Buy in

Het in te leggen geld in een toernooi of een cash game. #

Buy-in is het bedrag dat je moet betalen om aan een (poker)toernooi mee te doen.

Voor het bedrag dat je betaalt krijg je een bepaalde hoeveelheid chips. Vaak wordt dit geld gebruikt voor het prijzengeld. Om de kosten te dekken gaat ook een bedrag naar het bedrijf dat het toernooi organiseert. Bij sommige toernooien is een rebuy mogelijk als je als speler bust. Dit houdt in dat je opnieuw chips moet kopen wanneer je weer opnieuw wilt mee doen. Er zijn meestal specifieke regels met betrekking tot poker buy-ins en hoeveel geld je in eerste instantie op tafel mag zetten en spelen.

Minimum en maximum #

Vaak zijn bij cashgames een minimum en maximum buy-in vastgesteld.

Een minimum buy-in betekent dat elke speler een minimaal bedrag moet inleggen om mee te kunnen spelen. Een maximum buy-in houdt in dat een speler maximaal voor een bepaald bedrag chips mag inkopen. Zo kan je bijvoorbeeld in het Holland Casino bijvoorbeeld een low cashgame spelen. De minimum buy-in bij dit spel is €50 en de maximum buy-in is €150. Een minimum en maximum wordt ingesteld zodat elke speler een eerlijke kans heeft om te spelen en te winnen.

FAQ Buy in #

Wat is een Buy in? #

Buy-in is het bedrag dat je moet betalen om aan een (poker)toernooi mee te doen.

Wat wordt er gedaan met de Buy in? #

Voor het bedrag dat je betaalt krijg je een bepaalde hoeveelheid chips. Vaak wordt dit geld gebruikt voor het prijzengeld.

Is er een Rebuy mogelijk bij deze toernooien? #

Bij sommige toernooien is een rebuy mogelijk als je als speler bust.

Zijn er regels voor een Buy in? #

Er zijn meestal specifieke regels met betrekking tot poker buy-ins en hoeveel geld je in eerste instantie op tafel mag zetten en spelen.

Wat is een minimum en maximum buy in? #

Een minimum buy-in betekent dat elke speler een minimaal bedrag moet inleggen om mee te kunnen spelen. Een maximum buy-in houdt in dat een speler maximaal voor een bepaald bedrag chips mag inkopen.

Door gebruik te maken van DutchGamblers bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Ook wijzen wij op onze informatie over verantwoord spelen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Wil je daar meer over weten voordat je DutchGamblers bezoekt? Klik hier voor onze cookieverklaring, en klik hier voor onze privacyverklaring.