Dutchgamblers

Links

Met regelmaat krijgen wij de vraag of het mogelijk is om een backlink (al dan niet met gastblog) te plaatsen op onze website. De reden hiervoor is dat DutchGamblers een website met hoge vindbaarheid en autoriteit is. Een link (met of zonder gastblog) op onze website draagt daarin bij aan de autoriteit en vindbaarheid van uw website.

Wilt u hierbij weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Hieronder plaatsen wij links welke zullen bijdragen aan uw autoriteit. DutchGamblers is een website met autoriteit en hoge vindbaarheid, waarbij wij verwachten dat het plaatsen van uw link in de lijst hieronder eveneens zal bijdragen aan uw autoriteit.

DutchGamblers

woman having fun playing slot machine at casino

Door gebruik te maken van DutchGamblers bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.