Dead Riders Trail - Review 2024

% RTP
0
Cent minimale inzet
0
Euro maximale inzet
0

Bij Dead Riders Trail draait het allemaal om actie, motoren en wapens. De spanningen kunnen hoog oplopen, mede door de hoge variantie. Dead Riders Trail heeft een prima RTP van 96,2% en een brede inzetrange. Dit loop van €0,10 tot €20 per spin. Winnen kan op maar liefst 46.656 manieren. Maar dat is niet alles, Dead Riders Trail is ook in het bezit van vele features en een interessant bonusspel. Je zult je zeker niet vervelen tijdens deze online gokkast afkomstig van Relax Gaming. Wacht niet langer en begin met spelen!

 • RTP: 96,2%
 • Variantie: hoog
 • Inzetrange: van €0,10 tot €20 per spin
Spelontwikkelaar

Het spel is ontwikkeld door Relax Gaming

Een hoog RTP

Het spel heeft een hoog RTP van 96,2%

De variantie

Het spel heeft een hoge variantie

Inzetrange

Dit loopt van €0,10 tot €20

Hoge maximale winst

Win tot 50.000 keer je inzet!

Free spins

Win mooie free spins

Speel nu direct bij:

5/5
8.8

Hoe werkt Dead Riders Trail?

Wil jij je winkansen graag vergroten? Dan is het handig om te weten hoe het spel precies in zijn werking gaat. Wij geven een korte en simpele speluitleg van Dead Riders Trail. Deze leuke gokkast wordt gespeeld op een speelveld dat bestaat uit 6 rollen en 6 rijen. Hiervan bestaat het ene deel uit stenen blokken en het andere deel uit symbolen. Wanneer het jou lukt om alle stenen blokken weg te spelen, dan heb je maar liefst 46.656 manieren om te winnen. 

Dead Riders Trail heeft een RTP (uitkeringspercentage) van 96,2%, prima dus! Ook biedt Dead Riders Trail een brede inzetrange aan. De minimale inzet is €0,10 en de maximale inzet is €20 per spin. Dit maakt Dead Riders Trail toegankelijk voor zowel de grote als kleine spelers. 

Dead Riders Trail heeft een hoge variantie, wat velen als een groot voordeel zien. Zo kan je een prijs winnen van maar liefst 50.000 keer je inzet! Klinkt niet verkeerd toch? Wij zijn enthousiast over deze online gokkast en nemen je graag verder mee in onze uitgebreide review. Wil je eerst wat meer kennis opdoen over de termen rondom online gokken? Geen probleem, lees dan ons informatie artikel: veilig gokken

Dead Riders Trail spelen?

Wapens, snelle motoren en geweld. Dit zijn de thema’s die je terugziet in Dead Riders Trail. Hou jij wel van wat actie? Dan is deze online gokkast zeker wat voor jou! Aan de graphics zal het in ieder geval niet liggen. Zo is er een stoere meid met een motorhelm, een geweer, een helikopter en een politiewagen te zien op het speelveld. De vormgeving ziet er top uit!

Dead Riders Trail heeft een prima RTP van 96,2% en een hoge variantie. Het spel is toegankelijk voor iedere speler, door de brede inzetrange. Dit loopt van €0,10 tot €20 per spin. Winnen doe je op maar liefst 46.656 manieren, wow! Dead Riders Trail is in het bezit van vele leuke features en een interessant bonusspel. Dit maakt het spelen van deze online gokkast nog leuker. 

In deze review gaan we dieper in op alle aspecten van Dead Riders Trail. We delen onze kennis graag met jou, zodat je goed voorbereid aan een potje begint. We delen onze kennis ook door middel van het plaatsen van diverse blogartikelen. Lees eens ons blogartikel: WK Voetbal 2022: De beste gokwebsites. Hebben wij je aandacht gewekt en lijkt Dead Riders Traill jou wel wat? Lees dan snel verder in onze uitgebreide review.

De symbolen en waardes van Dead Riders Trail

Hoe zit het met de symbolen en waardes van Dead Riders Trail? De hoogst uitbetalende symbolen in Dead Riders Trail zijn: de blauwe klaveren, paarse schoppen, groene ruiten en rode harten. Deze symbolen betalen 0,4x je inzet uit. De volgende symbolen zijn de bendeleden in het blauw, paars, groen of rood. Deze betalen je 0,6x tot 1,2x je inzet uit. Het logo symbool betaald je 2x je inzet uit. 

De betrouwbaarheid van Dead Riders Trail 

Hoe zit het eigenlijk met de betrouwbaarheid van Dead Riders Trail? Goed dat jij je dit afvraagt, want de betrouwbaarheid van een online gokkast speelt een belangrijke rol. Wanneer een spel onbetrouwbaar is, kan je achteraf tegen vele problemen aanlopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verliezen van je geld, dit zou zonde zijn.

Met de betrouwbaarheid van Dead Riders Trail zit het wel goed! We hebben dit voor jou uitgezocht en we zijn tevreden. Het spel is ontwikkeld door Relax Gaming. Dit is een bekende spelontwikkelaar, die vele bekende spellen op zijn naam heeft staan. Zo doen ze er alles aan om hun goede naam te behouden. Zo kan je er dus vanuit gaan dat ook Dead Riders Trail, een betrouwbare online slot is! Andere betrouwbare online gokkasten zijn: Bonanza Megaways en Rick and Morty Megaways.

De voor- en nadelen van Dead Riders Trail

Aan elk (online casino) spel, zitten een aantal voor- en nadelen verbonden. Dit is ook het geval bij Dead Riders Trail. Wij nemen de voor- en nadelen van deze gokkast hieronder kort met jou door. Zo kan je snel inzien of deze slot echt bij jou past!

Voordelen:

 • Prima RTP
 • Brede inzetrange
 • Origineel thema
 • Leuke features
 • Free spins
 • Vele win manieren
 • Betrouwbaar

Nadelen:

 • Geen jackpot

De bonusgame van Dead Riders Trail

Dead Riders Trail heeft ook een leuke bonusgame, waarbij je free spins kan winnen. De free spins ronde is een stuk minder uitgebreid dan de Bonus Trail Features. Hier komen we later in het artikel op terug! Tijdens de free spins ronde ga je hetzelfde te werk als tijdens het basisspel. Wel zijn er een aantal kleine verschillen. 

Sommige stenen blokken bevatten nu een bom. Staat er een winnende combinatie op je speelveld, dat grenst aan één van de bommen? Dan ontploft de bom en de symbolen veranderen op de rol in hetzelfde symbool. Je krijgt 3 extra free spins, wanneer je alle stenen blokken hebt verwijderd. Het bonusspel is vrij eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Wil je eerst wat meer informatie opdoen over termen rondom online gokken? Geen probleem, lees onze blog: 10 fantastische slots bij Jack’s.

De winkansen van Dead Riders Trail

Lijkt Dead Riders Trail jou wel wat en wil je wel een gokje wagen met deze online gokkast? Dan wil je vast wel weten hoe het zit met de winkansen. Wij hebben dit tot op de puntjes voor jou uitgezocht en zijn zeer tevreden. Dead Riders Trail heeft een prima RTP van 96,2% en een hoge variantie. Zo kan je op maar liefst 46.656 verschillende manieren winnen. Dat klinkt niet verkeerd toch? Dead Riders Trail is in het bezit van vele features. Bij elke feature maak je kans op mooie winsten en prijzen. Ook maak je kans op free spins tijdens de bonusgame. Al met al, zit het met de winkansen van deze online gokkast helemaal goed!

De feature van Dead Riders Trail

Hou je wel van features? Dan hebben wij goed nieuws, want Dead Riders Trail heeft er behoorlijk wat. Tijdens het basisspel kom je de wild symbolen en de Cascades Feature tegen. Hierbij maak je kans op de Feature Wheel. Daarnaast maak je kans op andere interessante features, zoals: de Bonus Trail Feature en de Super Bonus Trail. 

Wild symbolen:

We beginnen met de wild symbolen van Dead Riders Trail. Deze symbolen zie je alleen landen op rol 2-6. Ze vervangen een ander regulier symbool en hierdoor zorgen ze voor nieuwe winnende combinaties. De wild symbolen maken combinaties compleet of ze vergroten ze. 

Cascades Feature en Feature Wheel:

Ooit gehoord van de Cascades Feature? In Dead Riders Trail werkt het niet iets anders dan dat je gewend bent. Heb jij een winnende combinatie gedraaid? Dan verdwijnen de winnende symbolen nog steeds van het speelveld. De aangrenzende stenen blokken, vallen met de symbolen mee. Hierdoor komen er weer nieuwe symbolen op het speelveld terecht. Dit zorgt ervoor dat je weer winnende combinaties kan laten landen. De Cascades Feature blijft doorgaan totdat er geen nieuwe combinaties kunnen worden gevormd. 

Wanneer het jou lukt om alle stenen blokken te verwijderen van het speelveld, dan krijg je toegang tot de Feature Wheel. Dit is een rad dat mooie prijzen bevat, leuk he?

Er zijn vier vakken te zien met de volgende prijzen:

 • 4 free spins;
 • 7 free spins;
 • Bonus Trail Feature;
 • Super Bonus Trail Feature.

Draai jij aan het rad en beland je op één van de free spins? Dan kan je een gokje wagen door voor de Bonus Trail Feature te kiezen. Dit is een leuke optie, want wanneer je wint krijg je toegang tot de Bonus Trail Feature. Verlies je? Dan zijn de free spins helaas ook weg. 

(Super) Bonus Tail Feature:

Dead Riders Trail bevat ook de Bonus Tail Feature en de Super Bonus Tail Feature. Wanneer je terecht komt bij de Bonus Tail Feature, zie je een soort bordspel. Je gaat bij dit bordspel bij elke beurt 1 tot 6 stappen vooruit. Door middel van de benzinetank, kan je 3 keer bewegen. Het speelbord bestaat uit 3 soorten vakjes. 

De vakken op het speelbord:

 • De normale vakken;
 • De zilveren truck;
 • De gouden truck.

Beland je op één van de normale vakjes? Dan krijg je een geldprijs van maar liefst maximaal 1.000x je inzet. Beland je op het vakje met de truck? 

Dan krijg je één van de volgende features:

 • Cash: geldprijs van 25 tot 50 keer je inzet;
 • Sniper: de waarde van 3 tot 6 normale vakjes wordt verdubbeld;
 • Payer: de waarde van alle normale vakjes word verhoogt met 2x tot 10x je inzet;
 • Two Knife: de waarde van 2 tot 4 normale vakjes wordt verhoogt met 50x tot 200x je inzet;
 • Refuel: plaatst 2 tot 4 jerrycans met benzine op willekeurige normale vakjes;
 • Shoot Back: 1 tot 3 normale vakjes krijgen de totale waarde;
 • Collect: de waardes van de 4 dichstbijzijnde normale vakjes worden verzameld;
 • Collect All: de waardes van alle normale vakjes worden verzameld;
 • Persistent Sniper: geeft de Sniper Feature op elke volgende beurt;
 • Persistent Payer: geeft de Payer Feature op elke volgende beurt;
 • Persistent Two Knife: geeft de Two Knife Feature op elke volgende beurt.

Zoals je kunt zien, is Dead Riders Trail in het bezit van vele mooie prijzen. Sterker nog, de zilveren truck kan elke bovenstaande feature activeren. Dit gebeurd terwijl de gouden truck alleen de Collect All en de Persistent Features activeert. 

Ben je het hele speelbord rondgegaan? Dan krijgen alle vakjes plus 3x je inzet en een extra jerrycan met benzine. De Super Bonus Trail Feature werkt hetzelfde als de gewone Bonus Trail Feature. Het enige verschil is dat de eerste zilveren truck op het speelveld bij de Super Bonus Trail Feature goud is. Meer weten over bonussen bij online slots? Lees dan ons informatie artikel: Free Spins.

4.25/5
Dead Riders Trail
Speel nu direct bij:
5/5
8.8

Waan je weg tijdens deze spannende gokkast

Motoren, wapens en actie. Deze aspecten zie je terugkomen in Dead Riders Trail. Hou jij wel van wat actie en spanning? Dan is deze online gokkast zeker wat voor jou! Dead Riders Trail heeft prima winkansen. Zo is het RTP van deze slot 96,2% en het heeft een hoge variantie. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per spin. Dit maakt Dead Riders Trail toegankelijk voor meerdere type spelers. Je zult je zeker niet vervelen tijdens deze gokkast, mede door de vele features en free spins. Wacht niet langer en begint met spelen!

FAQ Dead Riders Trail

Dead Riders Trail heeft een RTP van 96,2%.

De minimale inzet van Dead Riders Trail is €0,10.

De maximale inzet van Dead Riders Trail is €20.

Tijdens Dead Riders Trail kan je winnen op maar liefst 46.565 manieren!

Dead Riders Trail is afkomstig van Relax Gaming.

Dead Riders Trail direct spelen?

Bonus:
100% tot
€200
+
25 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.