Monopoly megaways online

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in bordspellen en is monopoly jouw all time favorite? Zoek dan niet verder! Monopoly megaways online is gebaseerd op het oude bordspel monopoly. Het spel heeft 6 rollen waarop per draai tussen de 2 en 7 symbolen staan. Er zijn wel tot 117.649 verschillende manieren om te winnen en de RTP ligt op 96%! Toch niet geïnteresseerd? Bij DutchGamblers hebben we nog heel veel andere spannende slots.

 • Alle bekende elementen van het bordspel monopoly komen terug in dit spel
 • Het is gemakkelijk speelbaar
 • Hoe langer je het spel speelt, hoe groter de potentie van gratis spins wordt
€0,10
Minimale inzet per beurt
€20
Maximale inzet per beurt
2 tot 7
Aantal rijen
6
Aantal rollen

Monopoly megaways spelen

Ben jij ook benieuwd hoe monopoly megaways online werkt? Lees dan snel verder, in deze monopoly megaways review vertellen we je van alles over hoe het werkt, hoe betrouwbaar het spel is, de voor- en nadelen van dit spel, de winkansen die komen kijken bij dit spel en natuurlijk hoe de bonusgame van dit spel werkt. Monopoly megaways is eigenlijk een kruising tussen het oude bordspel monopoly en megaways slots, perfect dus als je van interessante gokspelletjes houdt! Wij van Dutchgamblers zijn enthousiast over dit spel, en hebben daarom deze monopoly megaways review geschreven. Lees meer over onze andere online casino spellen!

Gemakkelijk

Het is gemakkelijk te spelen!

Een bekend thema

De bekende elementen van het bordspel komen terug in deze game!

Betrouwbaar

Het is een betrouwbaar spel

Hoe werkt monopoly megaways online?

Het basisspel van monopoly megaways is heel standaard. De monopoly megaways videoslot heeft cascading reels. Wanneer er dus een combinatie wordt gemaakt, verdwijnen de symbolen die deel van deze combinatie uitmaken en maken ruimte voor andere symbolen die opnieuw kunnen landen. Dit leidt tot meer combinaties en het blijft doorgaan totdat er geen nieuwe combinaties meer gevormd kunnen worden. Daarom zijn op deze manier ook vermenigvuldigde winsten mogelijk tijdens 1 beurt.

Bij het spelen van dit spel zie je een prachtige feature onder de rollen staan. Dit noemen we het reel adventure. Je ziet de bekende straten, faciliteiten en stations. 

 • Zie hieronder wat daar de bedoeling van is:
 • Wanneer je op 1 van de faciliteiten of stations komt, worden deze van jou en zijn ze actief in het bonusspel.
 • Land je op kans, dan wordt je automatisch naar een willekeurige straat gestuurd en worden er tussen de 1 en 4 huizen geplaatst op de straat. Het kan hiernaast ook gebeuren dat je free spins ontvangt, of dat je volgende beurt met het maximaal aantal megaways speelt.
 • Als je op “Go” of “Start” komt, speel je je volgende beurt met het maximaal aantal megaways. 
 • Als je op de “community chest” komt wordt je willekeurig naar een straat                  gestuurd en worden er 1 tot 4 huizen toegevoegd. 
 • Als je op een straat komt na opeenvolgende winsten worden er ook huizen           toegevoegd. 
Er zitten ook nog een aantal symbolen in het spel, de simpele: namelijk aas tot 9 op de rollen. Maar daarnaast zit er in monopoly megaway online de bekende pionnen van monopoly die meer opleveren en de hoofdletter M is het meeste waard en kan tot 50 keer de inzet uitbetalen. Ook zitten er veel free spins in dit spel. 

Je krijgt deze bijvoorbeeld als je:

 • 5 huizen op 1 straat hebt
 • Als je op “Chance” terecht komt
 • Per treinstation krijg je 3 extra free spins
 • Er worden ook nog vermenigvuldigers toegevoegd voor faciliteiten
 • Als je op een treinstation komt krijg je 4 extra spins

Betrouwbaarheid van monopoly megaways

Monopoly megaways online lijkt voor ons meer dan betrouwbaar. Het is makkelijk om te kiezen wat je in wilt zetten en wanneer. De variabel in inzet is groot, en de winkansen zijn ook groot. De RTP van 96,5% bewijst nogmaals dat het een zeer lucratief spel is.

Voor en nadelen van monopoly

megaways online

 • Het is een vrij complexe gokkast, dus leuk voor spelers die dit vaker doen.
 • De online slot is er volatiel, dus er is voldoende spanning.
 • Als je met free spins speelt kan het spel heel spannend worden.
 • Je kunt zomaar een prijs van x1.000 je inzet halen
 • Het is een hele mooie uitwerking van het bordspel
 1. Je moet veel geld hebben om dit spel te spelen.
 2. Als het een beetje tegenzit kan het lang duren voordat je free spins in handen               krijgt
 3. Als je weinig tijd hebt, heeft het echt geen zin om dit spel te spelen.
 4. Het spel is vrij ingewikkeld. Dus voor beginnende spelers misschien moeilijk in                het begin.

Wat zijn de winkansen in dit spel?

Zoals we al eerder hebben gezegd is het uitkeringspercentage bij dit spel 96%. Dit is erg hoog voor een gokkast en daarom ligt de winkans dus erg hoog. De maximale winst die je kan halen is 14.700 x je totale inzet, dus stel je zet 1 euro in dan kan je dus al 14.700 euro winnen. Dit hebben wij helaas niet zo vaak voorbij zien komen op het internet maar we zien wel regelmatig geldbedragen van 1 of 2.000 euro voorbij komen bij dit spel. Wij van DutchGamblers adviseren de spelers altijd om rekening te houden met verantwoord gokken. Wil je meer lezen over hoe online gokken precies werkt en updates met handige tips? Lees dan meer op onze blogpagina!

Bonus game in monopoly megaways online

Het bonusspel is erg interessant in dit spel. Je begint namelijk met minimaal 8 gratis spins maar door het verzamelen van onder andere stations etc. lopen de gratis spins op. En elke keer als Mr. Monopoly op jouw straat komt met huizen gaat de multiplier zijn werk doen en blijft deze doorlopen. Wij kwamen op maar liefst 15x de multipliers en hebben op internet nog veel hogere langs zien komen. Zo wordt elke prijs dus flink vermenigvuldigd en kan je opeens heel veel geld winnen als je dit spel speelt. 

Wil jij ook graag een potje monopoly spelen waar je echt geld kunt verdienen?

Wil je je geluk op de proef stellen en dit geweldige gokspel uitproberen? Speel Monopoly megaways online dan hier!  

                                       

FAQ Monopoly Megaways

Wat is de RTP van Monopoly megaways online en wat zijn de winmogelijkheden?

De RTP van Monopoly megaways online ligt op 96%, en met de inzetmogelijkheid is er een grote kans om veel winst in dit spel te behalen.

Zijn er veel manieren om te winnen wanneer je Monopoly megaways online speelt?

Met dit spel zijn er wel 117.649 manieren om te winnen. Daarbij is de bonusronde erg interessant want je kan hier veel bonus spins winnen om je inzet steeds te verdubbelen.

Waar is het thema van dit spel op gebaseerd?

Het thema van dit spel is gebaseerd op het aloude bordspel Monopoly. Waarbij je straten en huizen koopt, om zo het meeste geld te verdienen en alle andere spelers failliet te maken.

Is dit een makkelijk of moeilijke megaway om mee te beginnen?

Als je een beginnende speler bent is dit spel aan het begin misschien iets moeilijker te begrijpen. Maar wij denken dat als je je goed inleest en filmpjes kijkt van andere spelers dat je het erg snel onder de knie kunt hebben als beginnende speler. Kijk bijvoorbeeld voor makkelijkere slots bij onze andere games. Voor de meer ervaren spelers is het juist weer heel iets anders dan normaal en dit is dan ook 1 van de redenen waarom het zo leuk is om te doen.

Wat houd de bonusgame in bij Monopoly Megaways?

Je begint met minimaal 8 spins. Door het verzamelen van stations etc. lopen deze gratis spins op. Elke keer als mr. monopoly op jouw straat komt met huizen gaat de multiplier zijn werk doen en blijft deze doorlopen. Zo word elke prijs dus flink vermenigvuldigd.

           

Wellicht ook interessant voor jou

SWEET BONANZA ONLINE

MONEY TRAIN 2

SURVIVOR MEGAWAYS

Monoploy megaways online spelen?

arrow_drop_up arrow_drop_down