arrow_drop_up arrow_drop_down
Online gokken legaal in Nederland, vandaag 1 april 2021: dat vieren we bij DutchGamblers!
1 april 2021 

Online gokken legaal in Nederland, vandaag 1 april 2021: dat vieren we bij DutchGamblers!

Vandaag, 1 april 2021, is een dag waar we lang op gewacht hebben bij DutchGamblers. Al sinds het begin van het begin (lees alles hier over de Wet Kansspelen op afstand en hoe het is begonnen) wachten wij op legalisering van online gokken in Nederland. De ene vertraging heeft de andere gevolgd, en soms leek het einde van de tunnel maar ver te zoeken… En toch is het zover; VANAF VANDAAG IS ONLINE GOKKEN LEGAAL IN NEDERLAND! Nu is het wachten op 1 oktober 2021, het moment waarop de Kansspelautoriteit klaar is met vergunningaanvragen, en de online casino's officieel openen op onze mooie (veilige!) markt. Wij vieren dit uiteraard, en dat doen we zoals je dat van ons gewend bent: we delen hieronder een overzicht van een aantal van onze mooie kennisartikelen, zodat jij straks volledig voorbereid kunt gaan gokken.

Op moment van schrijven, 07:11, slaapt de Kansspelautoriteit overigens nog (zo lijkt het) op deze prachtige dag:

En terecht: die gaan het straks druk zat krijgen!

Overzicht mooie kennisartikelen online gokken om legalisering Nederland te vieren

Blijf op de hoogte bij DutchGamblers!

Wat een prachtige dag, online gokken is nu echt legaal in Nederland. Wij zijn er blij mee, en van ons kun je verwachten dat we jou doorlopend blijven informeren op een objectieve en verantwoorde manier. Houd onze blogpagina in de gaten zodat je altijd weet wat er speelt!

Over de schrijver
DutchGamblers werkt volgens het principe ‘de juiste persoon op de juiste plaats’. Dit betekent dat verschillende schrijvers actief zijn binnen DutchGamblers, ieder weer met een eigen expertise. De ene met juridische kennis, de andere met kennis van slots en weer een ander van bijvoorbeeld voetbalweddenschappen. Zo garanderen wij diversiteit én kwaliteit in onze geschreven content!
Reactie plaatsen