Temple of Medusa Online

Temple of Medusa Online gaat over de oude Griekse mythologische figuur Medusa. Wellicht komt het je wel bekend voor; de creepy dame die mannen kan verstenen met de slangen die uit haar hoofd komen. Temple of Medusa Online heeft een return to player van 96,40%. Inzetten doe je met een vast bedrag per draai wat loopt van 0,10 euro tot 100 euro op de 5 rollen die elk 3 symbolen bevatten. Je zult het beste resultaat treffen tijdens de free spin ronde, waarbij de maximale uitbetaling 5.000 maal je inzet is. Temple of Medusa Online heeft een hoge variantie, je uitbetalingen kunnen dus flink schommelen. 

  • Klassiek thema: Griekse mythologie 
  • Prima RTP
  • Hoge variantie: voor de echte gokliefhebber 

100

Euro maximale inleg

96,40%

RTP

5.000 

keer je inzet: maximale winst

25

winlijnen

Temple of Medusa spelen

Temple of Medusa Online gaat over de dame die slangen uit haar hoofd krijgt om mannen te laten stenigen. Klinkt een beetje creepy, maar zo gaat de Griekse mythe nou eenmaal. Gelukkig heeft de held Perseus haar onthoofd en de wereld een betere plek gemaakt. Kleine tegenstelling tot de online gokkast; jij zal juist hopen tijdens het spelen van Temple of Medusa dat deze enge dame vaak op je beeldscherm neer zal dalen. Ze kan namelijk zorgen voor flink wat uitbetalingen. In deze blog van DutchGamblers gaan we in op de volgende punten: de werking van de online gokkast, de symbolen, de voor- en nadelen, de winkansen, bonus game en natuurlijk zul je ook onze expertise te weten komen; het eindoordeel. Dus blijf vooral lezen!

Klassiek thema:

Griekse mythologie stelt eigenlijk nooit teleur 

Hoge RTP:

96,40% ligt aanzienlijk boven het gemiddelde

Zeer eenvoudige gokkast:

Te spelen voor beginnende én ervaren gokkers 

Brede reikwijdte qua inzet:

0,10 euro tot 100 euro 

Hoge variantie:

elke spin is anders

Veel Wilds:

Medusa komt relatief vaak voor

Typerende slot:

 Muziekje en graphics 

Keuze bij de bonus:

Kies zelf voor welk risico je wilt gaan

Betrouwbaar:

Het is een betrouwbare online gokkast

Temple of Medusa spelen: hoe werkt de slot?

Temple of Medusa Online speelt zich af in de klassieke fabelachtige oudheid. Je bent actief te midden van een tempel waar de creepy dame (waarschijnlijk nooit) geleefd heeft. Te zien aan de achtergrond waar de kenmerkende zuilen staan, die overspoeld wordt met een groene mysterieuze gloed. De speelervaring wordt aanzienlijk beter gemaakt door de muziek. Bovendien, wanneer je de free spins activeert zijn er achtergrond klanken van een vrouw die resulteren in een nóg betere ervaring. Je doel is natuurlijk om zoveel mogelijk winnende combinaties te verkrijgen en de monies op te eisen. 


Inzetten doe je met een vast bedrag per draai, de reikwijdte hiervan loopt van 0,10 euro tot 100 euro. De RTP is prima, 96,40%, het ligt dus aanzienlijk boven het industriegemiddelde. Wil je een gokkast met nóg een hogere RTP? Probeer dan eens Gorilla Gold Megaways, Diamond Mine Megaways of Immortal Romance Online


Temple of Medusa Online heeft een indeling met 5 rollen, die elk 3 symbolen bevatten. Winnende combinatie verkrijg je door 3 identieke symbolen naast elkaar te zien neerdalen, startend vanaf de linkerzijde. De online gokkast heeft in totaal 25 winlijnen. Temple of Medusa slot heeft een hoge variantie. Dit houdt in dat je uitbetalingen sterk kunnen fluctueren: je kunt dus in een korte periode heel veel winst maken of veel verliezen. Onthoud dus altijd goed dat je verstandig en veilig moet gokken!

Hoe betrouwbaar is Temple of Medusa Online?

Temple of Medusa Online is geproduceerd door All41studios. Deze studio staat bekend om het produceren van grafisch goed vormgegeven slots. All41studios is een trouwe leverancier van het bedrijf Microgaming. Een rotsvaste speler op het gebied van het produceren van gokkasten. Met meerdere gewonnen awards op zak is dit een betrouwbare en bekende producent. Privacy heeft Microgaming behoorlijk hoog in het vaandel staan. Ben je benieuwd waarom privacybeleid belangrijk is voor online casino’s? Check snel onze blog erover. Terug Temple of Medusa, DutchGamblers kan concluderen dat de online gokkast een betrouwbare slot is, waar we goede ervaringen mee hebben. 

De voor- en nadelen van de Temple of Medusa slot in een notendop

Griekse mythologie. De een houdt ervan, de ander heeft er wel genoeg van gezien. Eén ding is zeker: er zijn veel slots geproduceerd met het thema (bijvoorbeeld Zeus Slots) en vervelen doet het thema vrijwel nooit. Temple of Medusa heeft daarom ook een klassiek thema, dat ook nog eens prima is weergegeven. 

Voordelen: 

  • Hoge RTP, hoger dan het industriegemiddelde
  • Easy om te spelen 
  • Voor elke speler een geschikte inzet 
  • Mooie graphics en spannende achtergrondklanken

Nadelen: 

  1. De online gokkast kan als saai ervaren worden 
  2. Geen nieuw concept 
  3. De bonus ronde is niet heel spannend

Temple of Medusa spelen: wat zijn je winkansen?

Temple of Medusa Online heeft een redelijk hoge return to player: 96,40%. Op dit terrein is de desbetreffende online gokkast dus aantrekkelijker dan vele andere slots. Wil je liever een slot met een lagere RTP waar wel andere voordelen tegenover staan, zoals hogere maximale winst etc. Probeer dan eens Gonzo’s Quest, Starbust Online of Gorilla Kingdom Online


De maximale winst die Temple of Medusa in petto heeft is je inzet maal 5.000, dit is echter alleen als je de Lucky Bet Feature activeert. De Lucky Bet kan je random ontvangen tijdens het basisspel. Zonder deze feature is de maximale winst die je kunt verkrijgen 625 maal je inzet, wanneer de wild Medusa je gehele scherm overneemt. Deze kan wel al in het basisspel ontvangen worden. Verwacht dus niet al te veel van Temple of Medusa Online op het gebied van maximale winst. 


De game is zeer gemakkelijk te spelen. Voor ieder is er wel een geschikte inzet: de reikwijdte loopt van 0,10 euro tot 100 euro. Er zijn in totaal 25 winlijnen, en de gokkast heeft een hoge variantie. Ben je benieuwd naar meer informatie over het begrip variantie/volatiliteit? Check snel onze blog erover!

Review Temple of Medusa: heeft de gokkast een leuke bonus game?

We kunnen je vertellen dat de bonus van Temple of Medusa niet heel spannend is. Wat All41studios en Microgaming wel uitstekend hebben gedaan is de keuze optie die gepaard gaat met de bonus. Voor je de bonus activeert moet je 3 scattered gouden munten draaien. Vervolgens kun je kiezen uit 4 opties. 5, 10, 15 free spins, of een mystery optie. Aan elke keuze zit een bepaald wild patroon vast. Met 5 free spins zal de creepy Medusa het meeste wilds op je beeldscherm zetten, en logischerwijs met 15 free spins de minste. De mystery optie laat beide aspecten random gegenereerd worden, je kunt dus teleurgesteld worden met weinig spins en wilds, of blij gemaakt worden met veel spins en wilds. Ook een leuk feitje: de gratis spins kunnen geretiggerd worden. 

Welke symbolen tref ik bij de Temple of Medusa slot?

Temple of Medusa Online heeft een verscheidenheid aan symbolen. De laagvliegers, 10 tot en met aas, zijn mooi vormgegeven in steenachtige oud-Griekse stijl. Veel waard zijn ze niet, mooi vormgegeven zijn ze wel. De premium symbolen zijn aanzienlijk meer waard. Het zwaard, de gevleugelde sandalen, helm, het zwijn Chrysaor en Pegasus zijn goed voor betalingen met een maximum van 15x je inzet. In het echte leven zou je de enge Medusa niet graag tegen willen komen, tijdens het spelen van Temple of Medusa echter wel. De desbetreffende dame bekleedt de wild functie, en kan extra wilds uit haar slangenkop schieten die je een uitbetaling van maximaal 25 maal je inzet kunnen opleveren. 

Temple of Medusa Online: top of flop?

Er kleven voor- en nadelen aan Temple of Medusa Online. Het is geen hele spannende slot met allerlei enerverende features en een bonus game. De online gokkast heeft ook geen nieuw concept of thema geïntroduceerd. Toch vindt DutchGamblers dat de voordelen de nadelen overklassen. Temple of Medusa Online is een slot dat zeer makkelijk te spelen is, een grote range van inzet, mooie graphics en een redelijk hoge RTP. Al met al is dit niet onze favoriete slot, maar vinden we het wel een degelijk en goed vormgegeven slot waar je ongetwijfeld een prima speelervaring op zult beleven. 

                   

FAQ Temple of Medusa Online

Wat voor thema heeft Temple of Medusa Online?

De gokkast heeft de oude Griekse mythologie als thema. Medusa, de dame die mensen kan laten verstenen met de slangen die uit haar hoofd komen, is de centrale figuur van de gokkast.

Wat is de RTP van de online gokkast?

De RTP bedraagt 96,40%. Dit ligt boven het gemiddelde en maakt de gokkast dus aantrekkelijker dan andere gokkasten.

Hoe is de gokkast ingedeeld?

Er zijn in totaal 5 rollen, waar elk 3 symbolen op staan. Je kunt winnende combinaties verkrijgen op de, in totaal, 25 winlijnen.

Is Temple of Medusa moeilijk te bespelen?

Absoluut niet. De gokkast heeft ten eerste een zeer brede reikwijdte qua inzet, en heeft een makkelijke gameplay.

Is er ook een free spin modus?

Ja, de free spins activeer je door 3 scattered symbolen te draaien. Je kunt zelf kiezen hoeveel free spins je wilt hebben, en welk risicoprofiel hieraan gekoppeld zit.

 

Wellicht ook interessant voor jou

BOOK OF DEAD

RICH WILDE AND THE SHIELD OF ATHENA

LEGACY OF DEAD

Temple of Medusa Online