Great Rhino Megaways - Review 2024

symbolen
0
Cent minimale inzet
0
Euro maximale inzet
0

Great Rhino Megaways, een slot ontwikkeld door Pragmatic Play, heeft een prima RTP dat ligt tussen de 96,47% en 96,58%. Deze online gokkast heeft een hoge variantie en op die manier is de maximale winst 20.000x je inzet. Great Rhino Megaways heeft een brede inzetrange. Dit loop van €0,20 tot en met maximaal €100 per draai. Je kan je winkansen verhogen tijdens de Superbet optie en de gratis spins. Wij van Dutchgamblers zijn enthousiast over deze online gokkast en nemen jou graag verder mee in onze review!

 • Brede inzetrange: van €0,20 tot €100 per draai.
 • Hoog RTP: tussen de 96,47% en 96,58%. 
 • Hoge variantie
Provider

Het spel is ontwikkeld door Pragmatic Play

Het RTP

Prima RTP tussen de 96,47% en 96,58%

De variantie

Het spel heeft een hoge variantie

Minimale en maximale inzet

Wat loopt van €0,20 tot €100

Hoge maximale winst

Win tot 20.000 keer je inzet

Rollen

Het spel heeft 6 rollen

Speel nu direct bij:

5/5
8.8

Hoe werkt Great Rhino Megaways?

Denk jij dat Great Rhino Megaways de geschikte slot is voor jou? Dan is het handig om te weten wat je allemaal kan verwachten. Want hoe werkt deze online gokkast eigenlijk? Wij geven een korte en simpele uitleg van de werking van Great Rhino Megaways. 

Great Rhino Megaways speel je op een speelveld van 6 rollen. Op bijna elke rol kunnen maximaal 8 symbolen worden gedraaid. Op rol 1 en rol 6, is plaats voor maximaal 6 symbolen. Great Rhino Megaways heeft een brede inzetrange. Je kan inzetten vanaf €0,20 tot en met maximaal €100 per draai. Er zijn in deze gokkast tot maar liefst 200.704 megaways! Wanneer de vallende symbolen samen een winnende combinatie vormen, dan win je! Great Rhino Megaways heeft een hoge variantie, zo kan je tot maar liefst 20.000x je totale inzet winnen. Dit spel heeft een RTP van 96,58%, prima dus! Het RTP kan verschillen door de Superbet optie, hier komen we later in de review op terug.

Ben jij enthousiast over Great Rhino Megaways en wil je graag eerst wat meer informatie rondom online gokken? Geen probleem, lees bijvoorbeeld ons informatie artikel: veilig gokken.

Great Rhino Megaways spelen?

Waan je weg in Great Rhino Megaways. Deze leuke online gokkast is ontwikkeld door Pragmatic Play en heeft een prima RTP dat ligt tussen de 96,47% en 96,58%. Great Rhino Megaways heeft een hoge variantie waardoor je tot maar liefst 20.000x je inzet kan winnen! Over de vormgeving van dit spel zijn wij enorm enthousiast. De free spins bonus is op een leuke manier vormgegeven en je kan er mooie winsten pakken.

In deze review nemen we jou graag mee in de online gokkast Great Rhino Megaways. Wij zijn enthousiast en delen onze kennis dan ook graag met jou. In deze review behandelen we alle aspecten van Great Rhino Megaways, die voor jou van belang kunnen zijn. Benieuwd? Lees dan maar snel verder, want daar gaan we het uitgebreid over hebben.

De symbolen en waardes van Great Rhino Megaways

Wanneer je besluit een gokje te wagen met Great Rhino Megaways, is het handig om te weten hoeveel de symbolen waard zijn. Wij hebben dit voor jou uitgezocht en delen onze kennis graag met jou. Wil je graag eerst wat meer kennis over online gokken? Lees dan onze blog: Hoe kan ik zoveel mogelijk het risico op gokverslaving vermijden bij online gokken?

De hoge symbolen zijn de wilde dieren. Deze betalen je tussen de 1,50x en 50x de inzet uit bij 6 dezelfde symbolen. Wanneer je 6 kaartsymbolen weet te draaien, krijg je tussen de 1x en 1.5x je inzet. Great Rhino Megaways is ook in het bezit van de Superbet optie. Wanneer je deze optie graag wilt, kost dit je 25% van de reguliere inzet. Op deze manier plaats je extra scatters op de rollen. Hierdoor verdubbel je je winkansen en de kans om een gratis spins bonus te winnen. 

Op deze manier kan je ook profiteren van een iets hogere Return to Player. Zonder de Bonus Bet is het RTP van deze gokkast 96,47%. Wanneer je met deze optie besluit te spelen, speel je met een percentage van 96,58%. 

De betrouwbaarheid van Great Rhino Megaways

Hoe zit het eigenlijk met de betrouwbaarheid van Great Rhino Megaways? Wij hebben dit tot op de puntjes voor jou uitgezocht. De betrouwbaarheid van een online gokkast speelt een belangrijke rol. Bij winst zie je graag jouw gewonnen geld terug op je bankrekening. 

Great Rhino Megaways is een betrouwbare online gokkast! Het spel is afkomstig van Pragmatic Play, een bekende en betrouwbare spelontwikkelaar. Ze doen er alles aan om hun goede status te behouden. Zo kan jij gerust en zorgeloos een gokje wagen met Great Rhino Megaways! Bekijk ook onze andere betrouwbare slots: Easter Island en NARCOS Videoslot.

De voor- en nadelen van Great Rhino Megaways

Aan elk spel zitten uiteraard een aantal voor- en nadelen verbonden. Dit is ook het geval voor Great Rhino Megaways en wij gaan ze kort hieronder met jou bespreken. Zo kan jij gemakkelijk inzien of deze slot echt bij jou past.

Voordelen:

 • Hoog RTP
 • Brede inzetrange
 • Bonusspel
 • Gratis spins
 • Hoge maximale winst
 • Betrouwbaar

Nadelen:

 • Niet veel features
 • Geen jackpot

De bonusgame van Great Rhino Megaways

Goed nieuws, want ook Great Rhino Megaways is in het bezit van een bonusgame. Maar hoe werkt dit? In deze online gokkast zitten scatters, die je kan herkennen aan de gouden munt met de neushoorn erop. Draai jij 4, 5 of 6 scatters? Dan activeer je de bonusronde.

Wanneer de bonusronde geactiveerd is, krijg je een keuze uit vier verschillende opties. Hierbij hangt het aantal gratis spins af van het aantal scatters dat de bonus heeft geactiveerd.

Dit gaat als volgt:

 • 5, 9 of 13 gratis spins: een vermenigvuldiger van 10x;
 • 10, 14 of 18 gratis spins: een vermenigvuldiger van 5x;
 • 15, 19 of 23 gratis spins: een vermenigvuldiger van 1x;
 • Mystery Choice: mystery gratis spins in combinatie met een mystery vermenigvuldiger. 

Ooit gehoord van de beroemde progressieve vermenigvuldiger? Deze is ook actief tijdens in Great Rhino Megaways. Zo zorgt iedere winnende draai voor een vermenigvuldiger van +1. Verder is er ook de mogelijkheid om nog extra gratis spins te verdienen. 3 of meer scatters geven hierbij recht op 5+ of 10+ gratis spins. Wil jij graag je kennis over online gokken wat uitbreiden? Lees dan onze blog: zijn alle online casino’s zomaar te vertrouwen?

De winkansen van Great Rhino Megaways

Lijkt Great Rhino Megaways jou wel wat en wil je graag een gokje wagen? Dan wil je vast weten hoe het zit met de winkansen van deze online gokkast. Wij hebben dit wederom weer voor jou uitgezocht en zijn enthousiast. Great Rhino Megaways heeft een prima RTP dat ligt tussen de 96,47% en 96,58%. Tijdens de Superbet optie vergroot jij je winkansen en kan je mooie prijzen binnenslepen. Dit geldt hetzelfde voor de gratis spins optie! Great Rhino Megaways heeft een hoge variantie en zo kan je tot maar liefst 20.000x je inzet winnen. Al met al, zijn wij tevreden over de winkansen van Great Rhino Megaways.

De feature van Great Rhino Megaways

Great Rhino Megaways heeft helaas niet veel features. Wel is er de optie om gratis spins te verdienen zoals eerder benoemd. De feature die hierbij komt kijken, is dat je kan kiezen uit 4 verschillende opties! Verder kan je ook een Ante Bet Feature verwachten. Hieronder een korte uitleg.

Ante Bet Feature: wil jij je inzet verhogen? Dan is dat mogelijk bij Great Rhino Megaways. Met deze mogelijkheid kan je het aantal scatters laten oplopen, door je inzet te verhogen. Zo zorgt deze functie voor het vergroten van je kansen op het activeren van de gratis spins. Ook kan je op deze manier de gratis spins verdubbelen. Ben jij een beginnend gokker en wil je graag wat meer informatie opdoen rondom online gokken? Lees dan ons informatie artikel: gokken voor beginners.

3.75/5
Great Rhino Megaways
Speel nu direct bij:
5/5
8.8

Ga jij de uitdaging aan?

Hou jij wel van een safari en ben je een fan de prachtige natuur? Dan is Great Rhino Megaways wat voor jou! Deze online gokkast heeft een prima RTP dat ligt tussen de 96,47% en 96,58%. Great Rhino Megaways heeft een hoge variantie, waardoor de maximale winst 20.000x je inzet is. Je kan je winkansen vergroten tijdens de gratis spins en Superbet optie. Inzetten kan al vanaf €0,20 en dit loopt tot €100 per draai. Wij van DutchGamblers zijn enthousiast en kunnen jou deze leuke online gokkast zeker aanraden!

FAQ Great Rhino Megaways

Great Rhino Megaways heeft een RTP dat ligt tussen de 96,47% en 96,58%.

De minimale inzet van Great Rhino Megaways is €0,20.

De maximale inzet van Great Rhino Megaways is €100.

De maximale winst van Great Rhino Megaways is 20.000x je inzet.

Great Rhino Megaways is afkomstig van Pragmatic Play.

Great Rhino Megaways direct spelen?

Bonus:
100% tot
€200
+
25 gratis spins
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.