft meerdere Game of the Year awards gewonnen en heeft het motto: kwaliteit boven kwantiteit. Dit resulteert in gokkasten die altijd van goede kwaliteit zijn, en bovenal, behoorlijk betrouwbaar. Ook Gigantoonz Online kan op deze twee facetten rekenen: een toffe gokkast die absoluut betrouwaar is.

Gigantoonz slot: de voor- en nadelen

Reactoonz, een goede gokkast, Reactoonz 2 een toffere gokkast, en Gigantoonz is ook top. DutchGamblers is erg te spreken over de gokkast, door meerdere aspecten. Het basisspel heeft een aantal leuke features en de Quantum meter resulteert in een excuus om lekker lang door te spelen. Klein nadeeltje is dat de online gokkast misschien een beetje lastig te begrijpen is voor beginnende spelers.

Voordelen:

  • Leuke clusterwins
  • Quantummeter is zoals vanouds top
  • Meerdere toffe features
  • Mooi vormgegeven gokkast met leuke audio

Nadelen:

  • Kan lastig te begrijpen zijn voor beginners

Gigantoonz Online: de winkansen

Een gokkast speel je natuurlijk om te winnen! En dat kan zeker bij Gigantoonz Online. Met een RTP van 96,25% heeft de online gokkast niet een bijsterhoge RTP, maar wel hoger dan gemiddeld (gemiddelde is 96%). Wil je een gokkast met nog een hogere RTP? Check dan eens de reviews over Immortal RomanceGorilla Kingdom of Mega Moolah.

Ook de maximale multiplier is niet mis van de online gokkast. Mocht je de 4.000 keer je inzet raken, zul je ongetwijfeld een euforisch gevoel beleven. Inzetten doe je bij Gigantoonz Online met een vast bedrag per spin, met een minimum van 0,20 euro en een maximum van 100 euro. Voor de echte gokkers onder ons: de online gokkast heeft ook nog eens een behoorlijk hoge variantie.

Bij Gigantoonz telt: hoe meer ogen, hoe meer winst. Zo kun je indien je een 30 cluster hebt met een-ogige mannetjes een winst verwachten van 5-20 keer je inzet, afhankelijk van de kleur. Mocht je een 30 cluster hebben met twee-ogige mannetjes, kun je rekenen op een vermenivulfiger van 50-1250 keer je inzet. Niet mis allemaal!

Gigantoonz slot: de Quantummeter

Nadat je een winnende combinatie hebt verkregen zal deze in de quantum meter terecht komen, die aan de rechterzijde van je beeldscherm staat. Hoe meer clusters en hoe groter deze zijn, hoe sneller je de meter zult vullen.

Indien je 25 symbolen hebt zal de Disintegration plaatsvinden. Hier worden 4 random symbolen gekozen die vervolgens uit je veld worden verwijderd. De Metamorphosis speel je vrij met 50 symbolen, hierbij wordt een random symbool veranderd in een ander random symbool. De Radiation resulteert in 75 symbolen en zorgt ervoor dat 1 tot 4 Mega symbolen en 2 tot 5 wilds op je beeldscherm plaatsnemen. De laatste, de Gargatoonz, ontvang je bij 100 symbolen. Alle mega symbolen worden veranderd in Gargatoonz, het drie-ogige monster. Indien je een winnende combinatie verkrijgt zullen deze in het veld blijven staan. Mocht je in een cluster 100 symbolen hebben, zal je alle 4 features tegelijkertijd verkrijgen.

Gigantoonz Online: de features

Gigantoonz Online heeft een aantal leuke features die het basisspel behoorlijk aantrekkelijk maakt. Allereerst heb je Cascading wheels. Indien je een winnende combinatie hebt gevormd zullen de winnende symbolen verdwijnen en plaatsmaken voor een eventuele nieuwe winnende combinatie. Dit kan in theorie oneindig doorgaan, dus je kunt ook oneindig cashen.

De Quantum Wild resulteert in een verhoogde kans op een winnende combinatie. Tegelijkertijd vervangt dit symbool ieder ander symbool. Ook heeft Gigantoonz Megasymbolen. Deze symbolen kunnen willekeurig op je beeldscherm landen en de grootte kan fluctueren van 2x2 tot 7x7. Naast een dergelijk mega symbool zal ook nog eens een wild komen, waardoor je kans om te winnen zal stijgen. Allemaal leuke features dus!

4.1/5
Gigantoonz
Speel nu direct bij:
5/5
8.5

Gigantoonz Online: eindoordeel

Gigantoonz Online, een van de favoriete gokkasten van DutchGamblers. Afgezien van het feit dat de gokkast een beetje lastig te begrijpen is voor sommigen, weten wij zeker dat je hier een goede tijd op zult beleven. De gokkast heeft een prima RTP, variantie en een hoge maximale multiplier. De vele features zorgen ervoor dat je continue spanning beleefd. Een leuk concept, mooie graphics en een Quantummeter waarvan je hoopt dat die zo snel mogelijk volloopt, zorgen voor een goede amusementswaarde. Kortom, een toffe gokkast met veel spannende elementen. Wij beoordelen ‘m met 4,5 ster!

FAQ Gigantoonz

De RTP is boven het industriegemiddelde, en bedraagt 96,25%. Een klein voordeel dus op dit gebied

Het minimum bedrag om in te zetten is 0,20 euro. Mocht je een grote speler zijn kun je jouw inzet vermenigvuldigd zien worden met 100 euro.

Per winnende combinatie kan jij je meter vullen. Vervolgens krijg je bij 25,50,75 en 100 verschillende soorten features, lees het kopje Quantum meter om er meer over te weten!

Overal op! Je kunt de slot spelen op je desktop, laptop en mocht je onderweg zijn is de slot ook nog eens beschikbaar voor je telefoon.

Goed nieuws, de maximale multiplier van de online gokkast is 4.000 keer je inzet. De kans is het grootst om deze te pakken als je meerdere features hebt geactiveerd via de Quantummeter.

Gigantoonz direct spelen?

Bonus:
100% tot
€250
+
20 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.