Mega Moolah Goddess - Review 2024

Miljoen jackpot gewonnen
0
Winlijnen
0
Euro maximum inleg
0

Mega Moolah Goddess Online is een opvolger van het razend populaire spel Mega Moolah. Door de vele jackpots kun je onwijs veel centen winnen op Mega Moolah Goddess. Klein minpuntje, de RTP ligt op 92,30%. En een deel ervan gaat naar de jackpots, maar ja, als deze valt dan ben je binnen. Inzetten doe je bij Mega Moolah Goddess Online met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,25 euro tot 25 euro. De variantie van Mega Moolah Goddess Online is vrij hoog, de uitbetalingen van je spins kunnen dus flink van elkaar verschillen. De maximale win die je kunt behalen bij de online gokkast is ongelimiteerd, je kunt dus zomaar volgende vakantie een onbewoond eiland kopen. Verder is het Egyptische thema ook erg aantrekkelijk, kortom een leuke gokkast van Microgaming.Veel leuke features

  • Ongelimiteerde winst
  • Gaaf Thema
  • Opvolger van een topper
Mooi uitgewerkte gokkast

Met een top thema

Grote reikwijdte inzetmogelijkheden

Voor elke gokker

Ongelimiteerde jackpots

Je kunt onwijs veel winnen

Progressieve multipliers

Voor winst en winst

Betrouwbare gokkast

Van een betrouwbare provider

Makkelijk te bespelen

Voor de beginnende en ervaren gokker

Speel nu direct bij:

4/5
8.4

Mega Moolah Goddess Online: introductie

Wat doe je als je een gokkast hebt geproduceerd die onwijs populair is en nog steeds dikwijls wordt gespeeld? Juist ja, een opvolger ervan maken. Mega Moolah Online heeft een ongelimiteerde jackpot, je kunt er dus onwijs veel op winnen. Een tijdje geleden heeft een Belg ruim 19 miljoen euro gewonnen. Mega Moolah Goddess is een van de vele slots die onderdeel zijn van de Mega Moolah reeks, en ze stellen vrijwel nooit teleur. Helemaal doordat het Egyptische thema van Mega Moolah Goddess Online puik is uitgewerkt. Ben je nou benieuwd wat deze gokkast je nog meer te bieden heeft? Blijf de blog lezen om meer te weten te komen over de werking, voor- en nadelen, betrouwbaarheid, bonus en natuurlijk sluiten we af met ons eindoordeel!

Mega Moolah Gondels Online: hoe werkt de gokkast?

Vrijwel alle producenten zijn het er over uit en hanteren het thema. Het oude Egypte is niet alleen historisch gezien reuze interessant, maar ook nog eens een attractief thema voor vele gokkasten. Vind je het nou een tof thema? Check dan eens onze reviews over Book of Dead, Legacy of Dead en Golden Glyph 2 en Fire Strike 2.

De Mega Moolah Goddess gokkast is niet heel ingewikkeld. In totaal zijn er 5 rollen, met 3 symbool en 25 winlijnen. Je wint, indien je 3 of meer identieke symbolen op je beeldscherm ziet. Klein nadeel alleen wel aan de gokkast: de RTP ligt op 92,30% wat beduidend lager is dan het industriegemiddelde.

Inzetten doe je bij Mega Moolah Goddess Online met een vast bedrag per spin, wat loopt van 0,25 euro tot 25 euro. De variantie van de online gokkast is hoog, dit houdt in dat de uitkomsten van je spins flink van elkaar kunnen verschillen. Verder heeft Mega Moolah Goddess Online via de jackpots een ongelimiteerde winst: je kunt dus flink rijk worden van de online gokkast.

Mega Moolah Goddess: de jackpot

Tijdens het basisspel speel je, ongeacht je inzet, altijd mee met de Jackpot van Mega Moolah Goddess. In totaal wordt 5% van je inzet hiervoor ingehouden. Je kunt de Jackpot Wheel random triggeren tijdens elke spin, en hoe hoger je inzet, hoe groter de kans is dat je deze activeert.

Het Jackpot Wheel allemaal vakjes, en deze vakjes (in totaal 20 stuks) hebben allemaal verschillende kleuren. Elke kleur heeft een eigen waarde qua jackpots. Indien je 10 vakjes hebt die oranje zijn activeer je de Mini Jackpot en win je minimaal 10 euro. Indien je 6 vakjes geel hebt ontvang je de Minor Jackpot die minimaal 100 euro waard is. Indien je 3 van de 20 vakjes blauw hebt en hierop uitkomt win je de Major Jackpot van minimaal 10.000 euro. Mocht je de op de witte uitkomen win je Grande Jackpot en minimaal 1.000.000 euro.

Elke Mega Moolah gokkast speelt mee met deze jackpots. De kans is niet heel hoog dat je hem pakt, maar indien je dit doet kun je onwijs veel centen winnen. Het record staat vooralsnog op 19 miljoen euro, maar dit kan zomaar meer worden.

Mega Moolah Goddess review: de betrouwbaarheid

Mega Moolah is een product van de bekende leverancier Microgaming. Dit bedrijf hecht onwijs veel waarde aan privacy, wat ook goed terug is te zien in hun videoslots. Het was een van de eerste producenten die de progressieve jackpot in hun gokkasten lieten, wat voor onwijs veel naamsbekendheid heeft gezorgd. Al met al zien we dit ook terug in de Mega Moolah gokkasten. Mega Moolah Goddess Online is een betrouwbare gokkast van hoogwaardige kwaliteit.

Met veel jackpots kun je vaak behoorlijk veel winnen op gokkasten van Microgaming. Indien dit gebeurt bestaat er een kans dat je kansspelbelasting moet betalen. Neem eens een kijkje op onze pagina Kansspelbelasting voor wat meer informatie.

Mega Moolah Goddess slot: de voor- en nadelen

Mega Moolah Goddess is een van de vele gokkasten van de Mega Moolah reeks. De gokkast blinkt uit in de enorme jackpots die je kunt winnen; je kunt letterlijk miljonair worden. Toch is de de RTP flink aan de lage kant. Maarja, het is een trade-off. High stakes, high reward zeggen wij altijd van DutchGamblers.

Voordelen

  • Flinke jackpots die regelmatig vallen
  • Mooie graphics en een fijne gameplay
  • Een van de opvolgers van Mega Moolah Online
  • Meerdere bonussen

Nadelen

  • Behoorlijke lage RTP
  • Geen innoverend of nieuw thema

Mega Moolah Goddess Online: wat kan je winnen?

Tja, van het theoretische uitbetalingspercentage van de online gokkast zul je niet heel blij worden. Waar het gemiddelde in de industrie op 96% ligt, heeft Mega Moolah Goddess Online een schamele 92,30%, waarvan ook nog eens 5% van naar de jackpot gaat. Niet bijsterhoog, maar je kunt er wel flink op pakken. Wil je liever een online gokkast met een hogere RTP? Check dan eens onze reviews over  Shamrock Holmes Megaways, Forgotten Island Megaways of White Rabbit Megaways.

Wat wel een gaaf voordeel is, dat je ook nog eens flink wat centen kan opleveren, is de Jackpot van Mega Moolah Goddess Online. Je spaart zogezegd 5% van je inzet voor de jackpot en kunt hier echt miljoenen op winnen. Serieus. Mega Moolah Goddess Online heeft een hoge variantie, je uitbetalingen zullen dus in hoge mate schommelen.

Indien Cleopatra onderdeel is van een win, dan worden je uitbetalingen verdubbeld. Mocht je deze dame alleen maar op je winlijn hebben, ontvang je een mooie 10.000x. Het oog van Ra betaalt je een mooie 2.000x per winlijn uit. Verder kun je door de wilds je inzet flink zien vermeerderen. Al met al kun je dus door de hoge variantie je uitbetalingen flink zien fluctueren!

Mega Moolah Goddess Slot: de free spins

Naast de Jackpot kun je bij Mega Moolah Goddess Online ook nog eens een free spin bonus activeren. Dit doe je door minimaal 3 scattered symbolen te draaien. Indien je 3 bonus symbolen ontvang krijg je 20 free spins, 4 bonus symbolen resulteren in 25 free spins en bij 5 symbolen zul je 30 free spins ontvangen. Je kunt helaas niet het Jackpot Wheel activeren tijdens deze bonus. Wel kun je de bonus retriggeren, door 3 scattered symbolen te draaien.

Tijdens deze free spin bonus is er een multiplier van x6 actief op elke winsten. Je zult dus niet meer combinaties krijgen, maar je uitbetalingen zullen dus wel flink omhoog schieten. Indien je bijvoorbeeld 5 maal Cleopatra draait ontvang je een keurige 60.000 keer je inzet. Al met al kun je dus onwijs veel verdienen tijdens de free spin ronde van Mega Moolah Goddess Online. Wel is het verstandig om te weten dat je niet altijd wint, en ook je inzet kunt verliezen. Ons advies is daarom ook: gok altijd veilig en verantwoord. 

4.25/5
Mega Moolah Goddess
Speel nu direct bij:
4/5
8.4

Mega Moolah Goddess slot oordeel

Nu komt het moment waar je ongetwijfeld op heb zitten wachten tijdens het lezen van de Mega Moolah Goddess review: ons slotoordeel. We beginnen met het kleine smetje van de gokkast: de RTP ligt behoorlijk onder het industriegemiddelde. Hierdoor, en door de hoge variantie, kun je misschien best lang wachten totdat je een uitbetaling pakt. Maar, indien je deze pakt, dan pak je ook dik. Tijdens de free spin ronde is er een flinke multiplier actief en je kunt via het Jackpot Wheel ook nog eens flink wat centen winnen. Bovendien is het thema in orde en de gameplay prettig. Al met al vinden wij Mega Moolah Goddess een toffe gokkast met een zeer goede amusementswaarde.

FAQ Mega Moolah Goddess

In totaal heeft de online gokkast 5 rollen, 3 symbolen per rol en zijn er 25 winlijnen actief tijdens het spelen van Mega Moolah Goddess.

Je kunt of free spins activeren door meerdere scatters te draaien, hier is ook een leuke multiplier aanwezig. Een andere optie is door random het Jackpot Wheel te activeren.

Jazeker, hierdoor kunnen je uitbetalingen best wel schommelen. Maar dat maak het ook wel weer spannend, toch?

Het thema van de online gokkast ontvouwt zich binnen het oude Egypte. Je ziet bijvoorbeeld farao’s als Cleopatra en sfeervolle muziek.

Het minimum wat je in moet zetten bij de online gokkast is 0,25 euro en het maximum bedraagt 25 euro.

Mega Moolah Goddess direct spelen?

Bonus:
100% tot
€150
+
60 gratis bet
Wil jij geen reclame zien?
Wij kunnen wervings- en reclameactiviteiten voor jou verbergen. Zet een vinkje en klik op bevestigen.

Door te bevestigen dat je 24 jaar of ouder bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.

Wat is jouw leeftijd?
Wij zijn verplicht te vragen naar je leeftijd.

Door te bevestigen dat je ouder dan 24 jaar bent op DutchGamblers, erken je dat je je bewust bent van de risico’s die online gokken met zich meebrengt. Je bevestigt ook dat je op dit moment niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen. Vergeet niet, gokken heeft zijn kosten, dus het is belangrijk om op tijd te stoppen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.